Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)
- Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolikus1 a poslední změna proběhla před 18 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
7. 5. 2007 v 17:10 #18780
PayaČlenSq4Raa: :oD
7. 5. 2007 v 16:26 #18774
ceeroÚčastníkinac ty si sa tuna stihol ponizit az-az
7. 5. 2007 v 16:25 #18773
Sq4RaaČlenBože (Karle) , dejte mu BAN
7. 5. 2007 v 16:21 #18772
ceeroÚčastník2 Collin : no komplet vsetko co si zkopiroval boli reakcie na tie tvoje trapne arogantne prispevky X[]
6. 5. 2007 v 19:45 #18690
MagikJourneyČlenradiovka:oD
6. 5. 2007 v 19:43 #18689
MagikJourneyČlenjo radivka je dobra :-):-P
6. 5. 2007 v 18:40 #18680
EmillyČlenNechystáte se náhodou někdo na Tijse do Vídně? Jela bych ale nechce se mi samotný…..
4. 5. 2007 v 19:42 #18482
BoRoČlenty downe,pro vsechny-ne pro tebe.Ja te potrebuji jako jezek tricko,ale kdybys vodsad vypadl-bylo by to pro vsechny uleva.
4. 5. 2007 v 18:02 #18474
CollinČlenTERAZ SI ZACITUJEM JA : VY INTELIGENTI
SHP napsal : Jé ty umíš pastovat no bezva :oD
CERO napsal (ako prvy) : aha tak pan najveci znalec tiesta sa ozval
respektive ktosi objavil discogs :oD :oD :_) :_)Hustey napsal (ako prvy) : ok, pravo vyjadrit nazoru nikomu neberu, ale blit sracky jako collin a spol.tak to uz netoleruju.
Sickboy napsal (ako prvy) : Bože můj, to se zase nějakej sedlák s hovnem na botě dostal k počítači. Colline, už toho nech.
A ostatne sa mi nechce kopirovat…………
MYSLIM?ZE TY MUDREJSI MI DAJU ZA PRAVDU A TY HLUPSI MA VOBEC NEZAUJIMAJU….MYSLIM,ZE VIETE O KOM HOVORIM..
BORO : A tvoje incialky ma vobec nezaujimaju…tak sa staraj laskavo o seba…a kedze som Slovak tak budem pisat po slovensky.. neboj viem aj cz…ale nemienim sa ponizit :oD:oD:oD
3. 5. 2007 v 11:19 #18248
Nick DiamondČlenVsem, kteri se v teto diskusi jeste chystaji bavit o hudbe, vrele doporucuji Tiestuv Club Nouveau.
Ctvrty dil z minuleho tydne byl velmi povedeny! Polovina setu byl zivak z Londyna, druha pulka pak samotny mix ve studiu. Podle me zatim nejlepsi dil.

Jen ta holandština …
3. 5. 2007 v 10:31 #18243
TranceKeeperČlenTak já mam trapnej nick a jeste pisu trapny prispevky, uz mne tady nikdo neuvidi -((-((-((, maminko on je na mne zly. :oD:oD:oD
Milej colline myslim ze tobe neprislusi hodnotit něčí přezdívky, sám si trapnej svyma prispevkama a urazkama vubec mi nevadi tva obhajoba Tiesta ja se rozhodne nepocitam mezi jeho odpurce. Ale vadí mi jak si myslis ze si chytrej a urazis ostatni.
Vim ze nejlepsi obrana proti takovym …. jako jsi ty, je na ne nereagovat, ale holt ja nejsem takovej frajer abych to zvladl.2. 5. 2007 v 22:52 #18231
BoRoČlenje tu nakej translit? hele,Colline,jen pro tebe-PIS CESKY!i bez diakritiky. Nejsem cech,ale pisu „oficial.jazykem“ tohoto sajtu, tak ty PIDAR MALOLETNIJ,pis taky. jesteze ho nepotkame,to by nas zavrely za umyslne zabiti-ale my to nejak shodime na amok.A kvuli tobe(a zacinam myslet ze takovych jako ty je vic) zacinam mit Tiesta az az. BoRo-jsou moje inicialy,to je pro vsechny na vysvetlenou.
2. 5. 2007 v 22:47 #18229
ceeroÚčastníkno porovnavam porovnavam ….. ani z dialky sa nepriblizuje :_)
ja nevyrivam :oD :oD2. 5. 2007 v 22:43 #18228
ceeroÚčastníka prepac ale myslim ze clovek ktory napise takyto prispevok
———————————
2 TranceKeeper : Toto co si napisal bolo trapne tak ako aj tvoj trapny nick …2 Cero napisal :
chod pustit in the dark, obuj si tiestove topanky a chod na daku vidlacku diskoteku co tam zahra tri krat trafic a normalnych ludi tuna nechaj napokoji
To akoze ty si normalny hej?alebo koho mas namysli…
Ja by som ta inde poslal…ale asi by to bolo cenzurovane….:oD
2 Sickboy Mylim,ze tvoj nick mi o tebe povie dost :oD To hovno mas este stale na topanke?
Nechcem ist offtopic….takze to je posledna moja reakcia na ………….
———————-
proste nemoze mat viac ako 18 ako to ty tuna s radsotou o sebe tvrdis
Mylim,ze tvoj nick mi o tebe povie dost :oD To hovno mas este stale na topanke? – zvlast tato pasaz ma dostala2. 5. 2007 v 22:42 #18227
CollinČlenCeero : Gouryelu som prvy ja nespomenul…A to ze nepisem do statnych topicov neznamena,ze ich necitam…ja nevyrivam…
menna de jonga? no porovnaj si ako Tiesto mixoval v jeho rokoch….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.