TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 186)
  • Autor
    ceero
    Účastník

collin : ano ja tu zacinam bezdovodne utocit na ludi
    ja tu len obranujem ludi ktori si tu prezentuju svoje nazory, nikomu ich nenutia a ty sa s nimi pustas do uplne zbytocnych hadok :oD
    si citaj svoje prispevky preboha … ktosi tam napisal ze bol na ferrym naposledy vcera a ty si sa donho pustil a zacal si gouryellu vytahovat ….
    a este tu vrav cosi o tom ako to na tomto serveri chodi zatial jedine kde som ta videl su temy ktore suvisia s tiestom a vyryvas si do ludi ktorym nevonia :_)
    akonahle ti na to ktosi nieco napise tak ty si tu najvecia obet a vsetcia idu len proti tebe 😐
    a uplne najinteligentnejsie ako dokazes reagovat je ze tam napises 10tich smajlikov a napises ze vsetcia su blbci a len sa rehoces … jedine co tu je na smiech su tvoje slaboduche odpovede a povysenecke nazory 😐
    a to uplne najsedlackejsie co si dokazal vyplodit je tuna niekomu vyhadzovat jeho nick
    to us je uplne vec dotycneho co si da on za nick to teba absolutne srat nemusi
    ja tiez nie som uplny antitijsovec ako trebars desire ale nepochopim ludi ktory si nedokazu pripustit ze existuju ovela lepsi a schopnejsi dji (nevrav ze nie tiesto absolutne nevie mixovat, zober si trebars markusa schulza alebo menna de jonga)

Ledak
    Člen

jste magoři co se přehaduji o kravinách…..lepsi bude kdyz napisete ze na tu akci pujdete ci ne……pomluv a ruznych hloupych nazoru je tu sposty…..nejsem zastancem Tiesta,ale jeho produkci muzu (ne že ji žeru)….ja tedy pojedu a uvidim……pak si udelam nazor….proberte se…..

Collin
    Člen

Sickboy napsal(a):
    ——————————————————-
    > Bože můj, to se zase nějakej sedlák s hovnem na
    > botě dostal k počítači. 😐 Colline, už toho nech.

Tak ty si to podal vyyyyyyyyyyyyborne a inteligentneeeeeeeee :oD:oD:oD
    Ale pre versusioja som ten zlyyyyy

Collin
    Člen

2 versusio….

Takze Pan nad 18 :oD Takze moje prispevky su plne aroganciou a povysenosti?
    Takze si ich precitaj este razzzzzzzz co napisal SHP ako som ja reagoval a potom zase co napisal SHP neskor zacal utocit nepriamo BURO a potom CEERO bez toho ze by som mu nieco ja prvy napisal,potom Sickboy atd…takze si to daj dohromady ked nie tu tak aspon v hlave….ano tebe arogantne pisem,lebo si hlupy…
    pisal si ze si to mam s nimi vydiskutovat…..no SHPovi som napisal,ze tiesto ma este 31 aliasov…
    tak uz zrazu machrujem a som povyseneckyy…tak mi povec ci to mazmysel nieco tu napisat na obhajobu Tiesta…..Preco som nenapisal M.I.K.E. arogantne alebo Antimu..?alebo inym..co rozumne napisu a je jedno ci zle alebo dobre….hmmm?

Al

Sickboy
    Člen

Anti: Jak napsal versusio. Ztotožňuju se s tím. 😉

Jednou věcí je obhajovat Tiësta (věř mi, že ani já nejsem jeho vyložený odpůrce) a druhou je způsob, jakým to podáš…

versusio
    Člen

Anti špatně jsi si to vyložil nikdo Collina neobvinuje z toho ,že obhajuje Tiesta mě osobně je to i sympatické ale přečti si jeho pár reakci ,jsou plné arogance a povýšenosti připadá mi to jako bych se hádal někde v hospodě se strýcem u piva .
    Porozhlédni jak se ten člověk brání , slušně mu napíšu svuj názor na jeho chování a setsakra se snažím abych se ho náhodou ani slovem nedotknul a reakce na to je vyprošovaní abych se k němu takhle nechoval co k tomu jako mají ostatní dodat ? přece ho snad nebudou chválit nebo je to podle tebe v pořádku ? Místo toho aby se lidem snažil vyvrátit jejich argumenty všímá si jejich nicků a háže na ně špínu tohle nedělá člověk na urovni ale ubožák který si přezdívku sedlák jednoznačně zaslouží .

