Úvod › Fóra › Trance Diskuse › The Best Of 2008
- Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 12. 2008 v 0:06 #110565
ceeroÚčastníkchjo zas to skatulkovanie sm2
20. 12. 2008 v 0:01 #110563
Palda61Členmá to blízko k trancu, možná to je i trance.. co já vím 😀
19. 12. 2008 v 23:59 #110562
ceeroÚčastníkno to mne zas prijde jak trance sm0
kazdopadne paradny track 😉19. 12. 2008 v 23:56 #110561
Palda61Členjasný :))
já si vybavím třeba toto:http://www.youtube.com/watch?v=VKl3vYBQWJ0
19. 12. 2008 v 23:49 #110560
ceeroÚčastníktak ono zas ide o to co clovek pod pojmom proghouse rozumie sm2
ja si vybavim nieco na tento sposob http://www.youtube.com/watch?v=3DbVCGlDi8w
mozno mas pravdu ale aj tak mi ten label k tomu stylu nejak nepasuje sm019. 12. 2008 v 23:46 #110558
Palda61Členceero: jako já se v tomhle až taky nějak extra nevyznám, ale podle mě jo ;). I na beatportu je většina jejich tracků jako prog house
19. 12. 2008 v 23:45 #110557
ceeroÚčastníkdo trancovych labelov moc nevidim no kusky ktore od ajnunadeep poznam rozhodne nie su proghouse
19. 12. 2008 v 23:43 #110556
Palda61Členceero: a co teda vydává?
19. 12. 2008 v 23:41 #110555
ceeroÚčastníkpalda : anjunadeep a progressive house ?
no zatial mam spravenu len nu-style(trochu hardstyle) rebricek tak tu je sm2
1 :: 2 Best Enemies – Phases (Technoboy Romantic Mix) :: Dance Pollution
2 :: Zatox – So High :: Wicked Records
3 :: Tuneboy – I Will Growl :: Titanic Records
4 :: E-Fect – Gloryfication (Zatox & Activator Mix)
5 :: Ma-Pe-Ro – My Odissy (Kayem & Likquid Remix)
6 :: Dozer – The Church Of The Darkside :: Superplastik
7 :: Ran-D – River Of Sound :: Alpha2 Records
8 :: Technoboy – Next Dimensional World :: Q-Dance
9 :: Wild Motherfuckers – B2BW (Born Mix) :: Droppin Beats
10 :: Donkey Rollers – Metro :: Fusion Records19. 12. 2008 v 23:17 #110548
K1aptchaČlenPalda: hezky zpracovaný, *THUMBS UP* sm3
Wenca: no konečně se někdo nebál tam dát handz-up sm3 Space Raven ftw!já přispěji někdy o svátcích, musim si ten top nějak zkompletovat sm2
19. 12. 2008 v 23:07 #110545
wencaÚčastníkTak já uvedu pouze 3 pro mě nej tracky za tenhle rok, vítězí s velkým náskokem před ostatníma sm5
1. DJ Eremit – Tanz der Seele (YOMC remix)
2. Push – Back into the essence
3. Signum – Any given momentco se týká hardtrance/handz-upu, pak je pořadí následující:
1. DJ Space Raven vs. Wavetraxx – Sandra’s song (DJ Space raven mix)
2. Andy Hawk meets Space Raven vs. Soulcity – Devotion (Space Raven vs Petersen & Lisaya remix)
3. Joop – 3008 (S.H.O.K.K. remix)
4. DJ Virens – Eternity
5. DJ Sakin – I cried for her (DJ Space raven remix)nej producenti:
1.DJ Space raven,
2. M.I.K.E.
3. Signum19. 12. 2008 v 22:14 #110540
Palda61ČlenNebudu postovat top, protože jí nemám, ale dám sem 16 tracků bez pořadí…
[b]Ronny K pres. Advanced – Myrah (2k8 Mix, JayB Remix, Old Mix, Rework 2007)[/b] – sice to je starý a původní originál je možná už z roku 2006 (nejsem si jist), ale protože rls bude letos nebo dokonce až příští rok, tak jsem to sem hodil. Tenhle track má v sobě něco, co způsobuje něco dokonalýho :))
[b]Sebastian Brandt – Serenade[/b] – dokonalej prog, co říct víc
[b]Suncatcher – Epic[/b] – do tohodle jsem se zamiloval už někdy v září a furt se mi to líbí
[b]Airborne Angel – The Unit (Paul Miller pres. Contraption Remix)[/b] – prostě energickej uplift tak, jak má být 🙂
[b]Super8 & Tab – Elektra (Original Mix)[/b] – možná tohle u mě nikdo nečekal, ale fakt ten track mám rád 🙂
[b]Sensitize – Have To Believe/ If Only We Could Try[/b] – polskej objev, jeho remix na X-Genic byl už pak o dost horší, ale tohle EP je dokonalý
[b]Bryan Kearney – You Will Never Be Forgotten (Original Mix)[/b] – tolik energie má v sobě málo tracků, rozsek na akci
[b]Rapha – Pandora (Indecent Noise Remix / Eddie Sender Remix)[/b] – prvnotřídní uplift, prvnotřídní melodie od Raphy 😉
[b]Activa – Remember (Club Mix)[/b] – další uplifťárna, která mě dostala. V době, kdy to vyšlo, mi to hrálo i 5x denně 🙂
[b]Absolute – Dolphin’s Cry (Original Mix)[/b] – tady snad nemusím nic říkat
[b]Arnej – People Come People Go (Maor Levi remix)[/b] – tenhle rok byl pro mě rokem Activy a 8 Wonderse. Nicméně ze všechn Arneyových singlů, který byly vydaný letos (a že jich není málo), se mi nejvíc líbí tahle pohodovka…
