TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Tiësto – Elements of life

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel wenca a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 49)
  • Autor
    ceero
    Účastník

wenca : je to cele umele, syntak je prilis experimentalny a melodia vtierava, preto je to pre mna odpad … to neznamena ze to musi byt odpad pre inych sm4

wenca
    Účastník

makauskas: nevím jak to můžeš nazvat odpadem…. je tam chytlavá melodie (jestli je moc sladká a „nuceně optmistická“ na tom nezáleží), což se o plno trancových trackách říct nedá….

makauskas
    Člen

Resume Re-Edit:

Slovakia say: odpadsm4
    Czech Republic say: odpad, but we have here any relegatessm4

wenca
    Účastník

Sickboy: právě že ne, já jsem si vzpomněl že jsem to jednou slyšel na jedný „vesnický piškotéce“ a vůbec jsem nevěděl že je to Tiësto, a pařil jsem na to maximálněsm15

Sickboy
    Člen

Tohle je totální tragédie. sm12 Přesně jak napsal Roman – nucená příšerná melodie. Odmyslete si jméno interpreta a neštěknul by po tom ani pes.

Natix
    Účastník

makauskas napsal(a):
    ——————————————————-
    > Resume:
    > Slovensko say: odpad
    > Cesko say: beautiful
    > sm4

Tak to jsem asi Slovák. sm2 Mně se to nelíbí vůbec, breakdown je jak melodie z Mr. Beana a ten rádoby-Adagio synth je hrozný. sm17

SH3PP1
    Člen

taky mě moc nebere, je to až moc Adagio, který už je dneska takový klišé, že už to nemůžu ani slyšet…jinak nejlepší z alba je jak už tu padlo 10 Seconds Before Sunrise sm3

Roman
    Člen

makauskas: tak to asi do toho tvýho resumé nepatřim, páč mně se to nikdy nějak nelíbilo sm16 ta divná a celkem nuceně optimistická melodie, která ještě neoriginálně používá ty uvrzaný synthy z Adagia, je na mě celkem cheesy…

iamek
    Člen

Taky se mi libi…

makauskas
    Člen

Resume:
    Slovensko say: odpad
    Cesko say: beautiful
    sm4

Binary
    Člen

Podle mě je Tiëstova produkce v porovnání s ostatními „polobohy“ (AVB,PVD,Ferry) pořád nejvíc trancová. A jak už jsem psal ve video sekci, tenhle track je dokonalej a spolu s Carpe Noctum nejlepší z alba.

ceero
    Účastník

tak aj s odstupom casu vravim ze je to odpad

Sonique
    Člen

Náhodou me se to taky líbí, i kdyz Ten Seconds Before Sunrise je trochu lepčí.

makauskas
    Člen

Krajánci, Corsten 30 & sharx :
    +1

sharx
    Člen

paródia na adagio…strašná nuda tento track sm12

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.