TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Talla 2XLC – Shine 2010 (incl Daniel Kandi Remix) [Addicted To Trance]

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    Laucco
    Účastník

No i kdyby udělal jeden blbej track pro něj, tak nic nemění na tom, aby se nešílelo z toho, že to je jeho remix sm14

COsMiC-Ray
    Člen

[quote Laucco]Co blázníte, dyť Ace pro Captaina Jacka ty tracky dělal 😀 :D[/quote]

ach to píšeš ako keby ich neviem koľko veľa produkoval pre Captaina sm0 Ace mu spravil len jeden track.. inak za Captain Jackom je Eric Sneo a ľudia z Tube Tech sm4

Laucco
    Účastník

Co blázníte, dyť Ace pro Captaina Jacka ty tracky dělal 😀 😀

Stoupa
    Účastník

Jestli je to on, tak mažu všechno co od něj mám.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote COsMiC-Ray]a toto poznáte?: captain jack 2010 (ace da brain remix) ??? sm13

http://www.djshop.de/index.php?seite=details&unterseite=7000021647&param1=MP3&param2=%5B/quote%5D

wtf? je to vůbec opravdu on, nemůže to být nějaká shoda jmen? 🙂

COsMiC-Ray
    Člen

a toto poznáte?: captain jack 2010 (ace da brain remix) ??? sm13

http://www.djshop.de/index.php?seite=details&unterseite=7000021647&param1=MP3&param2=

dukelak
    Člen

original & S&T mixes budou asi původní…z novejch mixů jednoznačně Ace Da Brain podle ukázky, pumelice! o/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já bych řekl přímo výborný remix od templouše, je to neskutečně konsistentní producent, po prvním poslechu 8+/10

mountainer
    Člen

tohle by měl být ten Temploušův remix, solidní práce 🙂

mountainer
    Člen

podle ukázek to zní jako docela fajn oživení týhle pecky, žádný velký prasárny (i když ten Ace da Brain vskutku nic extra)…zatím se mi asi nejvíc líbí S&T Remix, kterej zní nejvíc oldskůlově (vlastně mi zní prakticky stejně jako ten, co už před 4 lety vyplodili) sm3

Nevim
    Účastník

[b]Ace Da Brain Remix[/b] moc to zabetonoval sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo není to žádná velká sláva no, to je pravda…, ale mě spíš zajímají ty další remix, hlavně od kanďoura a templouše

Stoupa
    Účastník

Freezer: Aceovu diskografii znám velmi dobře, ale uznej že tohle např. s Eriel nebo Depths of Doom vůbec nejde srovnávat… to byly kotle, ale tohle je fakt kejda.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

možná tak úplně neznáš celou jeho diskografii, protože půlka jeho věcí jsou právě v podobném stylu, tvrdší, temnější…těch euforických ve stylu Magic Waters je jen pár…

Stoupa
    Účastník

Prvotní euforii vystřídalo nasrání… tohle neni Ace Da Brain!!!!!!! Takovej shit… http://www.junodownload.com/ultraplayer/1659715-02-01-04.m3u?r=0&c=1&s=01-04

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.