TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy The KLF – What Time Is Love 1989!!

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

před pár lety se mi poštěstilo natrefit v jednom bazáči na jejich desku The White room, kde je i tahle věc. A nejen What time is love, ale i Last train to trancentral je luxusní věcička! Mno ono celý album je přelomový, i když obsahuje jen 9 tracků a polovina jich je do popíku, má to určitou vnitřní sílu…

Mám pocit že už to tu kdysi bylo, nicméně vyhledavač to nenašel, asi to bylo ještě ve starém fóru… Každopádně užasná záležitost, KLF jsou nesmrtelní sm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevim jestli to bylo zrovna v nějakým filmu, spíš bych řekl že ne, ale jinak verzí je zcela určitě hodně

Anonymní uživatel
    Host

Tak tohle znam v nějaký modernější podobě z nějakýho novějšího filmu myslim….rozhodně dosti zajímavý!

corsten30
    Člen

Laserdance sm5 Idem si hned zapnuť.. JJ Kraftwerk tam je asi začiatok elec.music.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

začátky tranceu asi sahají ještě před tenhle track, věci od Kraftwerk…nebo od Laserdance a Koto, nebo i někteý věci od Synthpopových skupin z 80. let už měli prvky dnešního tranceu, ale track, kterej se dá označit za opravdový trance podobný tomu dnešnímu je podle mě právě tahle věc od KLF

corsten30
    Člen

Ja neviem či prvý trance. Lebo nedavno som išiel s tatinom aute on je fanušik DM alebo Kraftwerk ale to je jedno. Hrala mu tam akasi vyberovka roky 80-89. A prekvapivo to bola klubová scéna vtej dobre ( hlavne Belgicko,Nemecko) Boli tam známe projekty Yellow atd. Ale tie čo som nepoznal bol velmí trancové. Basy a tie klasické trancové synťaky. Hned ma napadlo že tuto su niekde začiatky trancu. Názvy tych skupín som ešte nezistoval. sm13

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo to je výborenej článek a nejsou v něm ani žádný nesmysly jako v některých jiných, podobných který jsem četl

2Sexy
    Člen

Hmm, to tu jeste neni? To se hodne divim :-).

BTW, kdyz uz jsme u ty historie, tak kdo jeste z uzivatelu trance.cz tohle necetl, tak at tak rychle ucini =) >>[url=http://www.techno.cz/clanek/25151/encyklopedie-edm-4.-dil-trance-znamena-hypnoticky-stav]Historie zanru trance[/url]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zřejmě úplně první trance song, podle mě zní i dnes po 21 letech úžasně…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.