TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 209)
  • Autor
    DJTripp
    Člen

Uz ted nemam rad zabedneny technare.My jim ukazem co to je Hardstyle.:-DDoufam,ze mi tyhle vyroky vydrzej.:oD:oDKdyztak se kouknete na libko pod nickem Darkwatcher na nadobicko s cim muzem pro zacatek zacit a postupem casu rozsirit.B-]Na takovej impuls jsem fakt cekal.:_)

DJTripp
    Člen

Jinak lidi mate u me podporu s Hardstyleem.Budu se snazit sehnat par vinylu a rozjet to,ale ted uz vazne.Bylo to pro me nevydany.Takze kdyby nakej Dj chybel do line upu jsem tu pro Vas.:-)Tim vic podpory tim lip.Cekal jsem fakt na show jmenem Showtek a porad na to myslim.Kazdymu mu to vypravim i teknarum no proste vsem co to bylo zac.:´-))Par kamosu uz se zacina chytat:_)S kazdyho tracku co na me vypustili tak jsem vzpominal jak jsem brecel s kazdyho setu co jsem slysel.Rozjedem to poradne tady.Uz hledam prostory na Hardstyle music.Jeden bych mel nebo i dva.:-D

zvlaštní.. ale pokud umíš tvořit web a fungovat v tom tak vyborné..;) to já bohužel neumím.. a nevím no infernovy to taky nejak dlouho trvaklo než to spustil..:oD

SedRicK
    Člen

:_)

ne tak jako když bude nouze tak samo že mužu taky neco vyplodit:)

tss.. co já bych psal dyk já vůbec nic nevím..:) (radši) :oP

DjDkD@ve
    Člen

to majklhauske:

Nebud linej, slyby se maji plnit!!! :oD

ty dotho taky fušuješ? já myslel že to delal grsshoper s infernem..

mno to je ejdno když bude hodne lidí tak já tam alespon nebudu muset nic psát:D jak jsem infernovy slíbil..

SedRicK
    Člen

No snažíme se. :oDB-]

vy už jste to konečne rozjeli jo:-)

inferno
    Člen

za hardstyle.cz,

psaný report a fotoreport od Grasshopper

SHP
    Člen

Z oficiálního webu:

Díky za super atmosféru
    Všem kteří dorazili, a nebylo vás málo, velké díky za skvělou atmosféru kterou jste vytvořili. Hodnotící zpráva celé akce bude zveřejněna po Novém Roce. Štastný Nový Rok

DjDkD@ve
    Člen

Akce to byla celkem povedena, to co jsem chtel slyset se vyvedlo na vybornou, travil jsem cas cca pul na pul mezi hlavni a vedlejsi stagei, no a Showtek me totalne zbourali :oD

Co se organizace tyce, tak jsem necekal zadny zazrak, takze jsem nemohl byt nikterak zklaman, coz je docela vyhoda kdyz se to tak veme :oD

Jedine co me zklamalo byl ten Wittekind, taky jsem si ctel udelat schranzovou tecku :oD

Jinak zdravim osadku naseho party auta (Fox, Paya, Lwice a ozralej SHP), ktere jsem neplanovane odpilotoval na ceste z5 :oD

Starf
    Člen

vyjadreni svena na myspace (prevzato z techno.cz fora)

Hello Veronika,
    i am very sick at the moment, thats why i didnt come.
    I have 39,8 Fever and feel so bad, i cant move..i am like 20 hours in bed these days.

hope to be back asap!

sven

tak po par slovech prohozenych s infernem me napada spis otazka, na kolik procent tomu verit (jestli vubec) :O

Paya
    Člen

LXS! 90 minut jumpování 😀

díky moc Agentovi, za odvahu!
    díky moc Sq4Raaovi a dance-girl, a to i za podpis a fotku!
    díky moc Foxovi, D@veovi a SHPmu, čili posádce našeho fára!
    a zdravím Atronosse, Majklhauskeho, Starfa, Madarose a další, super pařba 😉
    a všechny vás pozdravuje Lwice! 🙂

každopádně velká pochvala Agentovi za to, že zahrál Biomehaniku
    škoda toho Wittekinda, taky jsme si chtěli dát šrunc jako tečku za akcí
    mno a fuck off Space DJz: způsob, jakým jeden z nich vyháněl Showteky od pultu, byl ubohej – dvojka, která je tu ostatně každou chvíli, by si měla uvědomit, že není ani omylem tak dobrá, aby si tohle mohla dovolit 😉
    jo a pochvala Crashákům za tracky od Cosmic Gate, The Fall a Perspective Space 🙂

ROZHODNĚ V HARDSTYLEU POKRAČOVAT!!!

P.S. ještě bych vyzdvihnul fakt, že ačkoliv tady pořád kritizujeme, co chodí na trance za lidi, tak bychom to měli zobjektivizovat ve vztahu k tomu, co chodí za lidi na techno … chci tím říct, že tranceři jsou imho daleko, daleko slušnější publikum (včera mě to tak jako uhodilo do očí ;-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.