TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 209)
  • Autor
    SHP
    Člen

Tak tady jde tak o to podpořit Agenta, že má odvahu jsem nějaký známý hds jméno přivést :-!

Starf
    Člen

8.12. je Blutonium Boy a dalsi (Enhancer etc.)
    15.12. Showtek, Blutonium Boy, Lady Tom…

Sq4Raa
    Člen

Tak to asi mluvíme o jiné párty, tuším,že jsem viděl, že 15. tam má bejt Walt i Duro za sebe, pak spolu jako Showtek, Blutonium Boy a Lady Tom…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ste blázni.. rakousko a zadarmo.. to je sebevražda jít mezi ty lidi tam

SedRicK
    Člen

No v rakousku stejně Showtek nejsou, ale vstup je zadarmo a cesta se Student Agency tam i zpet za 500kč.

Sq4Raa
    Člen

Kdybych sehnal prachy, tak jo, ale jinak asi ne. Mrzet mě to může stejně jen kvůli Showtek, který uslyšm 28 🙂

SedRicK
    Člen

E e je to 8.12. :-!

Sq4Raa
    Člen

SedRick: Taky jsem tu Vídeň plánoval, ale je to 15. co? :-/

SedRicK
    Člen

Showtek jsou skvělý, ale nevim jestli bych jel na tuhle akci jenom kuli nim. Momentálně mám v plánu čistě HS akci v Rakousku s Blutonium Boyem a řekl bych, že to bude mnohem záživnější než se celej večer protloukat technem a pak si užít hoďku HS. Pravda je že když sem na Masters of Hardstyle slyšel jejich FTS tak to byl nářez.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vejtaho:oP

milan
    Člen

Možná přijedu..V Benešově mám kámošku:-D:´-))

Starf
    Člen

fox: nj, tahne se to se mnou uz dobrych pet let, tehdy se mi to koleno vyhodilo prvne pri basketu, za dva roky znova pri doskoku na lavicku nekde v telocvicne a ted zase pro zmenu zlomenina 😮

ta patela je volna, s tim nic nenadelam, ale ted mam dobryho doktora podle me, tak uvidim jestli se to da nejak doporadku

M.i.k.e
    Člen

Fox : není zač:-D:oD

Fox Mulder
    Člen

2 M.i.k.e.: :oD:oD:oD Děkuju za přízeň! ;-):´-))

M.i.k.e
    Člen

ja nejedu,jelikoz tou dobou budu kdesi vysoko v horach…ani me to nemrzi kuli Showtek,ale hlavne kuli tomu,ze neuvidim Foxe jak gabbuje:oD:oD nechcete to nekdo natocit??:oP:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.