Úvod › Fóra › Skladby, Alba, Kompilace › System F – Out Of The Blue (2010 Remixes)
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Collin a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 2. 2010 v 19:50 #157844
Star_Guitar
ČlenHellman: no to né, jak by se o něm jinak chudák Kytárka dozvěděla… sm2
7. 2. 2010 v 16:46 #157814Anonymní uživatel
Neaktivnísg: ten akirův remix spatřil světlo světa už v roce 2006 tušim, akorát byl asi přehlídnutej, tak ho přibalili i sem, což je trochu škoda, mohl zůstat mezi raritkama
7. 2. 2010 v 16:41 #157812Star_Guitar
ČlenTěžce zbytečný release. Kromě S&T a Akira Kayosa remixů nestojí nic za řeč.
Polovina z toho mi navíc trhá uši, přijde mi, že u některých verzí je melodie vyloženě falešně sm64. 2. 2010 v 11:09 #157450dardic
ČlenNelíbí se mi originál, nelíbí se mi remixy 😀
3. 2. 2010 v 17:59 #157354ceero
ÚčastníkJa nebranim tento track, mne len vadi akym stylom prezentujes to, co sa ti nepaci, nemaj mi to za zle
3. 2. 2010 v 17:13 #157350Anonymní uživatel
Neaktivníceero: jasný, že lidi co poslouchají hc nejsou dementi 🙂 tak jsem to ani nemyslel…ale hlavně, je tohle vůbec hc? podle mě je to hanzd-up…a jestli tohle má reprezentopvat styl hc, pak to tomu stylu nedělá zrovna dobrou vizitku…
a jinak se furt divim, že ty jako posluchač celkem kvalitního progressivu bráníš takovouhle cheesy blitku, nějak mi to prostě nejde dohromady, nic ve zlém…klapča: tak tak, a tohle je bezesporu ten horší…nebo řekněme neskutečně cheesy, větší chees si už ani nedokážu představit, možná hamster dance? 😉
3. 2. 2010 v 17:13 #157349K1aptcha
Členceero: ale tak zas na druhou stranu není hardstyle jako hardstyle, taky je ten lepší a ten horší…
3. 2. 2010 v 17:00 #157348ceero
Účastník[quote Freezer]
Showtek: přijde mi to jako parodie, ale ono to tak zřejmě nebylo myšleno, dětská hopsačka vhodná do nějaké mateřské školky, nebo pro nějakou bandu zhulenců, jinde si tenhle remix nedokážu představit 2/10[/quote]
Chlape uz sa k u r v a ukludni, to ze sa to tebe nepaci neznamena, ze ludia co pocuvaju hardstyle su dementi, fetaci alebo decka. Hudobna scena je vecia nez 140bpm tramce a ver alebo nie, su ludia co sa dostali aj za jeho hranice. Niekedy to uz naozaj prehanas, nehnevaj sa.3. 2. 2010 v 13:39 #157336Nulda
ÚčastníkFreezer +1
3. 2. 2010 v 13:38 #157335Anonymní uživatel
NeaktivníOriginál: je samozřejmě velká klasika a i když mám radši třeba Elevate, Solstice nebo Exhale, tak je to miniálně na 9+/10
Violin Edit: klasická vložka uprostřed to nijak nekazí, naopak je to zajímavé zpestření 9+/10
Hi Tack Remix: to je další sprostá Klaas varianta, na diskožky a vesnické párty možná ale vhodné 4/10
Rafael Frost Remix: pomalejší varianta originálu s pár ošklivýma tetriis zvučíkama a hlavně vrzem uprostřed, není to ještě ale tak špatné 6+/10
Tiesto Remix: tak trochu souhlas s dukelákem, tohle zní děsně amatérsky, jakoby to dělal nějakej začínající producent, v nějakém magic music makeru 🙂 navíc to zní pěkně cheesy 4/10
