Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 119)
[quote=Euphon1c]aaaa zmrdečci tady prodávaj lístky, za který nedali ani korunu 🙂 my češi budeme vždy odpad evropy. joo bylo pár ferovejch nabídek typu: vezmu na tiesta jednu osobu sebou, lístek jsem vyhrál tak si představuju jeden drink na baru – podle mně ferový. Tady jsem napočítal minimálně tři zmrdečky[/quote]
aaaa zmrdečci tady prodávaj lístky, za který nedali ani korunu 🙂 my češi budeme vždy odpad evropy. joo bylo pár ferovejch nabídek typu: vezmu na tiesta jednu osobu sebou, lístek jsem vyhrál tak si představuju jeden drink na baru – podle mně ferový. Tady jsem napočítal minimálně tři zmrdečky
Tak když soutěžím, tak chci snad vyhrát, ne? A pokud na tom chci vydělat, tak to už je věc druhá…Takovýhle čecháčci budou zbytečně držet lupen tomu, kdo by vážně chtěl jet. Lidi, pokud si chcete vydělat 4 kila, běžte raději darovat kr. plazmu, bude to aspoň užitečnější!
[quote hectic][b]ŠKODA Česká republika
Připomínáme, že vstupenky na Tiësta jsou nepřenosné, nelze je tedy věnovat ani prodat. U vstupu proběhne kontrola vstupenek oproti OP (případně ŘP nebo pasu). Pokud jste vstupenku získali jinak než v soutěži, nebudeme vás moci bohužel na akci pustit.[/b]
[b]ŠKODA Česká republika
Připomínáme, že vstupenky na Tiësta jsou nepřenosné, nelze je tedy věnovat ani prodat. U vstupu proběhne kontrola vstupenek oproti OP (případně ŘP nebo pasu). Pokud jste vstupenku získali jinak než v soutěži, nebudeme vás moci bohužel na akci pustit.[/b]
Takže nakonec vynechám virtual vault už dávno trance nehraje, podle pár videí příámo z týhle akce hraje aviciiho apod takže beze mě….a hlavně to bude spíš jako komerční show než nějaká akce 🙁
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 119)