TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto Czech Republic – 20.7.2012

• Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 119)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Tolik hlupaku na jednom miste se jen tak nevidi.

Anonymní uživatel
    Host

Máte někdo lístek na prodej? 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, lístky koupím. Je to ještě aktuální. Děkuji

Chelseaplayer
    Účastník

[quote=Euphon1c]aaaa zmrdečci tady prodávaj lístky, za který nedali ani korunu 🙂 my češi budeme vždy odpad evropy. joo bylo pár ferovejch nabídek typu: vezmu na tiesta jednu osobu sebou, lístek jsem vyhrál tak si představuju jeden drink na baru – podle mně ferový. Tady jsem napočítal minimálně tři zmrdečky[/quote]

sm15 ale máš rechtsm4

Euphon1c
    Člen

aaaa zmrdečci tady prodávaj lístky, za který nedali ani korunu 🙂 my češi budeme vždy odpad evropy. joo bylo pár ferovejch nabídek typu: vezmu na tiesta jednu osobu sebou, lístek jsem vyhrál tak si představuju jeden drink na baru – podle mně ferový. Tady jsem napočítal minimálně tři zmrdečky

Sunrise
    Člen

Tak když soutěžím, tak chci snad vyhrát, ne? A pokud na tom chci vydělat, tak to už je věc druhá…Takovýhle čecháčci budou zbytečně držet lupen tomu, kdo by vážně chtěl jet. Lidi, pokud si chcete vydělat 4 kila, běžte raději darovat kr. plazmu, bude to aspoň užitečnější!

ErikDeejay
    Člen

[quote hectic][b]ŠKODA Česká republika
    Připomínáme, že vstupenky na Tiësta jsou nepřenosné, nelze je tedy věnovat ani prodat. U vstupu proběhne kontrola vstupenek oproti OP (případně ŘP nebo pasu). Pokud jste vstupenku získali jinak než v soutěži, nebudeme vás moci bohužel na akci pustit.[/b]

to je blbé sm2[/quote]

+1

už som to tu písal….to im nevysvetlíš no sm15

hectic
    Člen

[b]ŠKODA Česká republika
    Připomínáme, že vstupenky na Tiësta jsou nepřenosné, nelze je tedy věnovat ani prodat. U vstupu proběhne kontrola vstupenek oproti OP (případně ŘP nebo pasu). Pokud jste vstupenku získali jinak než v soutěži, nebudeme vás moci bohužel na akci pustit.[/b]

to je blbé sm2

Siesto? to je ten španělský DJ, co hraje zásadně jen po obědě?

Anonymní uživatel
    Host

mam zájem o 2 lístky na siesto
    sm11

Anonymní uživatel
    Host

lístek prodán

jojo podle line upu to taky vidim, ze VV vynecham a dorazim tak na pul 12..zchecknu Tijse a az dohraje tak jedu dom!!

alicek
    Člen

Ahoj všem,

kdybyste měl někdo na prodej dva lístky, tak se mi prosím ozvěte na mail: alicek.b@centrum.cz předání Praha.

Díky 🙂
    A.

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj lidi.Koupim lístky na Tiesta,nebo zaplatit někomu kdo mě tam dostane na svůj lístek.tel 602271839 Díky sm13

Jimmy-Gellar
    Účastník

Takže nakonec vynechám virtual vault už dávno trance nehraje, podle pár videí příámo z týhle akce hraje aviciiho apod takže beze mě….a hlavně to bude spíš jako komerční show než nějaká akce 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 119)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.