TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 209)
  • Autor
    ceero
    Účastník

Bred@tor : tak yojiho necakaj to je uplne iny zaner …

DJTripp
    Člen

ale bacha vlastne uz tady jednou byl tak trochu Hardstyle.Nevim jak ted,ale Kai Tracid s tim driv laskoval pro me v Karlovych Lazni neskutecnej zazitek.Trance and Acid porad ted jeste pecka.:´-))To uz je tak daaaaaavnoooooo ach jo…..Leti to hrozne:-/

DJTripp
    Člen

jo a doufám,že se to tady uchytí a bude víc akcí.Tvrdá basa s melodii,nepřehnaná rychlost,pomalí to extremne taky neni.To by v tom byl kurva čert aby se nelibilo.A propo hodne me pobavilo to,ze Dj Agent nikdy neslysel o Stunned Guys.Ja vedet,ze se s nima bavim tak zdechnu stestim.Legendy Gabby a totální řezníci.Set Italian Hellstars z roku 2005 patri k mim nejoblibenejsim setu ze vsech tanecnich stylu.Spolecne s DnB setem Rregula live on KrisisDnB.com.To povazuju za veledila svyho oboru.:´-))

DJTripp
    Člen

Smekám před Agentem:-D pět let čekám až se někdo odváží Hardstyle sem pozvat.Jenže ten line up?Každej ti bude pařit jenom na něco.Já jako mílovník DnB a Frenchcore.Chápu,že DJ Agent hraje Techno a že ho Hardstyle svym způsobem uchvátil,ale to jsou pro mě rozdílný styly nacpaný na husto bez žadnýho párty příběhu.Ja se nebránim k poslechu více stylů na jeden večer,ale tohle bude asi tak že to začne nudou,chvilkovym odvazem a bude to končit zvracenim.Já osobně bych začal Psytrancem,Hardtrance nebo i Hardhousem a zakončil to třeba Frenchcorem kde ještě by mohli přijít nejací teknaři.:-)Já na tu party se těšim moc,ale užiju si hudebně jenom skoro dvě hodky a myslim si,že nebudu asi jedinej.:-/Každopádně je DJ Agent frajer a příště bych uvítal třeba radši Donkey Rollers.Jestli budou Showtek hrát z compu tak je ukamenuju hned.:_)

Bred@tor
    Člen

tak si rikam, protahnout nozky na jumpstyle a frcim:) jen tak dale to se musi necha, ikdyz treba Issaca ci Zanyho ale hlavne Biomekaniku bych uvital o neco bourliveji:)))

Madaros
    Člen

hehe.. no tak ja nastesti napracoval pred svatkama, ted az 1. 😛

nezbejva nez trochu prekrocit pomyslnou hranici společnosti a dat si tabletku ktera se předepisuje na mejdany.. a nemusis se bat ze by ses na svena nerozhejbal… :oD

hmm já jdu zejtra i v pátek do práce..;)takže hodka u kompu se šikne.;)

Madaros
    Člen

noo tak je jedno jestli budes na barku popijet tam, nebo pojedes treba o hodku pozdejc a mezitim budes doma sedet u compu… 😉

a na svena tam chci vydrzet taky sme tam az do konce.. B-]

hmm.. no to teda netuším.. nevím jak to jezdí ale tohle je celkem brzo bejt od 21 v kc tak bych tam nevydržel na vytekýnda..;-)

Madaros
    Člen

noo tak pojedem vlakošem v 19:15… v Benesove je cca ve 20:30…

tak vlakem jedu určite ale přesný odejzd ješte netuším:)

Madaros
    Člen

Tak uz se nam to blizi… 😛

Co odjezd, mate jeste nekdo v planu jet tam vláčkem ?? ze by sme jely jako grupa z prahy na poslední mejdlo tohodle roku…??!! uz nas par je,ale cim vic,tim lip… B-]

Gizmo
    Člen

uf noiscore… to je cosi kde bych snad i moh zacit produkoat ne ??? ale nevim jestli bych casem nezklouznul do nejake zakazane pravidelnosti a vetsi zvukove malebnosti … řek bych, že znam jeden architektonicky protějšek … barák kterej vypadá, že sjetej architekt hodil šavli na pauzák a rozhrabal to násadkou na pero a oni to nepochopili a postavili to malinko hnusnější a bezmyšlenkovitější než to na tom plánu bylo.:oD:oD:oD:oD

Sq4Raa
    Člen

Na Moorovi mě nudili, ale to nebyli v nejlepším rozpoložení :oD

ceero
    Účastník

crossryders hraju v pohode ak su to oni na koho myslim :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.