TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 209)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

No, co říct 🙂 prostě totální masakr, orgasmus, nádhera, extáze, euforie…:-P:-P:-P

Showtek jsou nesmírně sympatický a pohodový kluci, díky hlavně za Don’t Get Back 🙂

A samozřejmě velký díky Agentovi! 😀

Škoda toho Svena…

Fox Mulder
    Člen

Zdravím všechny! 🙂

Tak tahle party mě opravdu zmohla! 😀 Srdce se nějak rozjelo a nechtělo se zklidnit.. 🙂 Musim si dávat pozor, zhubnout, nechlastat tolik energy drinků (2x Kamikaze po cestě do Benešova, 2x SPEED8 na party) a dělat klidnější a plynulejší pohyby! 😀 Ale už jsem ale v pohodě. 😉

Showtek zahráli výborně! 🙂 Začátek se mi zdál pomalejší s většim množstvím jakýchsi hardstylových pauz, kdy rozjetej rytmus je náhle přerušenej asi 2 sekundovym tichem a pak následně pomalej rozjezd odznova. Tohle jsem u toho stylu moc nepochopil a trošku mi to vadilo, když jsem se zaposlouchal do toho rytmu a náhle to bylo ukončený, jako by skončil track a DJ tam pustil jinej.. 😐 Neberte mě za slovo, jsem naprostej amatér a začátečník v tomhle stylu!! 😉 Jen jsem na to nebyl nějak zvyklej.. 🙂

Druhá půle už se mi zdála rychlejší a energičtější, bylo to famózní. 😛 Tenhle styl tu opravdu chyběl a je dobře, že sem už taky přišel!! 😉 Má to energii. B-]

Zbytku DJs jsem moc nevěnoval pozornost, protože jsem buď jedl, žvanil, fotil, nebo odpočíval. 😀 Ale neva, to hlavní jsem myslim slyšel! 😉

Co se týče organizace, byla to celkem bída.. Po vystání asi 20 minutový fronty mi bylo řečeno, že došly lístky, že si mám jít vystát další 20 minutovou frontu na druhou stranu. Tak jsem šel stát chvíli do tý druhý fronty, která se nijak nepohybovala a všiml jsem si, že už lístky na druhý straně asi přišli, tak jsem se tam vrátil, ale bylo mi řečeno, že je plno. To mě už naštvalo a chtěl jsem si dát věci do auta. Řekl jsem ochrance u vstupu, ať mi dá nějaký razítko, nebo jak to tu je když se jde ven a zpět. Bylo mi řečeno, že to nejde. Vysvětlil jsem jim, že si tam dám jen mikinu, že je tu plno, ať si napíšou mý číslo občanky, nebo tak něco.. Prej ne, nejde to. 🙁 Děkuju Šqárovi, kterej mi mikinu bezpečně uskladnil v backstagi! 😉

Na záchodech bylo asi 1-3 cm vody, uklizečka nikde. K tomu trapný nápisy VODA NENÍ PITNÁ. Ano, jedna velká budova uprostřed okresního města bere vodu z potoka.. %-) Zlatokopové až je to nechutný. 🙁 Že jim to neni trapný… 😐

Vizualizace party byla ale dobrá, LEDková stěna, 2 zelený lasery, světla, plazmový obrazovky okolo pultu.. Hezký! 🙂

Fotky jsem nějaký nafotil, neni jich moc, ale myslim, že z toho půjde udělat fotoreport. 😉 Jsou nafocený už na o něco kvalitnějšim foťáku než předchozí fotoreporty, tak snad to bude lepší. 🙂 Děkuju Winnie za zapůjčení! 😉

jinak osobne mám na to názor že by se kldine teda čístá hardstyle stage udelat mohla s tím že by hlavním tahákem bylo techno.. (ale to by muselo byt tedy jinde než v benešove tam by se nekteří asi omlatily o strop 😀 ) s nekterými průmernějšími jmény hardstyle sceny..(asi hlavne te holadské )

Sq4Raa
    Člen

Tohle byla prostě síla!

Připomínky zde

Showtek @ Techno Masters
    01. Showtek – Braincrackin‘ 2007
    02. Hunter – I Shot The Blender
    03. Southstylers – Crystal
    04. Showtek feat Mc DV8 – Shout Out (Donkey Rollers Remix)
    05. ID
    06. Showtek – No Harder
    07. T4T4NKA – Let’s Rock
    08. ID
    09. Showtek – Early Soundz
    10. Brennan Heart – Revival X (Showtek Remix)
    11. Lowriders – Don’t Get Back
    12. The Kgb’s – Superdisco (Technoboy Remix)
    13. Showtek – Colours Of The Harder Styles
    14. Dutch Master – Get Up
    15. Showtek – Today Tomorrow
    16. Zany & DV8 – Nothing Else Matters
    17. ID (New Showtek?: Showtek & Dv8 – Hold us back?)
    18. Showtek – We live for the music (X – qlusive Showtek Anthem)
    19. Charly Lownoise and Mental Theo – Wonderful Days 2.08 (Showtek Remix)
    20. Showtek – Fuck The System

A samozřejmě zdravím všechny 🙂

Honzin: Isaacovo remix to nebyl 100%

mno v kotli to sice mohlo vypadat ale optimuss bych trochu krotil.. jak se poprávu čekalo hodne lidí to nevydejchalo a postupne ubejvali z parketu.. ten i přesto zůstal slušne zaplnen

jinak to že bude tak 40 lidí zpívat (nebo křáčet) jejich tracky.. mno to jsme nečekal..

vzhledem k tomu že showtek moc nemusím jsme ani sklamanej nebyl.. naopak… bohužel me ovšem ten výlet stál více než musel ale nekonec pozitiva nad nega…

Madaros
    Člen

ja sem na videu.. B-] sakra.. ted jak sem nato kouknul, to byla proste parááááda… -((

SHP: Ty vole.. se nedivim ze je ti blbe,kdyz do sebe kopnes flasku havany… 😀 ale verim tomu ze v kotly si toho ze sebe hooodne dostal, tam vsichni vypadaly jako kdyby bezeli maraton… Ale jeste jednou.. bylo to vynikajici..

