TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse The Best Of 2008

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 234)
  • Autor
    ceero
    Účastník

chjo zas to skatulkovanie sm2

Palda61
    Člen

má to blízko k trancu, možná to je i trance.. co já vím 😀

ceero
    Účastník

no to mne zas prijde jak trance sm0
    kazdopadne paradny track 😉

Palda61
    Člen

jasný :))

já si vybavím třeba toto:http://www.youtube.com/watch?v=VKl3vYBQWJ0

ceero
    Účastník

tak ono zas ide o to co clovek pod pojmom proghouse rozumie sm2
    ja si vybavim nieco na tento sposob http://www.youtube.com/watch?v=3DbVCGlDi8w
    mozno mas pravdu ale aj tak mi ten label k tomu stylu nejak nepasuje sm0

Palda61
    Člen

ceero: jako já se v tomhle až taky nějak extra nevyznám, ale podle mě jo ;). I na beatportu je většina jejich tracků jako prog house

ceero
    Účastník

do trancovych labelov moc nevidim no kusky ktore od ajnunadeep poznam rozhodne nie su proghouse

Palda61
    Člen

ceero: a co teda vydává?

ceero
    Účastník

palda : anjunadeep a progressive house ?

no zatial mam spravenu len nu-style(trochu hardstyle) rebricek tak tu je sm2

1 :: 2 Best Enemies – Phases (Technoboy Romantic Mix) :: Dance Pollution
    2 :: Zatox – So High :: Wicked Records
    3 :: Tuneboy – I Will Growl :: Titanic Records
    4 :: E-Fect – Gloryfication (Zatox & Activator Mix)
    5 :: Ma-Pe-Ro – My Odissy (Kayem & Likquid Remix)
    6 :: Dozer – The Church Of The Darkside :: Superplastik
    7 :: Ran-D – River Of Sound :: Alpha2 Records
    8 :: Technoboy – Next Dimensional World :: Q-Dance
    9 :: Wild Motherfuckers – B2BW (Born Mix) :: Droppin Beats
    10 :: Donkey Rollers – Metro :: Fusion Records

K1aptcha
    Člen

Palda: hezky zpracovaný, *THUMBS UP* sm3
    Wenca: no konečně se někdo nebál tam dát handz-up sm3 Space Raven ftw!

já přispěji někdy o svátcích, musim si ten top nějak zkompletovat sm2

wenca
    Účastník

Tak já uvedu pouze 3 pro mě nej tracky za tenhle rok, vítězí s velkým náskokem před ostatníma sm5

1. DJ Eremit – Tanz der Seele (YOMC remix)
    2. Push – Back into the essence
    3. Signum – Any given moment

co se týká hardtrance/handz-upu, pak je pořadí následující:

1. DJ Space Raven vs. Wavetraxx – Sandra’s song (DJ Space raven mix)
    2. Andy Hawk meets Space Raven vs. Soulcity – Devotion (Space Raven vs Petersen & Lisaya remix)
    3. Joop – 3008 (S.H.O.K.K. remix)
    4. DJ Virens – Eternity
    5. DJ Sakin – I cried for her (DJ Space raven remix)

nej producenti:

1.DJ Space raven,
    2. M.I.K.E.
    3. Signum

Palda61
    Člen

Nebudu postovat top, protože jí nemám, ale dám sem 16 tracků bez pořadí…

[b]Ronny K pres. Advanced – Myrah (2k8 Mix, JayB Remix, Old Mix, Rework 2007)[/b] – sice to je starý a původní originál je možná už z roku 2006 (nejsem si jist), ale protože rls bude letos nebo dokonce až příští rok, tak jsem to sem hodil. Tenhle track má v sobě něco, co způsobuje něco dokonalýho :))
    [b]Sebastian Brandt – Serenade[/b] – dokonalej prog, co říct víc
    [b]Suncatcher – Epic[/b] – do tohodle jsem se zamiloval už někdy v září a furt se mi to líbí
    [b]Airborne Angel – The Unit (Paul Miller pres. Contraption Remix)[/b] – prostě energickej uplift tak, jak má být 🙂
    [b]Super8 & Tab – Elektra (Original Mix)[/b] – možná tohle u mě nikdo nečekal, ale fakt ten track mám rád 🙂
    [b]Sensitize – Have To Believe/ If Only We Could Try[/b] – polskej objev, jeho remix na X-Genic byl už pak o dost horší, ale tohle EP je dokonalý
    [b]Bryan Kearney – You Will Never Be Forgotten (Original Mix)[/b] – tolik energie má v sobě málo tracků, rozsek na akci
    [b]Rapha – Pandora (Indecent Noise Remix / Eddie Sender Remix)[/b] – prvnotřídní uplift, prvnotřídní melodie od Raphy 😉
    [b]Activa – Remember (Club Mix)[/b] – další uplifťárna, která mě dostala. V době, kdy to vyšlo, mi to hrálo i 5x denně 🙂
    [b]Absolute – Dolphin’s Cry (Original Mix)[/b] – tady snad nemusím nic říkat
    [b]Arnej – People Come People Go (Maor Levi remix)[/b] – tenhle rok byl pro mě rokem Activy a 8 Wonderse. Nicméně ze všechn Arneyových singlů, který byly vydaný letos (a že jich není málo), se mi nejvíc líbí tahle pohodovka…
    [b]Ferrin & Low – Westworld (Main Mix)[/b] – možná si pamatujete, jak jsem z toho byl udělanej.. Nesmí to tu chybět, i když se mi to až tak teď nelíbí
    [b]Joint Operations Centre – Puzzle[/b] – tenhle rok moc techy věcí nevyšlo, ale tohle je jedna z nich, která mě dostala
    [b]Ascension – Someone (Signum Dub Remix)[/b] – Signumáci v plné síle.. ano, pro tohle má cenu ještě ten trance poslouchat
    [b]Paul Miller pres. Contraption – Eve gaze (Original Mix)[/b] – začátky Millera byly krásný, teď je z něj naprosto nudnej a obyčejnej producent.. Nicméně mám jeho styl furt rád…
    [b]Paul Webster pres. JPW – Problems (Original Mix)[/b] – další super techy věc, i když by to spíše mělo bejt John OCallaghan pres. Paul Webster pres. JPW :D, ale to na tom nemění, že to je super track :).

