TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto Czech Republic – 20.7.2012

• Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 119)
  • Autor

přesně tak…sice vyhraješ jen jako jeden lupen, ale můžeš si s sebou vzít ještě jednu osobu..
    to by skoro mohli citigo do toho zabalit ne? 😀 tak zkus další a třeba budeš mít štěstí…

Chelseaplayer
    Účastník

Listky jsou dvasm4

Sigix
    Člen

No popravdě soutež na pytel. Člověk když by vyhrál, vyhraje jeden lístek, kterej nepřenosnej. Sám tam tvrdou v přervaným vydejchaným sasazu podle mě nebude ten nejskvělější zážitek 😀

Chelseaplayer
    Účastník

No ja si ty jejich napovedy precetl az dnes,hadal jsem 18sm15

myslim, že to bylo za a) 8m[sup]2[/sup] kolik ty??

Chelseaplayer
    Účastník

Tak schvalne, kolik jsi tipoval?

tak soutěž sem zkusil a vyhrál sem!! sm11 tak když je to zadarmo, tak se tam dojdu kouknout noo…

D4ve
    Člen

Chelseplayer: zadarmo ani kuře nehrabe sm0

sl
    Člen

Tak soutěž jsem zkusil a nechám se překvapit. 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

Tak Tiesto vystoupi nakonec v Sasazu,doufal jsem v jine mesto,ale co uz,pokud to vyjde zadacosm3

Tholy
    Člen

Tyhle Kazmove a Rytmusove, to je jenom odraz spolecnosti. Bohuzel je tu spoustu noumu, co jim ty sracky zerou. Vesmes Rytmus hraje pro cigany a Kazma „bavi“ takovyty internetovy zevly… A mozna takovy hloupy pipinky, jako jsou na konci ty skodovacky reklamy.

mareno
    Člen

[quote mountainer]ach jo, popravdě neumím pochopit, na čem si tihleti kazmové, rytmusové apod. udělali tak přehnané ego, že se chovají jak nějací nadlidi...ale toť jen taková moje osobní OT myšlenka sm4[/quote]

Je to jenom póza pro lidi sm13 Třeba Rytmus je mimo kamery úplně jinej člověk, než se prezentuje, ale neříkám, že lepší.

mountainer
    Člen

ach jo, popravdě neumím pochopit, na čem si tihleti kazmové, rytmusové apod. udělali tak přehnané ego, že se chovají jak nějací nadlidi…ale toť jen taková moje osobní OT myšlenka sm4

Anonymní uživatel
    Host

No už by, ale mohli dát to nějaké bližší info.

D4ve
    Člen

Jeden takový bavič z Prahy, který si Tijse pozval na nározky sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 119)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.