TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Tiësto and Sneaky Sound System – I Will Be Here (Live from Club Life 119)

• Toto téma obsahuje celkem 57 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 58)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

no jo,sem koukal…na youtubu bylo hned několik videí s touto novou „peckou“ a všechny sou fuč…

Gizmo
    Člen

Toto video již není k dispozici. COMPLETE CONTROL / TIESTO si nárokuje autorská práva.

dobře mu tak …sm15

*_Marek_*
    Člen

klasický trance dnešní doby bohužel sm3

eldee
    Člen

to je fakt desna sracka

Anonymní uživatel
    Host

Tiësto played my record sm15

Vybavily se mi ty staré hry Tetris, ty krabičky měl před lety každý… sm13

btw. podle mě z toho Scooter má srandu, tam to neřeším, ale tohle je asi myšleno vážně…… sm6

Flash2001
    Účastník

upřímně, tohle s trancem nemá společnýho vůbec nic, Tiesto už je bohužel úplně někde jindesm13

Natix
    Účastník

Na dnešním trancu je „krásné “ to, že když si myslíte, že už nemůže být hůř, pokaždé se najde někdo, kdo vás přesvědčí o opaku. sm15 A pokud jde o to druhé video, to se Tijs dal na demo scénu? sm14

Sunrise
    Člen

Njn, co se dá dělat…vidim to ne příliš pozitivně s tím jeho „návratem“, ale zase bych ho hned nezahazovala po dvou trackách mezi odpadky…uvidíme s čím kompletním nakonec přijde…(doufám, že aspon něco bude jakžtakž poslouchatelný…sm7)

btw Louder Than Boom bych nechtěla slyšet live…jako když tahá kocoura za ocas…sm12

sheppi
    Člen

ty vole to je jak Tiesto feat. Klaas sm15sm13
    to je moc fakt, sranec maximální

Tiesto je pro mě fakt už jenom komerční loutka, nic víc…na druhou stranu ještě nemá na Scootery, který jsem miloval, když jsem byl mladší a teď neznám horší „producenty“ než jsou oni, to co blijí je výsměch hudbě, bohužel Těstíčko se tam začíná pomalu taky blížit

nexxie
    Člen

takovy sra.ky a vsadim se ze na jeho akci v o2 arene bude narvano

corsten30
    Člen

Dobre že tu neni Makauskas ten by dostal porážku.sm7

Sandeagle
    Člen

Boom, jako bych pařil packmana sm15 no nenaděláte nic,

Flash2001
    Účastník

další ultraxindl, jdu zvracetsm13 Tijsi, prosím tě, už přestaň produkovat, nebo si zajdi k ušnímusm13 To i zubní vrtačka zní lípsm15

prochi
    Člen

tak to druhý jsem ani nemohl doposlouchat….to už není krab…to rve uši sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.