Nevím, proč 16, ale projel jsem složku 08 a tohle jsem vybral.. v šiřším výběru by rozhodně nechybělo Rush, Tangerine, So Cold, Smack či Cut Off…

+ trošku upravím to, co jsem házel na TP

[b]Best instrumental track:[/b] jeden z těch, co je výše
    [b]Best vocal track:[/b] spočítejte, kolik tam mám vocal tracků a bude to jasný sm2
    [b]Most overrated tune:[/b] většina Millerovin, většina tracků od Kandiho, Aly & Fila a samozřejmě poptrance
    [b]Best producer / production group:[/b] Activa (tady počítám i jeho aliasy + tracky, který udělal za jiný producenty.. Stevo prostě jede), 8 Wonders, John OCallaghan
    [b]Best DJ:[/b] Antoine Clamaran (to, co předvedl v Roxy bylo něco neskutečnýho), Bryan Kearney a já sm15
    [b]Best Ableton DJ:[/b] Indecent Noise, XiJaro
    [b]Best uprising producer / production group:[/b] Indecent Noise, Faruk Sabanci (tohle je velkej talent sm4), Ben Gold (nevím, jestli mu s tím někdo pomáhá nebo ne, ale posledních pár tracků je úžasnejch), Suncatcher, Mark Versluis, Proff
    [b]Best vocalist:[/b] netuším
    [b]Best album / compilation:[/b] John Askew – Z List Uber Star
    [b]Best label:[/b] Discover, Discover Dark, Fraction, Nu-depth, Anjunadeep (kvůli progressive housu sm3)
    [b]Best store:[/b] beatport, audiojelly
    [b]Best 2008 rework:[/b] Signum – The Timelord (Onova 2008 remake), The Roc Project & Filterheadz – Never (Past Tense) (Indecent Noise & Phillipe El Sisi Remix), Mansun – Wide Open Space (Greg Downey Remix)
    [b]Best mashup:[/b] Pryda vs. Simon Patterson – Muranyi vs. Bulldozer (F1D0s rebulldozered mashup)
    [b]Best release:[/b] Rapha – Pandora

Abych nějak ten rok zhodnotil.. Trance mě začíná srát :D, ale stejně ho poslouchám a budu.. Mnohem víc poslouchám i jiný žánry – hlavně prog. house a techno a ohledně mýho djingu? Pro mě velice úspěšnej rok. Na to, že hraju teprve necelej rok, tak jsem rád za to, kde jsem sm3… Takže díky Hellmane, díky Ronny, díky Fido a díky všem, co mi nějak pomohli nebo mě podpořili sm3….

milan
    Člen

Tak vidím, že letos nějak nestíhámsm15

Kucas
    Účastník

Tak já se taky připojuju:

1.Sunny Lax – Miquë (7 Skies & Static Blue Remix)
    2.Joonas Hahmo – Radiance
    3.Carl B – How Things Could’ve Been (Original Mix)
    4.Ferry Tayle – Revanche (Luminosity Anthem Mix)
    5.Kandi & Neumann – Let Go
    6.Jonas Stenberg – Enhancer (Original Mix)
    7.Sunny Lax & Acacia – Elda
    8.Fire & Ice – Sayonara
    9.Gareth Emery – This Is That (Original mix)
    10.Sunlounger feat. Zara – Lost (Extended Mix)
    11.Sensitize – If Only We Could Try
    12.Push – Dream Designer (Original Mix)
    13.Mr Sam Ft Claud9 – Cygnes (Original Mix)
    14.Oliver Smith – Cirrus (Oliver Smith Late Night Remix)
    15.Mike Foyle – Bittersweet Nightshade (Original Mix)
    16.Thomas Bronzwaer – Titan (Original Mix)
    17.Signalrunners – Meet Me In Montauk (Oliver Smith Remix)
    18.Mat Zo – Rush
    19.7 Skies & Static Blue – Central Park (Nitrous Oxide Rmx)
    20.Leon Bolier – Ye (Original Mix)
    21.Michael Tsukerman – my name is sawtooth (sebastian brandt remix)
    22.Bryan Kearney – You Will Never Be Forgotten (Activa Remix)
    23.Ferrin & Low – Westworld (Main Mix)
    24.Super8 & Tab – Elektra (Original Mix)
    25.8 Wonders – Life Goes On
    26.Contraption – Level 3 (Original Mix)
    27.Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s ‚emotional Remix)
    28.Ben Gold – Life (Original Mix)
    29.Emilio Fernandez – Reynosa (Original Mix)
    30.Akesson – Perfect Blue (Original Mix)

mám tam jednu nevydanou ato od Carla B -How Things Could’ve Been (Original Mix) …

Binary
    Člen

dukelak: pěkná chart, dost tracků bude i v té mojí 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 234)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.