wenca : je to cele umele, syntak je prilis experimentalny a melodia vtierava, preto je to pre mna odpad … to neznamena ze to musi byt odpad pre inych sm4
makauskas: nevím jak to můžeš nazvat odpadem…. je tam chytlavá melodie (jestli je moc sladká a „nuceně optmistická“ na tom nezáleží), což se o plno trancových trackách říct nedá….
Sickboy: právě že ne, já jsem si vzpomněl že jsem to jednou slyšel na jedný „vesnický piškotéce“ a vůbec jsem nevěděl že je to Tiësto, a pařil jsem na to maximálněsm15
taky mě moc nebere, je to až moc Adagio, který už je dneska takový klišé, že už to nemůžu ani slyšet…jinak nejlepší z alba je jak už tu padlo 10 Seconds Before Sunrise sm3
makauskas: tak to asi do toho tvýho resumé nepatřim, páč mně se to nikdy nějak nelíbilo sm16 ta divná a celkem nuceně optimistická melodie, která ještě neoriginálně používá ty uvrzaný synthy z Adagia, je na mě celkem cheesy…
Podle mě je Tiëstova produkce v porovnání s ostatními „polobohy“ (AVB,PVD,Ferry) pořád nejvíc trancová. A jak už jsem psal ve video sekci, tenhle track je dokonalej a spolu s Carpe Noctum nejlepší z alba.