Úvod › Fóra › Trance Diskuse › The Best Of 2008
- Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 6. 2008 v 20:11 #86547
Anonymní uživatel
Neaktivnípalda: jj taky jsem to tak bral…a to by snad sedělo ten rok 2008
8. 6. 2008 v 19:44 #86539Palda61
Členiamek: já myslím, že se rok počítá podle toho, kdy to jde K NÁM do kin ne? :).. A né, že ot je v kinech v Americe.
8. 6. 2008 v 19:40 #86538iamek
ČlenFreezer:
Americký gangster
Pokání
Zlatý kompas
Sweeney ToddVsechno rok 07 sm15
8. 6. 2008 v 19:26 #86537Anonymní uživatel
Neaktivníno mně se zase dost často stává, že se mi track začně líbit až třeba za půl roku, když mi ho hodí winamp náhodou
8. 6. 2008 v 19:10 #86534wenca
Účastníkhellman: no právě proto mám spíš tracky staršího data, ale občas se najde nějaká světlá výjimka, třeba DJ Eremit – Tanze der seele (Martin Roth remix) mi teď napadlo, to vím že si pustím i za roksm15
8. 6. 2008 v 19:01 #86532Anonymní uživatel
Neaktivníwenca: to bych moc tracků doma neměl za poslední dobu sm15
8. 6. 2008 v 18:43 #86528wenca
ÚčastníkM.i.k.e. kdybyste si nechávali jen ty tracky, o kterých víte, že je budete poslouchat za rok, tak na žádnej nezapomenete, tak to dělám já. A právě proto jich taky většinu mažu a nechávám si jen ten nadprůměr, co mě něčím dostane…..ne ty „co ujdou“ ale ty, o kterých vím, že mi vždycky zvednou náladu…sm5
8. 6. 2008 v 18:17 #86524M.i.k.e
Členjá náhodou Freezrovi taky fandim (byť si myslim,že na podobný charts je ještě dost brzo)…na druhou stranu ale zase neni špatný si takhle v půlce roku připomenout tracky,který možná v prosinci budou zapomenuty
ad filmy : zrovna ty co píše Freezer se mi líbily všechny…ač mám rád i ty „intelektuálnější“,rád si odpočinu u mainstreamovek (zrovna Rambo 4 mě mile překvapil)…8. 6. 2008 v 17:38 #86520K1aptcha
Členprotože s top se nechci vypisovat a stejně spoustu dobrejch věcí má už napsáno Freezer i makauskas a zas tolik pro mě výjimečných věcí nevyšlo, z vyšlých alb mě taky nic nějak extra nechytá, radioshows poslouchám pravidelně všehovšudy dvě atd. atd., tak zmíním aspoň ty shity sm16
Yoji – Techy Techy
Technoboy – Rage
Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong
Aly & Fila – Lost Language (Ruben de Ronde Remix)8. 6. 2008 v 16:58 #86516makauskas
ČlenFreezer:
no tá vec , ktoru v skratke volám b2b shitsm3, ma proste na prvé počutie vytočila a vytáčala aj naďalej, nedá sa nič robiťsm4
jo a k unreleased, jasné, ja zaradujem aj také , pretože sú to produkty tohto obdobia, ten rebríček mám veľmi konštatntný už dlhé obdobie, takže reálne vystihuje to čo sa mi páči tento rok, možno koncom roka doplním Anticipation….
Inak celkom si ma navnadil na Schillerov albumsm4
8. 6. 2008 v 16:32 #86514Anonymní uživatel
Neaktivnímakauskas: máš tam dost zajímavejch věcí, kterž taky zařadím až oficiálně vyjdou 😉 jinak jsem netušil že jsi takový anitfanda Walk The Edge sm2
