TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto Czech Republic – 20.7.2012

• Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 119)
  • Autor
    D4ve
    Člen

Michal: klubovka roku? tak ty si ošalel sm15

Anonymní uživatel
    Host

Kazma tam byl i s Kristelovou, když hrál první set Virtual Vault tak byli nejakou dobu přimo u auta…

sl
    Člen

Byl tam vůbec ten Kazma? Já si ho nějak nevšim sm13

Michal
    Účastník

[quote Kucas]Tiesto zahrál parádně, Vault překvapil druhym setem kterej byl kupodivu dost trancovej[/quote]

+1

Tijs + Virtual Vault naprostá paráda ! 🙂 Od akce jsem vubec nic necekal, nakonec to bude 1 z nej klubovek letos, Tijs o dost lepsi nez v Bratislavě, Club Life patri proste do klubu !sm5

Snad jediny trance track, kt, Tijs zahral bylo Ummet Ozcan : The Box

Btw kdo nemel spunty a byl vepredu, toho ted i lituju…

Kucas
    Účastník

[quote ErikDeejay][quote Kucas]Tiesto zahrál parádně, Vault překvapil druhym setem kterej byl kupodivu dost trancovej[/quote]

a koľko si toho popil, že Tijs zahral tak parádne? sm10 sm15 O:-)[/quote]

tímto komentem si se stal právoplatným členem trance.cz fora. Ještě něco vtipnýho? sm3

mr.Majkl
    Člen

Já tedy nevím, dle mě zahrál Tijs dle očekávání – takže za mě 9,7 z 10 :)). Kdo sleduje jeho sety poslední dobu (jak už tu bylo zmíněno), tak ví co má čekat. Já se parádně bavil (aniž bych se vylil), takže akce účel splnila – navíc nemuset nic platit – proč ne 😉

ErikDeejay
    Člen

[quote Kucas]Tiesto zahrál parádně, Vault překvapil druhym setem kterej byl kupodivu dost trancovej[/quote]

a koľko si toho popil, že Tijs zahral tak parádne? sm10 sm15 O:-)

Kucas
    Účastník

Tiesto zahrál parádně, Vault překvapil druhym setem kterej byl kupodivu dost trancovej

Euphon1c
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Važení a milí, omlouvám se případným fanoušků tohoto pána, ale....

když jsem už vyhrál lístky, tak jsem teda vyrazil, ikdyž jsem od toho jakožto fanoušek jeho starý tvorby vůbec nic nečekal. Ovšem to, co jsem viděl, tak to mě donutilo jít po hodině domu. Jako pardon, ale hrát Gotye, Nelly Furtado, Coldplay apod, tak to jsem mohl jít na diskotéku a i tam by to hrálo 200x líp. Ten chlap je úplně ztracenej, úplně se mi zhnusil, že už si nepustim ani jeho starší tvorbu....ať si užije svoje euráče a táhni směle do (_I_), to už snad víc uznám tragéda Guettu....[/quote]

tak to s tam pravě měl zůstat na druhou hodinu a posledních 30 min už nehorázně kotlil. neříkam, bylo znat že se jedná o reklamní akci ale jinak v pohodě. BTW zfetovaný nasterojdovaný nátělníkaři a zfetovaný laciný poslký děvky, který vídáme na placených akcích mi tam taky nějak nechyběly.

ErikDeejay
    Člen

a čo ste čakali za také peniaze? sm15 sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Host

nemá prosím někdo náhodou tracklist 1. setu Virtual Vaulta, pěkně to rozjel… nebo klidně i 2. jestli někdo sledoval.díky

kameja
    Člen

a to jsou presne ty tupy ovcesm13

Chelseaplayer
    Účastník

Kdyz nekam lezu,tak vim co me tam ceka,pokud nevis co Tiesto hraje posledni cca 3 roky je to jenom tvuj problem,snad jsi necekal Nyanu apod…sm4

Anonymní uživatel
    Host

Važení a milí, omlouvám se případným fanoušků tohoto pána, ale….

když jsem už vyhrál lístky, tak jsem teda vyrazil, ikdyž jsem od toho jakožto fanoušek jeho starý tvorby vůbec nic nečekal. Ovšem to, co jsem viděl, tak to mě donutilo jít po hodině domu. Jako pardon, ale hrát Gotye, Nelly Furtado, Coldplay apod, tak to jsem mohl jít na diskotéku a i tam by to hrálo 200x líp. Ten chlap je úplně ztracenej, úplně se mi zhnusil, že už si nepustim ani jeho starší tvorbu….ať si užije svoje euráče a táhni směle do (_I_), to už snad víc uznám tragéda Guettu….

Anonymní uživatel
    Host

tak to jsi vyhrál

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 119)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.