TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Tiësto and Sneaky Sound System – I Will Be Here (Live from Club Life 119)

• Toto téma obsahuje celkem 57 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

jako produkčně je to fakt hrůza,ale djsky bych řek že je na to naopak líp než třebas 2-3 roky zpátky.Jeho sety se mi líbí a i když si v nich neodpustí svoje klasiky (Traffic,LCA,Piráti,…),tak se tam kolikrát najde hodně zajímavejch tracků a rozhodně je to zajímavější než třeba u Armina…

Sq4Raa
    Člen

Já jsem naopak slyšel, že poslední dobou hraje docela dobře. A hůř než Armin hrát stejně nemůže.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tijs je na tom momentálně určitě nejhůře co se týče té hlavní NL trojice 🙂 jak produkčně, tak Djsky….tady se to opět jen potvrzuje

Anonymní uživatel
    Host

Tijs se nám asi doslova zbláznil.To by dokázalo vyprodukovat i 5ti letý dítě.

Laucco
    Účastník

[quote ceero]Toto je skor pokus o trendovy electro-minimalovo-housovy sound nez poptrance[/quote]

Přesně tak….od Tijse už se asi nedočkáme „pure“ trance a o klasice ani nemluvě….sm8

ceero
    Účastník

Toto je skor pokus o trendovy electro-minimalovo-housovy sound nez poptrance

corsten30
    Člen

[quote Collin][quote corsten30]Collin:Len ja tam nepočujem ani kúsok trancu.sm13 Asi som hluchý.[/quote]

Nie hluchy,ale asi hlupy,pretoze som napisal TAKZVANY pop-trance.[/quote]
    Pre mna je pop trance-Oceanlab .

Collin
    Člen

[quote corsten30]Collin:Len ja tam nepočujem ani kúsok trancu.sm13 Asi som hluchý.[/quote]

Nie hluchy,ale asi hlupy,pretoze som napisal TAKZVANY pop-trance.

ceero
    Účastník

Ten Heads Will Roll Remix je nahodou parada sm5

corsten30
    Člen

Collin:Len ja tam nepočujem ani kúsok trancu.sm13 Asi som hluchý.

Collin
    Člen

[quote prochi]TUUUNNEEEE! ..............NOT ! sm15sm15sm15

Tak to je katastrofa,total recall 😀

A ty komentáře....já umřu...takhle po ránu takovy zasahy na mojí bránici 😀

Počkáme co na to řekne věčný tiestovec Collin....doufám že se brzy ozve sm15sm13[/quote]

Jo som tu…ja som to este nepocul ale pre tych co to este nevedia.
    Tiesto sa prestahoval do USA. Dimitri mu uz nejaky cas nerobi Managera. On ma novu agenturu Twenty4seven.
    Ale spet k Tiestovi.
    Tiesta oslovil takzvany pop-trance…a tomu sa v tejto dobe venuje…takze ziadny cisty trance od neho necakajte…
    BTW
    Yeah Yeah Yeahs – Heads Will Roll (Tiësto Remix) toto je nahodou celkom faaaaaaaaajn

Laucco
    Účastník

No jak to tak čtu, tak Tijs už může jen příjemně překvapit…..no já doufám, že na albu má schovaná nějaké esa…..jinak se obávám, že to bude propadák…..jsem zvědavˇna jeho skladby, když poslední měsíce má jen samé remixy……kde jsou ty jeho časy……

*_Marek_*
    Člen

když to posluchám znova tak AVB je větší shit sm13

2Sexy
    Člen

Porad je to zlatý oproti tem novejm BJ … Ti mi naprosto vyrazili dech…

Newman
    Člen

Divím se, že si na takové sračky někdo nárokuje práva sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.