TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace The MIssion District – Heartbreaker (Spark 7 remix)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel spark7 a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    f1d0
    Člen

[quote PC!]Máš tam hlas i ode mě. Jinak v 17 letech jsi docela perspektivní DJ/producent, tak držim palce do další tvorby. 🙂

2 F1D0: dneska se dá podepsat kdeco, otázka je jak se to pak taky prodává. Taky už mám podepsanou jednu svojí věc a 2 remixy a nepřipadám si jako žádnej velkej producent. :DD[/quote]

Tak jasně, to už pak je spíš o přístupu – osobně se také učím dělat vlastní muziku, ale nechci s ničím jít ven dokud nebudu 100% přesvědčený, že to má šanci prorazit a získat i třeba podporu nějakých známějších jmen (ono to má i opodstatnění v tom, že jsem si za posledních několik měsíců udělal trochu jméno svými mashupy a nějaká známá jména je pravidelně hrála, tak si teď nechci tu nastavenou laťku shodit). Samozřejmě ale i chápu opačný postup – člověk začne u menších labelů a postupně se bude vypracovávat. V tom vám rozhodně držím palce, jak Sparkova, tak tvoje tvorba má něco do sebe a čím víc producentů se tady u nás začne prezentovat ve světě, tím pro nás lepší sm3

eXrate
    Člen

nápodobně:)

Schmidt
    Člen

Taky jsem hlasoval. sm16

Nevim
    Účastník

tak tam mas dalsi hlas sm4

PC!
    Člen

Máš tam hlas i ode mě. Jinak v 17 letech jsi docela perspektivní DJ/producent, tak držim palce do další tvorby. 🙂

2 F1D0: dneska se dá podepsat kdeco, otázka je jak se to pak taky prodává. Taky už mám podepsanou jednu svojí věc a 2 remixy a nepřipadám si jako žádnej velkej producent. :DD

f1d0
    Člen

Máš tam hlas sm4

Jinak co jsem poslechl na myspace + ten remix…neber to zle, ale jsem trochu překvapen, že se ti to podařilo podepsat (když vím o pár známých, kteří nemohou udat technicky o dost vyspělejší věci). Tím tě nechci nijak odrazovat nebo tak, ale můj názor zkrátka je, že zejména po technické stránce máš ještě hodně práce před sebou.

Každopádně držim palce, ať tě nadšení do muziky neopustí a stejně tak příliv nápadů sm4

spark7
    Člen

Ahoj, jsem 17-letý producent / DJ trance a chillout hudby – [b]spark7[/b]…uz jsem podepsal [b]2 smlouvy se zahraničními nahrávacími studii[/b] (Wellmixed Records a CandyRush-Music). Tvořit hudbu jsem začal asi před 2 lety. Tvořím převážně Trance hudbu, ale mezi mé oblíbené žánry patří třeba i „pro mě pomalá obdoba trancu – chillout“. V těchto dnech „soutěžím“ o další smlouvu s novou kanadskou skupinou The Mission District, která uspořádala hlasování pro vytvořené remixy jejich písničky „Heartbreaker“. Pokud můj remix vyhraje, moje verze bude vydána na jejich debutovém albu. Tímto bych Vás chtěl poprosit abyste pro mě hlasovali. Je to pro mě obrovská šance jak se dostat o hodně dál!

[b]poslechnout si a hlasovat[/b] pro tento song – [size=large][b]„Heartbreaker (Spark 7 Remix)“[/b][/size] můžete zde: [url=http://lnk.ms/06bZl]KLIKNĚTE ZDE[/url]

[size=large]Děkuji moc za každý hlas!!![/size]

Pro více informací o mě se můžete podívat na můj MySpace web: [b]http://www.myspace.com/spark7music[/b]

[center][img]http://img8.imgup.eu/s7logo.jpg[/img][/center]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.