TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 186)
  • Autor
    Paya
    Člen

Sq4Raa: :oD

ceero
    Účastník

inac ty si sa tuna stihol ponizit az-az

Sq4Raa
    Člen

Bože (Karle) , dejte mu BAN

ceero
    Účastník

2 Collin : no komplet vsetko co si zkopiroval boli reakcie na tie tvoje trapne arogantne prispevky X[]

radiovka:oD

jo radivka je dobra :-):-P

Emilly
    Člen

Nechystáte se náhodou někdo na Tijse do Vídně? Jela bych ale nechce se mi samotný…..

BoRo
    Člen

ty downe,pro vsechny-ne pro tebe.Ja te potrebuji jako jezek tricko,ale kdybys vodsad vypadl-bylo by to pro vsechny uleva.

Collin
    Člen

TERAZ SI ZACITUJEM JA : VY INTELIGENTI

SHP napsal : Jé ty umíš pastovat no bezva :oD

CERO napsal (ako prvy) : aha tak pan najveci znalec tiesta sa ozval
    respektive ktosi objavil discogs :oD :oD :_) :_)

Hustey napsal (ako prvy) : ok, pravo vyjadrit nazoru nikomu neberu, ale blit sracky jako collin a spol.tak to uz netoleruju.

Sickboy napsal (ako prvy) : Bože můj, to se zase nějakej sedlák s hovnem na botě dostal k počítači. Colline, už toho nech.

A ostatne sa mi nechce kopirovat…………

MYSLIM?ZE TY MUDREJSI MI DAJU ZA PRAVDU A TY HLUPSI MA VOBEC NEZAUJIMAJU….MYSLIM,ZE VIETE O KOM HOVORIM..

BORO : A tvoje incialky ma vobec nezaujimaju…tak sa staraj laskavo o seba…a kedze som Slovak tak budem pisat po slovensky.. neboj viem aj cz…ale nemienim sa ponizit :oD:oD:oD

Vsem, kteri se v teto diskusi jeste chystaji bavit o hudbe, vrele doporucuji Tiestuv Club Nouveau.
    Ctvrty dil z minuleho tydne byl velmi povedeny! Polovina setu byl zivak z Londyna, druha pulka pak samotny mix ve studiu. Podle me zatim nejlepsi dil.

Jen ta holandština …

Tak já mam trapnej nick a jeste pisu trapny prispevky, uz mne tady nikdo neuvidi -((-((-((, maminko on je na mne zly. :oD:oD:oD
    Milej colline myslim ze tobe neprislusi hodnotit něčí přezdívky, sám si trapnej svyma prispevkama a urazkama vubec mi nevadi tva obhajoba Tiesta ja se rozhodne nepocitam mezi jeho odpurce. Ale vadí mi jak si myslis ze si chytrej a urazis ostatni.
    Vim ze nejlepsi obrana proti takovym …. jako jsi ty, je na ne nereagovat, ale holt ja nejsem takovej frajer abych to zvladl.

BoRo
    Člen

je tu nakej translit? hele,Colline,jen pro tebe-PIS CESKY!i bez diakritiky. Nejsem cech,ale pisu „oficial.jazykem“ tohoto sajtu, tak ty PIDAR MALOLETNIJ,pis taky. jesteze ho nepotkame,to by nas zavrely za umyslne zabiti-ale my to nejak shodime na amok.A kvuli tobe(a zacinam myslet ze takovych jako ty je vic) zacinam mit Tiesta az az. BoRo-jsou moje inicialy,to je pro vsechny na vysvetlenou.

ceero
    Účastník

no porovnavam porovnavam ….. ani z dialky sa nepriblizuje :_)
    ja nevyrivam :oD :oD

ceero
    Účastník

a prepac ale myslim ze clovek ktory napise takyto prispevok
    ———————————
    2 TranceKeeper : Toto co si napisal bolo trapne tak ako aj tvoj trapny nick …

2 Cero napisal :

chod pustit in the dark, obuj si tiestove topanky a chod na daku vidlacku diskoteku co tam zahra tri krat trafic a normalnych ludi tuna nechaj napokoji

To akoze ty si normalny hej?alebo koho mas namysli…

Ja by som ta inde poslal…ale asi by to bolo cenzurovane….:oD

2 Sickboy Mylim,ze tvoj nick mi o tebe povie dost :oD To hovno mas este stale na topanke?

Nechcem ist offtopic….takze to je posledna moja reakcia na ………….

———————-
    proste nemoze mat viac ako 18 ako to ty tuna s radsotou o sebe tvrdis
    Mylim,ze tvoj nick mi o tebe povie dost :oD To hovno mas este stale na topanke? – zvlast tato pasaz ma dostala

Collin
    Člen

Ceero : Gouryelu som prvy ja nespomenul…A to ze nepisem do statnych topicov neznamena,ze ich necitam…ja nevyrivam…

menna de jonga? no porovnaj si ako Tiesto mixoval v jeho rokoch….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.