TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Tiësto – Elements of life

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel wenca a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 49)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

nelíbí, nudí…

M.i.k.e
    Člen

Collin : na jednu stranu na tom něco bude,ale zase na druhou stranu ten remix Die Another Day neni zase taková rarita a celkem mě i zarazilo,jak se všichni nad DAncing Water rozplývali když to vyšlo,přičemž vlastně nešlo o nic originálního…nic to ale nemění na tom,že „oba“ tracky sou super…

Collin
    Člen

MIKE

Myslel som to tak, ze ked to nevyslo …tak bolo skoda tych perfektnych zvukov ktore boli v Die Another Day (tiesto remix) … a preto Dancing water vznikol… podla predlohy Die Another Day (tiesto remix)
    Ale to je len moj pohlad …sm3

M.i.k.e
    Člen

Collin : a to snad vadí?sm3…myslim,že ten remix je dostatečně provařenej…

Collin
    Člen

2 MIKE

Lenze Die Another Day (tiesto remix) oficialne nevyslo.

M.i.k.e
    Člen

mě se konkrétně Elements Of LIfe líbí z toho alba nejvíc…ale líbí se mi,jakou bouřlivou diskuzi tenhle track vyvolal po skoro roce co je venkusm16
    btw,Dancing water je good,jen se mi nelíbí,že to neni nic origoš a je to až na pár změn jen bezvokálovej remix Die Another Day od Madonny…

K1aptcha
    Člen

nej verze Lethal Industry je přece Scot Project’s Edit Of Key & Zor’s Bootleg sm4 sm2

SH3PP1
    Člen

jo ten křik publika je trapný, ale ten tribal beat se mi k tomu naopak líbí sm3

ceero
    Účastník

heh ten durandov remake stoji za velke ***** sm13
    akurat tam pridal desny tribal beat a krik publika co ten track total pochovalo …. ja osobne mam najradsej Svenson & Gielen Mix sm5

makauskas
    Člen

A tak dal som si tú „námahu“ a vytiahol som z DEPu tie remixy k lethal industry, konktrétne som myslel CJ Stone meets Mr. Phillips Remix a dobrý je aj Svenson & Gielen Remixsm4

SH3PP1
    Člen

nee, SH3PP1 znamená sheppi což je můj nick, který používám už asi tak 4 roky, akorát když jsem se tu regnul, nevím proč, ale chtěl jsem aby to vypadalo dešně „cool“ tak jsem místo E a I použil 1 a 3 sm13 sm15

jinak se mi docela líbí ta Violin verze Lethal Industry z koncertíku 2004, ale nejvíc asi tato, i když Duranda rád nemám

makauskas
    Člen

SH3PP1:
    vidíš, na tú som pozabudol, tá samozrejme je fajn, ale páči sa mi jeden jej remix, už neviem kto ho má nasvedomí..je na tej singlovke
    inak „SH3PP1“ to znamená, že 3 goly v oslabení a jeden v presilovke, nie?sm11

SH3PP1
    Člen

makauskas:

a co tahle? sm11

makauskas
    Člen

aby to nevyzeralo, že som nejaký antitijs, tak tú sú 4 veci od neho, ktoré mám veľmi rád:

01. Walking On Clouds
    02. Urban Train
    03. Just Be (Antillas Club Mix)
    + Everything

a potom ešte remixy k Silence a Southern Sun. Okrem týchto 0 pts. pre mňasm11

Chelseaplayer
    Účastník

A co a new dawn(extended mix)?znate?alias steve Forte Riosm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.