TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Three 6 Mafia ft. Tiësto – Feel It

• Toto téma obsahuje celkem 50 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Collin a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 51)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

[quote Chelseaplayer]thesuns : Čoveče z tebe je cítit inteligencesm3a ta tady spostě lidí chybí..[/quote]

Tohle zde chybí? On vlastně řekl, že rozlišovací schopnosti člověka sahají maximálně na hranici jeho oblíbeného hudebního směru. To není inteligence, to je špatná snaha o smír.

seven
    Účastník

spousta znich je 100% ironie, jako důsledek toho že jim upřímné komentáře neprošlysm3

Sandeagle
    Člen

a nejem tohle sm15

Newman
    Člen

[quote Sandeagle]já to vim ale nechápu nekteré komentáře typu "Tohle je 100% trance" [/quote]

To vážně někdo řekl o tomto tracku? sm15

Sandeagle
    Člen

já to vim ale nechápu nekteré komentáře typu „Tohle je 100% trance“ sm15 spíš poukazuju na ty které zveřejněné jsou 😀

2Sexy
    Člen

[quote Sandeagle]jako doporučuju si pod klipem přečíst ty komentáře na youtube... tohle já nepochopím[/quote]

to ma jednoduchy vysvetleni: kazdej komentar se pred zverejnenim schvaluje, proto je tam pouze 200+ komentaru a pritom to video videlo vic jak 3 miliony lidi :-).
    zkus tam poslat treba „this is so crappy track“ a uvidis, ze ti to autori neschvali 😀

Sandeagle
    Člen

jako doporučuju si pod klipem přečíst ty komentáře na youtube… tohle já nepochopím

sheppi
    Člen

Gyzd: +1

moje řeč

Chelseaplayer
    Účastník

thesuns : Čoveče z tebe je cítit inteligencesm3a ta tady spostě lidí chybí..

thesuns
    Člen

Tak vsetci asi vieme ze tato skladba neni trance,ci ze sa to neda spravodlivo hodnotit na tejto stranke.Takze ak to clovek vezme ze tento styl je tzv. dance-pop-rap tak to potom v tomto style neni vobec zle.To ze Tiesto robi aj taku hudbu je jeho vec a aj sikovnost,vsak zarobi.Takze pisat ze je to hovadina je to iste ako ked pride na tuto stranku metalista a zacne vam nadavat ze trance nie je hudba.Ja si tiez tuto skladbu nebudem doma pustat kazdy den a mozno nikdy ale myslim ze ma to svoje grady len nie trancove..A W W remix ten si doma urcite pustim.Tak.sm3

Anonymní uživatel
    Host

Remix je ještě horší než je Original.Celé je to hrůza

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo Wéčkaři dělali co se dalo no..udělali z toho ještě poslouchatelnou věc, i když stejně žádnej zázrak

Newman
    Člen

Ten W&W remix je fajn sm3

seven
    Účastník

Ty fotky s těma rukama na čele a omfg kočkou jsou brutál :-DDD nejvíc mě rozsekal ten ježíš a ty tři ruce jako reakce na remix 😀

Sandeagle
    Člen

[img]http://static.funnyjunk.com/pictures/triplefacepalm.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 51)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.