8. 6. 2008 v 16:15 #86512makauskas
ČlenTrance Top 25
01 Orjan Nilsen – La Guitarra (Omnia Remix)
02 Orkidea – Metaverse (Gareth Emery Remix)
03 Jes – Heaven (Myon Remix)
04 Armin van Buuren – Imagine (No Intro Edit)
05 Norman & Foley – Lost Feelings (R.E.N.O.I.S.E. remix)
06 Kimito Lopez – Melkweg
07 Gareth Emery – This Is That
08 Underwater – Sleeping Under The Stars (Original Mix)
09 Adam Nickey – Shift (Tom Cloud Remix)
10 Mike Nichol – Lost 4 Words (Mike’s Re-Edit)
11 Majai – Phoria (Elevation Remix)
12 Nifra – Ready (Original Mix)
13 Erik De Koning – Dreamflight (Mike Nichol Remix)
14 Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Invisible
15 Akesson – Perfect Blue
16 Aly & Fila – Lost Language (Original Mix)
17 White – Shark (Daniel Kandi Remix)
18 Andrew Bennett pres. Memento – No Escape
19 Sequentia pres. Sunshade – Vertigo (Mike Koglin Remix)
20 Ronski Speed – All The Way (Jonas Steur remix)
21 M.I.K.E. vs. Andrew Bennett – A Better World
22 Markus Schulz vs. Andy Moor feat. Carrie Skipper- Daydream (Lemon & Einar K. Uplifting Remix)
23 Sundriver – Feel (Original mix) * požnám len veľmi krátko, rozhodne pôjde u mňa hoodne vysoko!!!
24 Woody van Eyden & Alex Morph feat. Michelle Citrin – Turn It On (Funabashi Remix)
25 Flux Capacitor – Delorian (Bart Van Wissen Remix)Albumy
01 Orkidea – Metaverse
žiadny iný album pre mňa toho roku nestojí za to , aby som ho sem zaradilRadio shows
01 Moor Music with Andy moor
02 GDJB with markus Schulz
03 Future Sound of Egypt with Aly & Fila
04 niektoré epizódy Tone Diary with Marcu Schossow (niektoré zasa sú úplne hrozné)
05 Music 4 Balearic People with Dj ShahProducent roku
01 Gareth Emery
02 Mike Nichol
03 Myon
04 M.I.K.E
05 R.E.N.O.I.S.EToho roku nemusím hlavne…
01 Alex MORPH b2b Woody van Eyden
02 Genix
03 Daniel Kandi (výnimka remix, ktorý mám v TOP)
04 M6
05 Full High Contrast Rec.Môj objav roku
01 zas a znova Mat Zo
02 Omnia
03 In ProgressMôj Absolutny shit of the year
Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. b2b Woody Van Eyden Mix)Sklamanie roka
01 Armin van Buuren + AsoT
02 AnjunabeatsRework roka
Vincent de Moor – Sunflowerspecial category: všeobecne obľúbený producent, ktorého na 95% neznášamsm2
01 Nitrous Oxide
02 Paul van Dyk
03 Tiesto
04 Marco V
05 Filo & Perism2
8. 6. 2008 v 15:41 #86509sheppi
Člentož já se taky rozepíšu sm0
hudba:
bez umístěníABSOLUTE – Absolute-ly
ALEX KUNNARI – Lifter (Original Mix)
ALEX M.O.R.P.H. & WOODY VAN EYDEN FEAT. MICHELLE CITRIN – Turn It On (Original Mix)
AMEX FEAT. ANNA BASEL – Komarna (Eddie Sender Remix)
ARMIN VAN BUUREN FEAT. SUSANA – If You Should Go (Original Mix)
BOOM JINX FEAT. KEY – Eternal Reminiscence (Original Mix)
GARETH EMERY – This Is That
JON O’BIR – Ways & Means (Original + PvD Mix)
JOSE AMNESIA – Follow Me (Original Mix)
ORJAN NIELSEN – La Guitarra (Omnia Remix)
M.I.K.E. VS. ANDREW BENNETT – A Better World (Club Mix)
REX MUNDI – Ravage (Original Mix) / Sunrise At Ibiza (Drive Mix)seriály:
1. How I Met Your Mother
2. Prison Break
3. LOST
4. Smallvillefilmy:
jediný filmy, který jsem letos viděl jsou Monstrum (Cloverfield) a Rambo 4, takže těžko něco sestavovat sm15zklamání:
vývoj trancu celkově (mau5 styl, vrzing a hlavně poptrance)
– samozřejmě jsou nějaké vyjímky, ale když každý druhý track vrže, je cítit zdechlinou myši nebo zní jak od Backstreet Boys, není to zrovna moc dobrý „vývoj“Armin van Buuren – Imagine
DJ Shah – Songbook
Blank & Jones – The Logic of Pleasure8. 6. 2008 v 14:53 #86507Anonymní uživatel
Neaktivnínikdo neříká abyste se zapojovali, tak nerýpejte do nás chart-maker-maniaků 🙂 vím, že je to skoro až úchylka, ale je mi to fuk…s tou předčasností, je to tak jak jsem psal, nevim jestli budu mít přesně v polovině roku čas, tak jsem to udělal teď kdy ten čas byl a pak to třeba zauktulizuju, stejně by dřív nebo později někdo tenhle topic založil…
k těm filmům: mně nezajímají žádné underground produkce. Je mi jasné, že kdyby ty filmy sestavoval Andrews tak ani jeden film nebudu znát, pže to budou nějaké intelektuální méně známé filmy, ale nic proti tomu…Andrewse bych odhadnul na takový ty filmy k zamyšlení jako jsou Potomci Lidí nebo Fontána (třeba se ale mýlím) v mém případěj sem u jednoho usnul a druhej jsem někde v půlce musel vypnout, pže mě nudil a zřejmě jsem ho nějak nepochopil.
Já jsem holt na takový ty maintreamovky, možná trochu připitomělý filmy, to uznávám, ale aspoň po vizuální stránce jsou to ty pravé guilty pleasure sm16 ale je fakt, že co se týče roku tak to mi trochu ujelo, já to všechno viděl trochu nedávno na dvd, ale nedošlo mi, že jsou to všechno věci z 2007…tak ještě přihazuji filmy, který jsou snad 2008, ale tyhle už se mi tolik nelíbily:
Americký gangster
Pokání
Zlatý kompas
Sweeney Todd8. 6. 2008 v 11:03 #86471iamek
Členandrews: A stoho je jen SAW 4 rok 08… Zbytek 07… Myslim 😛
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.