TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 209)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Tady ještě pár fotek ode mě.. 🙂

PHOTOS @ TECHNO MASTERS – CHRISTMAS EDITION / KC KARLOV / BENEŠOV (28.12.2007)

photo by Fox Mulder @ Trancetouch.com

ENJOY!

Sq4Raa
    Člen

Pisatelská válka s šéfredaktorem :´-))

SedRicK
    Člen

dance-girl: Proč si změnila název rozhovoru? 😛

dance-girl
    Člen

inferno.. šak nic 🙂 jak říkám čím více lidi tam bude tím více se na housku zapomene… 😀

ceero
    Účastník

este ze tak 😉

SedRicK
    Člen

Opravdu se omlouvám, že sem zapomněl na Ceera, bez nehož by to nešlo. Tímto se mu omlouvám 😉

inferno
    Člen

Report je zatím provizorně na indexu hardstyle.cz, v nejbližších dnech dokončíme pár důležitých věcí a budeme připraveni. O spuštění se určitě dozvíte.

inferno
    Člen

majklhauske

Členem redakce se stal i ceero, jehož nadšení opravdu obdivuji a už teď odvedl spoustu důležité práce.

jo 😀 😉

SedRicK
    Člen

Lepší? :-D:-D

sedrick: nechceš si na to hardsytyle.cz vytvořit ten obdelníček ? me to tehle přijde ponekud divné navíc lze to přehlídnout.;)

DJTripp
    Člen

No prave ja byl jeden z nich,kteryho kvuli ty euforii malem vyhazovac nakopal do prdele:_)Puvodne jsem si myslel,ze kotli cela hala.:-DJenze ke konci jsem se z vycerpani vratil zpet do zadu.Vetsina z nich cumela co se to vlastne vubec deje.:-DVzadu jsem s bratrankem jeste s poslednich sil skakali a lidi vejrali na nas jak na blazny,ze mi litame a oni stojej,cumej.Museli jsme Showtek podporit a to poradne.Nebyt snad nas,tak by to pro ne snad dopadlo spatne.B-]Jako Ortin Cam me predtim pekne nastartoval.

SedRicK
    Člen

Když se podíváš na fotky tak ruce maj zvednutý zhruba tak první dvě řady. Což je asi tak průměrnej počet HS příznivců v ČR 😀 , ale jeli jsme všichni tak za 1000 😀

DJTripp
    Člen

a je jedno kolik prijde lidi.S Vami se mi parilo fakt dobre.Cejtil jsem se uzasne.I kdyz nevim jak vypadate.Vsimnout si tricka Qlimax a Scantraxx.No tak…. to uz musel bejt fakt Hardstyle fanda.:-DTo jak si Hardstylevrazi uzivaj Showtek to bylo lepsi jak narvana Harfa na drumiku.Uplne jste me hnali kupredu.Je videt jak tu hudbu milujete.;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.