TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 196. až 209. (celkem z 209)
  • Autor
    pupi
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > dance-girl napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > na techno se*e pes
    >
    >
    > Ámen!

Jajaja :o) Showteeeeeeeeeeeeeek 🙂

SHP
    Člen

dance-girl napsal(a):
    ——————————————————-
    > na techno se*e pes

Ámen!

Gizmo
    Člen

No nechci malovat rohatyho na zeď, ale kdy že to maj v Benešově zakázat noční hudební produkce ??? Někde jsem zaslechnul, že prej je tam dost silnej odpor k dalším akcím bo je to hlučný (asi moc hlasitě bouchaj dveřma na WC). Je fakt, že od půlky náměstí jsme na Andy Moorovi věděli kde to je … aby to nenahnali do toho miniprosturku ve sklepe (Red Dragon ???) – na druhou stranu to by byl underground :oD

SHP
    Člen

Showtek? Hell yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

Techno Masters? Oh my fucking gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood nooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Tak hrát s těma techno sr**ema si Duro a Walt nezasouží, ale stejně je super, že tu budou.

Pavi
    Člen

Tak to je celkem nářez… Agent se nezdá 😉

SHP si vezme pořádný klapky na uši, zapaří na Showtek a pak si je nasadí aby nic neslyšel…

TIGI
    Člen

Tak to by me zajimalo jestli jede SHP. Kdyz tam bude techno :oD

DjDkD@ve
    Člen

Zajimave 😛

Newman
    Člen

dance-girl: Já právě o hardstylu vím naprosté houby, techno je mi teda bližší 😀 Ale ty si to tam užiješ, o tom nepochybuju 😉

dance-girl
    Člen

na techno se*e pes ( i když občas to je taky dobrý povyražení), já tam jdu kvůli hardstylu 😀 bude to hukóóót B-]B-]B-]

Newman
    Člen

Na této akci bych asi umřel, tam nemůžu 😀 Ale uznávám, že jména jako Space DJz nebo Sven Wittekind ve světě techna dost rulez, přesto se spokojím jen s dojmy od jiných 😉

iamek
    Člen

%-)

Starf
    Člen

no hura, konecne hardstyle u nas :´-)) kde se daj sehnat listky? 😛

alexx
    Člen

tak to je mazec, ale nevim zda na ne pujdu, kdyz na nich uz jednou usnul :oD

dance-girl
    Člen

sorry za další topic, vim, že bych to mohla dát do tématu hardstyle, ale nedá mi to….:´-))

čtěte zde

party Techno Masters se koná 28.12.2007 v KC Karlově v Benešově.
    No řekněte, neni to úžasnej vánoční dárek? :-):-):-):-):-)
    sakra lidi, já mam takovou radost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :´-)):´-)):´-)):-D:-D:-D:oP:oP:oP:-P:-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 196. až 209. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.