TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Tiesto & Hardwell – Zero 76

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Collin a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

track už je venku se divím že tu nikdo nic nepíše. Třeba jaká to je či není sračka 🙂
    No abych k tomu něco dodal já. Až takový zázrak to sice není, poslouchat se to dá a určitě to bude hit který bude hrát každý.

deepINside
    Člen
    sheva
    Člen

luxusní záležitost!!! sm11

Džamil
    Člen

Já se vám divím – takový vášně a přitom je to normální průměrnej housovej track, jakejch je milión. Kdyby pod ním nebyl podepsanej Tiesto,
    neštěkne po něm ani pes.

DJ PATR1CK
    Člen

[quote ceero]Mne sa to teda nepaci vobec, tento (ako to tu ktosi pred casom nazval) zabrzdeny pubertalny house mi lezie neskutocne na nervy.[/quote] zabrzdeny pubertalny house ?? ten kdo to napsal, musel bejt pěknej borec sm15

ceero
    Účastník

Mne sa to teda nepaci vobec, tento (ako to tu ktosi pred casom nazval) zabrzdeny pubertalny house mi lezie neskutocne na nervy.

TIGI
    Člen

Trance je mrtev……ať žije Tiesto 🙂 10/10

V podstatě Palda +1, nenapsal bych to jinak.

Palda61
    Člen

Klasická epic housovka, co bude níčit kluby. Připomíná mi to basovkou a repsektive celou částí po breaku Laidbacka. Celkem slušný.

Michal
    Účastník

Tijs will never die 🙂

deepINside
    Člen

… po preview Young Lions a pár dobrých remixech jako Have it all nebo Tweak your nipples, pak možná ještě The Island nebo Spark bez těch vokálů, je slyšet, že Tijs má ještě pár es v rukávu…

Laucco
    Účastník

No i mě se to docela líbí

bolier na FB pisal ze zacina pracovat na remixe noveho tiestovho tracku… podla mna to bude toto…

Sonique
    Člen

[quote DJ PATR1CK][quote Sonique][quote DJ PATR1CK]hlavně v tom nehledejte trance ![/quote]

Hlavně v tom nehledejte hudbu sm0[/quote] ty bys chlape, měl založit anti club tiesta. sm13[/quote]

To bych v tom případě musel založit anti klub ´´čeho-si´´. Jenže tohle byl strašnej nalejvák, to jsem si nemohl odpustit sm3

DJ PATR1CK
    Člen

[quote Anonymní uživatel]http://www.youtube.com/watch?v=cugVW8rHeEk LIVE[/quote] Tak to se povedlo. sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.