Honzin: muzes mi to video poslat..??!! a jestli toho mas vic tak vsechno.. 🙂 nevim jak se z myspace stahuje.. 🙁

FOX: az budes nak ready, tak bych prosil fotecky.. :´-))

Starf
    Člen

madaros: jojo, jeste Fox, ten mi nejak vypad, jak sem na nej vecne nevidel prez ostatni lidi 🙂

DJTripp
    Člen

Byl to masakr!!!!!!!!!!Lital jsem,skakal,maval jak o zivot.:-DBolelo me cely telo.Jinak tech ujetejch lidi bylo na me az moc.:-)Zacina hardstyle manie!!!!:_)

SHP
    Člen

Je mi tak blbě, že nemůžu spát :´-)) Celkově akci nebudu hodnotit, protože fakt nemám techno rád. Každopádně Agent s hardtrancem potěšil a Showtek zahráli prostě božsky. Nájezd na FTS, pak Wonderful Days a pak FTS, no prostě bomba. Mnohem lepší set, než sem slyšel na Energy. Klub je docela díra, ale šlo to.

Každopádně zdravím především Roudnice Tag Team (Payu a Lwíčka, který by se měli už brzo podle mě vzít 😀 ), Foxe (kterej dostal z hardstylu infarkt), Dava (kterej se se mnou nebaví), Starfa, Madarose, Škváru, Dance-Girl, Altropštrose a zbytek na kterej si teď nedokážu vzpomenout 😐 whuíííííííííí

ics
    Člen

paradni akcicka :´-))B-]

Honzin
    Člen

Akce vyborna na zaver roku. Ja osobne si nemohu stezovat, lepsi to snad ani nemohlo byt
    muj tracklist samozrejme nekompletni 😀

Showtek @ Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov)
    01. Showtek – Braincrackin‘ (Album Mix)
    02. ID
    03. ID
    04. Showtek – No Harder (Brennan Heart rmx)
    05. ID
    06. ID
    07. Showtek – Early Soundz
    08. Lowriders – Don’t Get Back (DJ Isaac Remix)
    09. ID
    10. Showtek – The Colour Of The Harder Styles (Defqon 1 Anthen 2006)
    11. ID
    12. ID
    13. Dutch Master – Get Up
    14. ID
    15. Zany & DV8 – Nothing else matters
    16. ID
    17. Charly Lownoise & Mental Theo – Wonderful Days (Showtek remix)
    18. Showtek – FTS (Radio Edit)

?? N/A Showtek – Seid Ihr Bereid (2007 Mix)
    ?? N/A Donkey Rollers – Shout Out

ps: tech tracku mozna bude vic, mozna jsem zapomel tukat do mobilu
    video: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=24912422
    prelinkovano z http://poslouchej.net/6265-Casovy-line-up-na-Techno-Masters-.html

Madaros
    Člen

noo taky musim rict ze byly vyborny… Fakt sem si to uzil, az nato,ze me to jumpovani totalne vodrovnalo a ted me neskutecne bolej nohy.. :_)

Jinak myslim ze sme udelaly vynikajici kotel a zařádily sme si perfektně..

Starf : Jeste si zapomel na FOXe.. ten tam s nama taky parila a pořádně.. B-]

Ten sven me taky sere, schranz mela bejt skvela tecka vecera.. 🙁

dobrou noc..

Starf
    Člen

aaaaaaaaaaaaaaa DOPRDELE, Showtek nejlepsi, este ze meli na baru speed8, pac jinak bych tu hodinu a pul jumpovat asi nevydrzel, ty kluci se kazdou akci lepsi 😀

jinak parila na to rek bych skoro cela hala, takze muzem cekat brzo dalsi hardstyle jmeno… doufam :´-))

namatkove par tracku

Zany – Nothing Else Matters
    Showtek – Braincrackin‘ / FTS / Colours of the Harder Styles (Defqon.1 2006 anthem) / Early Soundz / No Harder + nekolik novinek, ktery sem slysel prvne (ze by dalsi album?:-))
    Donkey Rollers – Shout Out

velkej dik patri Agentovi, jednak za tu odvahu, dovezt sem tyhle kluky a druhak za jeho techno kombinovany s hard trancem (hlavne teda Yojiho produkci), na rozjezd to bylo vyborny 🙂

trochu me sklamalo, ze nedorazil Sven a neslysel sem schranz – chtel sem to zkusit, jakej je na party 🙂

jinak diky Atronossovi a jeho schranz kamosce Katce za spravne ujetou spolecnost po vetsinu party 🙂 a samozrejme zdravim i ostatni, co sem ruzne potkaval – Sq4Ruu, Dance-girl, Payu, Lwici, SHPho, madarose, Djdkdava a dalsi jejichz jmena si ted nedokazu vybavit, pomalu tu usinam 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak užijte šourek i za hellmanaB-]

SHP
    Člen

Whuíííííííííííííííííí, už se nám to blíží B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.