Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 119)
přesně tak…sice vyhraješ jen jako jeden lupen, ale můžeš si s sebou vzít ještě jednu osobu..
to by skoro mohli citigo do toho zabalit ne? 😀 tak zkus další a třeba budeš mít štěstí…
No popravdě soutež na pytel. Člověk když by vyhrál, vyhraje jeden lístek, kterej nepřenosnej. Sám tam tvrdou v přervaným vydejchaným sasazu podle mě nebude ten nejskvělější zážitek 😀
Tyhle Kazmove a Rytmusove, to je jenom odraz spolecnosti. Bohuzel je tu spoustu noumu, co jim ty sracky zerou. Vesmes Rytmus hraje pro cigany a Kazma „bavi“ takovyty internetovy zevly… A mozna takovy hloupy pipinky, jako jsou na konci ty skodovacky reklamy.
[quote mountainer]ach jo, popravdě neumím pochopit, na čem si tihleti kazmové, rytmusové apod. udělali tak přehnané ego, že se chovají jak nějací nadlidi...ale toť jen taková moje osobní OT myšlenka sm4[/quote]
Je to jenom póza pro lidi sm13 Třeba Rytmus je mimo kamery úplně jinej člověk, než se prezentuje, ale neříkám, že lepší.
ach jo, popravdě neumím pochopit, na čem si tihleti kazmové, rytmusové apod. udělali tak přehnané ego, že se chovají jak nějací nadlidi…ale toť jen taková moje osobní OT myšlenka sm4