Koen Groeneveld: trochu temnější verze, kde je akorát do brakdownů našroubovaná melodie z origoše, jinak je to takovej empty deep prog, pořád ještě ale mnohem decentnější než třeba tiesto remix 5+/10
Laidback Luke: Lukovi inženýři odvedli čistě amatérskou práci, dát doprostřed zpomalenou originální verzi a na to velice špatně napasovat nepříjemný prdící house sound = amatérský, neměl bych nic proti house remixu, ale nesmělo by to být takhle šptné 2/10
Ottaviani rmx: tady zase nesouhlas s dukelákem…tohle je totiž nejhranější verze z těhle remixů a především v live setech se hraje nejvíc…i když mě osobně trochu vadí ta gradace do prázdna, což sice poupravil Arminův edit, ale ten tu není, což je škoda 7/10
Simon Gain: ne úplně špatné přepracování do temnějšího progu, i když pro mě trochu nuda 6-/10
Showtek: přijde mi to jako parodie, ale ono to tak zřejmě nebylo myšleno, dětská hopsačka vhodná do nějaké mateřské školky, nebo pro nějakou bandu zhulenců, jinde si tenhle remix nedokážu představit 2/10
Stoneface and Terminal: jasně je to spíš Out Of The Blueprint…ale je to prostě podle mě nejdůstojněší remix a jako jedinej mi nepřijde zbytečnej, je to prostě moc pěkný převod do aktuálnějšího soundu 9+/10
Kayosa remix: druhý nejlepší remix, i když ty mírně uřvaní synťáky nejsou to pravé ořechové 7+/10
Je až neuvěřitelné, že Ferry vůbec nechal některé remixy projít až na rls…asi musel být v hodně dobré náladě, když schvaloval laidback luke a showtek remix a osobně bych tam nedal ani tiesto remix, kterej zní jakoby ho za něj dělal jeho děda…zřejmě se tam dostal jen ze známosti
3. 2. 2010 v 11:35 #157325dukelak
Členoriginalu může konkurovat snad jen violin edit sm2
kekel packu: Tiësto remix, hnus fialovej! …amatérsky zpracovaný + uchylnej zvuka ve stylu prasklá guma v gatích…oink, oink 2/10
Laidback Luke & Simon Gain mixes hudebně mimo mě, nehodnotím X/10
Groeneveld mix…synth, jako když se na cirkuli řeže roští (ten v páty minutě) …jinak + 2648723 bpm a par piv, tak na to asi kalim 4/10
S&T = Blueprint, kterej se mi před rokem oposlouchal 5,5/10
Showtek mix: hands-up skákačka, ale hodně mě baví, tuhle jedinou verzi si budu pouštět ještě za pár dní 7,5/10
Džuzeppe: čistej rework, šílně dlouhej začátek a konec…ale proč bude na akci znit VŽDYCKY lip orig, než tohle? 5/10Akira Kayosa…je vůbec na ofiko releasu? ale rozhodně nejlepší trancová variace, aspoň to zní jako remix, ne kopie jinyho tracku nebo rework 7/10
edit: paráda, už je veku i Luvstruck 2010 sm3
2. 2. 2010 v 16:01 #157261Anonymní uživatel
Neaktivníoriginal 1999 mix FTFW !!!!
1. 2. 2010 v 1:41 #157087Anonymní uživatel
Neaktivnítak a teď vážně sm3 kde je kurvadrát stoneface and terminal remix? sm8 bezpochyby nejpovedenější remix a není tam sm18 (myslím na warez releasu :))
1. 2. 2010 v 1:28 #157084K1aptcha
Členje to tu sm3 i s oblíbeným Violin Editem sm3 http://www.audiojelly.com/singles/351591
[img]http://www.audiojelly.com/images/coverart/8715197140300.jpg[/img]
19. 1. 2010 v 2:02 #155210Anonymní uživatel
Neaktivníten jedinej mě zrovna vůbec nezajímá, to nemůžou leaknout S&T remix? 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.