Nádavat na Tiesta rozhodně IN není jen zaslepený člověk si nevšiml té podstatné změny co se s tímhle projektem za poslední léta děje a většině učastníku fora se to prostě nelíbí ,patřím mezi ně ,nicméně pravdou je ,že jsme v obrovské menšině , Tiesto vzhlíží na masy a jeho veškerá snaha je zaměřená na tuhle velkou skupinu a vícemeně semu jeho práce daří ,přeju mu to ale chválit ho za to nebudu ….

Collin
    Člen

2 AntiVies ale keby aspon rozumne fakty voci nemu mali..tak nic nepoviem…..
    ale stale a stale dookola stere pesnicky,ze Tiesto je komercny, Chod si pustit traffic, kup si jeho topanky. Tiesto sa zviditelnuje, zajdi do jeho kaviarne (co je taka blbost) a podobne sracky….

Ja si celkom rad vypocujem aj PVD a neodsudzujem ho ze Djing miesa s Politikou ! Keby to bol Tiesto tak ho pochovate na mieste. Alebo ostatnych djs co droguju…Posudzujem ich podla hudby nie podla toho na akom aute pride,a ci ma 5 kaviarni,alebo jeho treck pustia 3x na vidlackej diskoteke..fakt by sa mali zobudit.
    robia si len hanbu.

Anti
    Člen

proboha!!! tady se nekdo zastane Tijse a uz je sedlak z hoven??? Souhlasim s Collinem ze nadavat na Tiesta je dneska IN a chudak ten kdo se ho zastane, vzpamatujte se

Collin
    Člen

2 TranceKeeper : Toto co si napisal bolo trapne tak ako aj tvoj trapny nick …

2 Cero napisal :

chod pustit in the dark, obuj si tiestove topanky a chod na daku vidlacku diskoteku co tam zahra tri krat trafic a normalnych ludi tuna nechaj napokoji

To akoze ty si normalny hej?alebo koho mas namysli…

Ja by som ta inde poslal…ale asi by to bolo cenzurovane….:oD

2 Sickboy Mylim,ze tvoj nick mi o tebe povie dost :oD To hovno mas este stale na topanke?

Nechcem ist offtopic….takze to je posledna moja reakcia na ………….

ceero
    Účastník

2 Collin : ja sa od srdca zasmejem na kazdom tvojom prispevku, zvlast ked sa zacnes bezdovodne pustat do ludi len aby si zamachroval ze vies presne cislo tiestovich aliasov :_)
    pocuvaj ty si chod pustit in the dark, obuj si tiestove topanky a chod na daku vidlacku diskoteku co tam zahra tri krat trafic a normalnych ludi tuna nechaj napokoji

Anonymní uživatel
    Neaktivní

boro: nene, to sem dělal narychlo na spreadshirt.de
    ale v praze několik tiskáren na trika je

Nejvíc mně pobavila hláška: Ja nemam 18 rokov jak vacsina tu z vas,tak by som ta poprosil aby si pisal so mnou trosku inym stylom.
    Ten je hustej :-D:-D:-D Nakonec mu budeme Vykat ne? mně taky není dávno 18. Takže se mnou hezky mluvte slušně. :-D:-D:-D

BoRo
    Člen

hezke tricko,je v Praze nakej obchudek s podobnym zamerenim? jinak nejsem antifan,at Collin tu nevegetuje.

Sq4Raa
    Člen

Bože můj, to se zase nějakej sedlák s hovnem na botě dostal k počítači..

:oD:oD:oD
    Hele Colline http://www.tiestoworld.nl ENJOY!

milan
    Člen

Tiesto – Elements of life world tour playlist najdete na:
    http://www.chart.estranky.cz – rubrika playlisty – Tiesto – Elements of life world tour – London:oD:-D…okdaz mi nejde vložit, nevím proč-((
    To zase nevypadá až tak hrozně ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.