[b]Ferrin & Low – Westworld (Main Mix)[/b] – možná si pamatujete, jak jsem z toho byl udělanej.. Nesmí to tu chybět, i když se mi to až tak teď nelíbí
[b]Joint Operations Centre – Puzzle[/b] – tenhle rok moc techy věcí nevyšlo, ale tohle je jedna z nich, která mě dostala
[b]Ascension – Someone (Signum Dub Remix)[/b] – Signumáci v plné síle.. ano, pro tohle má cenu ještě ten trance poslouchat
[b]Paul Miller pres. Contraption – Eve gaze (Original Mix)[/b] – začátky Millera byly krásný, teď je z něj naprosto nudnej a obyčejnej producent.. Nicméně mám jeho styl furt rád…
[b]Paul Webster pres. JPW – Problems (Original Mix)[/b] – další super techy věc, i když by to spíše mělo bejt John OCallaghan pres. Paul Webster pres. JPW :D, ale to na tom nemění, že to je super track :).Nevím, proč 16, ale projel jsem složku 08 a tohle jsem vybral.. v šiřším výběru by rozhodně nechybělo Rush, Tangerine, So Cold, Smack či Cut Off…
+ trošku upravím to, co jsem házel na TP
[b]Best instrumental track:[/b] jeden z těch, co je výše
[b]Best vocal track:[/b] spočítejte, kolik tam mám vocal tracků a bude to jasný sm2
[b]Most overrated tune:[/b] většina Millerovin, většina tracků od Kandiho, Aly & Fila a samozřejmě poptrance
[b]Best producer / production group:[/b] Activa (tady počítám i jeho aliasy + tracky, který udělal za jiný producenty.. Stevo prostě jede), 8 Wonders, John OCallaghan
[b]Best DJ:[/b] Antoine Clamaran (to, co předvedl v Roxy bylo něco neskutečnýho), Bryan Kearney a já sm15
[b]Best Ableton DJ:[/b] Indecent Noise, XiJaro
[b]Best uprising producer / production group:[/b] Indecent Noise, Faruk Sabanci (tohle je velkej talent sm4), Ben Gold (nevím, jestli mu s tím někdo pomáhá nebo ne, ale posledních pár tracků je úžasnejch), Suncatcher, Mark Versluis, Proff
[b]Best vocalist:[/b] netuším
[b]Best album / compilation:[/b] John Askew – Z List Uber Star
[b]Best label:[/b] Discover, Discover Dark, Fraction, Nu-depth, Anjunadeep (kvůli progressive housu sm3)
[b]Best store:[/b] beatport, audiojelly
[b]Best 2008 rework:[/b] Signum – The Timelord (Onova 2008 remake), The Roc Project & Filterheadz – Never (Past Tense) (Indecent Noise & Phillipe El Sisi Remix), Mansun – Wide Open Space (Greg Downey Remix)
[b]Best mashup:[/b] Pryda vs. Simon Patterson – Muranyi vs. Bulldozer (F1D0s rebulldozered mashup)
[b]Best release:[/b] Rapha – PandoraAbych nějak ten rok zhodnotil.. Trance mě začíná srát :D, ale stejně ho poslouchám a budu.. Mnohem víc poslouchám i jiný žánry – hlavně prog. house a techno a ohledně mýho djingu? Pro mě velice úspěšnej rok. Na to, že hraju teprve necelej rok, tak jsem rád za to, kde jsem sm3… Takže díky Hellmane, díky Ronny, díky Fido a díky všem, co mi nějak pomohli nebo mě podpořili sm3….
19. 12. 2008 v 21:57 #110539
milanČlenTak vidím, že letos nějak nestíhámsm15
19. 12. 2008 v 21:47 #110536
KucasÚčastníkTak já se taky připojuju:
1.Sunny Lax – Miquë (7 Skies & Static Blue Remix)
2.Joonas Hahmo – Radiance
3.Carl B – How Things Could’ve Been (Original Mix)
4.Ferry Tayle – Revanche (Luminosity Anthem Mix)
5.Kandi & Neumann – Let Go
6.Jonas Stenberg – Enhancer (Original Mix)
7.Sunny Lax & Acacia – Elda
8.Fire & Ice – Sayonara
9.Gareth Emery – This Is That (Original mix)
10.Sunlounger feat. Zara – Lost (Extended Mix)
11.Sensitize – If Only We Could Try
12.Push – Dream Designer (Original Mix)
13.Mr Sam Ft Claud9 – Cygnes (Original Mix)
14.Oliver Smith – Cirrus (Oliver Smith Late Night Remix)
15.Mike Foyle – Bittersweet Nightshade (Original Mix)
16.Thomas Bronzwaer – Titan (Original Mix)
17.Signalrunners – Meet Me In Montauk (Oliver Smith Remix)
18.Mat Zo – Rush
19.7 Skies & Static Blue – Central Park (Nitrous Oxide Rmx)
20.Leon Bolier – Ye (Original Mix)
21.Michael Tsukerman – my name is sawtooth (sebastian brandt remix)
22.Bryan Kearney – You Will Never Be Forgotten (Activa Remix)
23.Ferrin & Low – Westworld (Main Mix)
24.Super8 & Tab – Elektra (Original Mix)
25.8 Wonders – Life Goes On
26.Contraption – Level 3 (Original Mix)
27.Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s ‚emotional Remix)
28.Ben Gold – Life (Original Mix)
29.Emilio Fernandez – Reynosa (Original Mix)
30.Akesson – Perfect Blue (Original Mix)mám tam jednu nevydanou ato od Carla B -How Things Could’ve Been (Original Mix) …
19. 12. 2008 v 21:20 #110531
BinaryČlendukelak: pěkná chart, dost tracků bude i v té mojí 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.