TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 209)
  • Autor
    ceero
    Účastník

andree : :-O si snad robis srandu :-O ved v hardstyle ma vsetky elementy tranceu, casto v nom byvaju melodicke breakdowny, build-up skladieb je podla mna velmi podobny tomu trancovemu ….. na druhu stranu je pre mna techno len tuc tuc tuc ruc duc duc duc tuc tuc tuc tuc ….. proste v tej hudbe nevidim nijaku dusu …

SHP
    Člen

2 Fox Mulder: Nekecej, určitě jsme se už na něčem shodli, třeba že jedna nejmenovaná slečna prdí potichu :oD

Andre: Boha jeho, ještě tedy jednou….byla to reakce na posty TIGIho a Paviho, kteří si dělali legraci z mé antipatie na techno. Space DJz sem neslyšel, není to můj styl. Co se týče podobnosti těchto žánrů, tak je to dost o osobních názoru. Chápu cestu, kterou Agent zvolil a není to pro čechy zas tak špatný nápad. Venku se ale trance a hardstyle spojují více, než trance s technem. Někde jsem také někde četl, že hard style je really hardtrance, ale stejně taky že je dutch version of hard house :oD
    Jinak hardcore nemá s trancem společného opravdu vůbec nic, maxímálně tak mash-up Tommyknocker vs. Sunbeam – Outside World (Viper mash-up). To je lahůdka 😛

Andree
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Myslim si, že trance a hardstyle k soě patří více
    > než techno a hardstyle….imho 😉

Tak tento nazor ja nesdilim. Ja jsem moc podobnosti mezi trancem a HS (nedej boze HC) teda nenasel. Naopak – kdyz porovnam tvrdsi formy techna, tak se da najit podobnosti dost.
    P.S.: Kolikrat jsi nazivo slysel Space Djz, ze si dovolis napsat, ze jde o techno sr*ce?
    P.P.S: Tezko by u nas mohl nekdo v soucasne dobe usporadat ciste HS akci – na tu by moc lidi neprislo. Takze myslim, ze kombinace techna a HS na akci je dobra koncepce, ktera jednak prilaka dostatek lidi diky osvedcenym jmenum (space djz) a zaroven prinese nekoho noveho a neokoukaneho (Showtek). Takze bud rad, ze ti Agent nekoho takovyho priveze.

Fox Mulder
    Člen

Já ještě nevim jestli dorazim.. Ale asi jo, jsem zvěděvej co to bude a jaký to bude. 😉 Bude to trošku změna – party bez trancu. 🙂

Stejně si ale myslim, že mě víc zaujmou Space DJz, než Showtek. 😀 Přecjen techno je techno. B-]

Fox Mulder
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Myslim si, že trance a hardstyle k sobě patří více
    > než techno a hardstyle….imho 😉

To je asi poprvé, kdy musim dát SHP za pravdu. 😉

SHP
    Člen

Tak stránky už byly spuštěny…..

ceero
    Účastník

sickboy : hardstyle je tvrdsia odroda hardtranceu takze si myslim ze to sem zapadne ovela viac ako nejake stupidne disko B-] a navyse showtek ma na tomto fore urcite viac fanusikov ako daky asshunter B-]

SHP
    Člen

Myslim si, že trance a hardstyle k soě patří více než techno a hardstyle….imho 😉

špatný datum, špatné místo, asi spíš ne

Sickboy
    Člen

Anička: Rozhodně pojedu. Mě z toho parketu budou seškrabávat ještě měsíc potom. B-]

dance-girl
    Člen

Vojtík: I trance i hardstyle jsou pořád o tom samym :´-)):´-)):´-))
    A přijď, myslim, že Showtek nezklamou 🙂

Sickboy
    Člen

Nejlepší je, jak tu kdekoho buzerujete, že si vedle založí topic s handz-upem nebo discem.

Před nějakou dobou mě hardstyle poměrně nadchnul, ale moje nadšení zanedlouho úplně opadlo (o hc se netřeba vyjadřovat), protože je to pořádm o tom samém. 😉 A docela se směju, když tohle někdo říká o trancu. X[] Když je nálada,občas si něco pustím, ale občas si pustím třeba i Jimiho Hendrixe, že.

Pojedu se podívat, tak doufam, že mě mile překvapí.

SHp tady vůbec nejde o mě.. nidky jsem nedělal akce abych se pak považoval ze nějakýho inovátora.. nebo spíše teda toho co proraží se stylem který tu nikdo nehraje….

beru na tom i určitá pozitiva že když jsem hardstyle začnou vozit jiný promotéři já už vlatně budu moct s djingem seknout..:) protože hardstyle tu zatím nikd nehrál za chvíli bude sposuty djjů co budou natačet dema a chlubit se jak jsou nejlepší nejhezčí nej nej nej.. a ty budou mít uspěch.. narozdíl odeme kterej radeji hraje než by koukal a vymýšlel nějaký tiskový kecy..

Starf
    Člen

„vstupenky jsou jiz v predprodeji v siti ticketportal, prvnich 500 za bezkonkurencni cenu 250 vcetne vsech poplatku, tak nevahejte, pak se cena zveda na 329Kc. Od pondeli budou take k mani na rave.cz a techno.cz“

agentuv comment na poslouchej.net

ceero
    Účastník

mun : to napisal SHP nie ja ….. a navyse hardstyle je najtvrdsia mozna forma trancu takze myslim ze to sem celkom zapada …. navyse mily hustey, prve co sem napisal ze kazdy kto pocuva hardstyle ma v hlave nasrate alebo nieco v tom zmysle, tak myslim ze to svedci o dost vela veciach …. ja techno nemam rad, ale kebyze si tu spravite topic, tak donho ani nevleziem … vinimka je ten basshunter pretoze to nebolo prvy krat co sem niekto hadze disco ….. a navyse si myslim ze tento topic bol zalozeni hlavne koli ucasti showteku na tejto party, nie koli zvysnim techno djom 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.