TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse The Love from Above 2008

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bob a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 70)
  • Autor
    zooropa
    Člen

M4RT1NEK
    Člen

Přidám se s hodnocením, párty dle mých očekávání. Největší překvapení – DEADMOU5 😀 (bomba, fakt frajer) … zdravím Hellmana a Zooropu a jejich spolukaliče + naši posádku…škoda že nedorazil FOX, copak se stalo FOXi?…

zooropa
    Člen

Autor: Raduška (IP zapsáno)
    Datum: 05.07.2008 14:43

Hahá, já už jsem umytá a Hellman ještě smrdí
    —————————————————————-

Autor: hellman (IP zapsáno)
    Datum: 05.07.2008 18:11

mno už nesmrdim
    —————————————————————

sm15sm15sm15sm15 Vsimete si casu mezi temito prizpevky, jak dlouho trvalo nez se Hellman vydrbal v mydlinkach docista do cista

Tomangel
    Člen

zdravim,az bude trosku vic casu tak napissm3padim dal se bavit,vsechny moc zdravim s Klarkou,skoda ze tam nebylo vic lidi jako driv…….,Judge Jules byl vybornyyyyyysm5mysaka moc nemusim,ale byla prdelsm0 pak napisu vic

Ligaya
    Člen

Zdravim!
    Přidám se k nadšencům a musim zařvat Deadmaaaauuuuu555555!!! Ten byl uplně nejlepší! Mrzelo mě, že jsem ho propásla tenkrát v Roxy, takže teď jsem si to plně vynahradilasm16
    Ostatní DJs taky supr.
    Atmosféra byla úžasná a ty party people byli hooodně rozjetý sm15sm0
    Díky za skvělou společnost drobexovi, Radušce, Hellmanovi, Zooropovi, Verče a Zdeňkovi a za společnost plus odvoz Tomangelovi a jeho Klárce!
    Ostatní jsem bohužel nepotkala…

milan
    Člen

Raduška – jj, déšť přišel, ale ne večer, pršelo kolem čtvrtésm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno už nesmrdimsm12

úplně kurtá kalba v pořádnym doupěti neřestí, tak to má bejt.
    výkony djs perfektní (teda až na dykův ranní chillout :D), nejvíc byl ale myšák, to je libovec! ale úplně nejvíc sem si nadělal do gatí, když jules zahrál this is now od technikala
    objevilo se obrovský množství sjetejch lidí (tzn většina davu), až na tu chuděrku tmavovlasou sm15

díky díky díky pro posádku wurst-caru, pozdravy pár kaličům z čech – ligi, drobex, bajkal, martinek, martin,..
    byli ste skvělísm11

Raduška
    Člen

Hahá, já už jsem umytá a Hellman ještě smrdí sm0

Ehm… no jinak díky za báječnou cestu Zooropovi, za báječnou společnost posádky Verunky, Zdendy a Hellmana a za krásnou kalbu s Ligayou a Drobkem.
    – Překvapení, že nedojelo víc lidí z ČR.
    – Deadmaus uplně nej nej nej – jsem ráda, že sme došli uplně akorát na jeho začátek. Na to, že vypadá jak třeťák z gymplu v Horní Dolní (bez kšiltovky) tak hraje uplně brutální mazec songy! A ta jeho svítíci myš je uplně libózní sm15
    – Nemám moc srovnání ale například oproti LFA se Sashou bylo letos míň smějících se DJ´s a víc vykutálenejch party people.
    – Škoda zrušené pláže (která prý nebyla už loni) a škoda deště, prej to večer příjde do ČR, říkal meteorolog Hellman.

Pozdrav Tomangelovi a jeho Kláře a všem dalším!

Každopádně letos se Berlín opět vyvedl!!! Kalímééééé!!!

Dobrý spaní všem sm15

zooropa
    Člen

No tak jako co predvedl Deadmaaaauuuu55555 tak to me polozilo.
    To byl ultranater.Toho si nekdy zopaknu – no to byl boreeeec. Ta jeho maska byla taky kožíííí
    PvD s Julesem klasika – zahrali tak jak se cekalo a opet mnohem lepe nez v Cechach.
    Holt LFA no.Djs sjetý, teda chci rict, DJs sety byly fakt mnamozni. Jinak sjety tam byli snad uplne vsichni.
    Tolik velikejch ocicek co tam putovalo sem a tam sem teda jeste nevidel.

Zdravim muj U23D team sm3 Helmice, Radus, Zdenka a samo moji lasku Verunku.
    Zdravim Drobajze, Ligayu a ostatni ktere jsem tam asi potkal ale v te tme nepoznal 🙂
    a pak zdravim samo Bajkal Team.

Taky du spat – tohle byl tedy pro me osobne poradne vydarenej Vandit. sm5 takhle sem si to presne maloval
    ve svem teseni se

drobex
    Člen

DEADMAAAAAUUUU55555555555555
    Tak byl tam někdo vubec?

DEADMAAAAAUUUUU555555555555

Teď jsem dorazil domu a jdu spát.

Jinak všem zúčastněným dík. Specialně Tomašovi za výbornou cestu, Klarce a Ligaye za super společnost a vše co tam byli že byli.sm15

ty vole DEADMMMMAAAAAAAAUUUUUUUUU555555555555555

Tomangel
    Člen

porad jedno misto jeste je volny,vyjezd Teplice 19:30

M4RT1NEK
    Člen

Možná autem z Ostravy, přidal by se někdo?… sm5

Fox Mulder
    Člen

2 Honzin: Loni to bylo na TLFA trošku jinak PVD nebyl poslední hrající DJ – v 7 ráno začínal hrát Alex Morph a do kolika hrál netušim, protože jsme to asi v 8 zabalili a šli spát, protože nás odpoledne čekal přesun o 350 km dál do Polska na Creamfields. sm5sm2 Ale možná to bude letos zase postaru. sm3

2 katterina123: Ano, je to přibližně tak, jak řikal Honzin. sm3 Příjezd možná i dřív, protože poté, co se v prosinci 2006 otevřela dálnice přes Krušný hory, tak se to dá stihnout z Berlína do Prahy asi za 3 hodiny. sm4

2Honzin:
    diky moc za info…je videt ze uz to znassm11, ja jsem se vzdycky tesila, ze se tam taky kouknusm6
    takze rekneme do 18vecer by jsme mohli byt v praze?sm6

Honzin
    Člen

katterina123:
    TLFA zacina v 23 (vetsinou zacina dyk) ale muze se stat ze vyjimecne zacne Deadmou5 a pak Jules a dyk, videl bych to asi takhle
    23-24 Dyk
    24-2 Deadmou5
    2-4 Jules
    4-?? Dyk (vetsinou Vandit konci kolem 8-9, TLFA nekdy i 10-11)
    vesmes odjezd bych videl z prahy kolem 17, teplice mozna o hodku pozdeji (18..zalezi ale na ridicich jak se jim bude chtit ridit) cesta zpet zalezi na unave ridice a taky na tom jak se vsem bude chtit opustit Dyk ….tak asi tak a to je vse…uvidime se tam doufam

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.