TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace System F – Out Of The Blue (2010 Remixes)

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Collin a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

jinak Showtek je leaknutej, takže je full i k sehnání
    tady dlouhá youtube ukázka:

PC!
    Člen

Mě se po pravdě ani jeden z těch nových remixu nelíbí tolik co origoš. Prostě jim něco chybí. Nejsou tak veselé a hravé 😀 Teda až na ten Showtek, ten je v tomhle směru nejdál. 🙂

K1aptcha
    Člen

no breakdown to má takovej „vánoční“ sm0

Stoupa
    Účastník

Soudlift mě kapku zklamal, neproved s tim téměř nic… S&T je opravdu Out of the blueprint, ale zní to z těch remixů asi nejlíp. Ottaviani sračka… A nechápu co máte proti Showtek, je pravda, že ta melodie do hardstylu nesedí ani zbla, ale poprali se s tim dobře a breakdown to má ze všech remixů nej sm16

mountainer
    Člen

S&T Remix se mi líbí zatím suverénně nejvíc, u Showtek Remixu jsem váhal, jestli jde o parodii nebo je to myšleno jako seriózní remix…

Natix
    Účastník

LOL @ Showtek remix. sm15

wenca
    Účastník

[quote SHP][quote K1aptcha]zvukově slabej, synťáky hrozný, a málo tvrdej[/quote]

No šak jo, vždyť je to hardstyle[/quote]

Jestli to myslíš ironicky, jako že hardstyle je měkkej a tvrdej je nějakej ten terror nebo speedcore, nebo co to posloucháš, tak musím říct, že tam to není nejen o tvrdosti, ale tam už to není vůbec o hudbě sm13

ceero
    Účastník

Odkedy Showtek robi tvrdu muziku sm2

SHP
    Člen

[quote K1aptcha]zvukově slabej, synťáky hrozný, a málo tvrdej[/quote]

No šak jo, vždyť je to hardstyle

K1aptcha
    Člen

já nevim, ten Showtek mi přijde hlavně zvukově slabej, synťáky hrozný, a málo tvrdej

wenca
    Účastník

Nevím co jste od Showtek remixu očekávali… jestli nějakej briliantní uplift, tak pak chápu že jste zklamaný…

já očekával přesně něco takovýho, a myslím že to mohlo dopadnout mnohem hůř, dá se to…. sm11

Sq4Raa
    Člen

Já vím že jo, já to nemyslel vážně :)..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvarka: nic proti tomu, že se ti nelíbí originál…ale přirovnat tuhle šaškárnu k originálu je doslova šlápnutí do lejna…a pěkně velkýho

Sq4Raa
    Člen

Já to řekl proto, že originál fakt nemám rád, ale tak dobře. sm15

SHP
    Člen

Nenávidím trance, nemám rád hardstyle, ale ten Showtek mix je podle
    mě dobrý.

Takže Squnda +1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.