Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SYNDICATE 2008 – 4.10.08 Dortmund
TEN???? sm15 no dovol Milčo? jinak,že by změna v Line-upu?Ted měl bejt „Art of fighters“ live,to se nekoná?
jj, poslouchám..ten Korsakoff jak hraje se mi dokonce i líbí
poslouchá někdo živě??¨zatim slušnej nářez sm0
Tak za necelou hodinu a půl to začíná živě na Sunshine-live viz http://www.sunshine-live.de Edit – Tak mají menší problém s přenosem, přímý přenos až od půlnoci do pěti ráno…
Já už se těším sm0
2 Anča: Industrial ti zahraje Ophidian, tak nedělej a pojeď sm4
Speedcore se stejně nedá poslouchat dlouho sm0
nebude speedcore/industrial…?sm7 tak to ne, kvůli ordinérnímu hardcoru, kterej můžu slyšet kdekoli jinde, tam nejedu….
Ten line-up stageí ještě neni úplně konkrétní,takže bych ty Spacesáky odhadoval na Hardtechno podiu
2 Anča: Je to kompletní lajna, letos industrial/speedcore stage nebude sm19 Nechápu, místa je tam dost a loni tam bylo narváno sm7
Lukin_ : Neboj, tyhlety sráči nemaj na hardstylu co dělat, co milan sekl.sm4 Takovýhle mrdky tam nepatřej…
to dance-girl:
bych rekl, ze toto je uz finalni lajna………
to all:
Pokud vyjde Q-Base, tak bych se mohl pokusit vypravit alespon ten mikrobus……..
to neni kompletní line-up, že ne? resp. aspoň podle Ládíkova vyprávění byl minule i speedcore a podobný věci….
Space djz na hardstyle stage? sm17 wtf
Syndicate je určitě nejagresivnější party, na které jsem byl. Na letošní edici si snad radši taky oholím hlavu sm15
Neophyte s Angerfist určitě natáhnou zase spoustu zajímavých lidí sm0
milan @ syndicate sm15 sm15 sm15
Syndicate byla nejtvrdší party kterou jsem zažil. Uširvoucí sound system, agresivní neonacisté a pár pěkných bitek…..
Letos samozřejmě chci jet opět sm4