Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Tiesto- In Search of Sunrise 6
- Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 8. 2007 v 18:29 #35175
versusio
Člen:oD:oD každý kdo nauploaduje ISOS6 fake na PureSound dostane doživotní ban :oD:oD
Jak tak koukám z tak se z této kopilace roku 😐 stáva hon na čarodejnice , rozhodně nechci snižovat její kvality budou jistě užasné , přesto nedělejme z Tijse něco co on nikdy není ani nebude ato bytost nadpozemskou , Club Life semi líbí našel si pravidelné místo mezi těmi všemi show valících se na nás snas ze všech možných stran . Hledejte každý hudbu svého srdce tímto odpovídám na všechny posty snášející se jako prudký déšť na holanďanovu hlavu 😉
15. 8. 2007 v 13:46 #34596Collin
Člen2 Sq4Raa
Preco si takto nepisal vtedy ? hmmmm
Ano suhlasim stebou…Just by,In the dark , Adagio, a podobne to ani ja nemusim…Na Armina som poukazoval preto,lebo som bol strasne zvedavy na Vase reakcie….
Nyana to o Tiestovi vystihla presne.
priklanam sa k jej postu.15. 8. 2007 v 13:21 #34564nyana
ČlenJeeee Andrews, to s tym „Bohom“ a zidmi som myslela obrazne a naschval som pouzila taky extremny priklad, aby som na to poukazala aj z inej roviny. To vobec neznamena, ze si myslim, ze nejaky DJ (alebo konkretne Tiesto ak chces) by mal byt uctievany ako Boh alebo co. Proste to bolo len take extremne prirovnanie, to je vsetko.
@ceero. Ja som nenapisala, ze v rokoch, ked Tiesto nehral podla mojho gusta, som nevedela co mam pocuvat. Chodila som na roznych DJov hlazne na Dekaya som bola v tom obdoby asi 3 krat. Proste mi to nic nedavalo ked tam DJ len tak stoji a tvari sa ako keby tam prisiel z pohrebu. Ja mam rada Tiestov kontakt s publikom a vsetko to okolo toho, proste som ten typ posluchaca, ktory ma rad vsetku tu zabavu okolo toho. Neznamena to, ze nepocuvam nic ine. Dokonca mi trance posledne 2 roky uz skoro nic nehovori. Mam ovela radsej house, prog house alebo minimal, ale aj napriek tomu je Tiesto moj najoblubenejsi DJ.
Tymto sa snazim povedat len to, ze len preto ze som fanusik Tiesta to neznamena, ze som hudobny tupec bez akehokolvek prehladu.
Ja tiez nemam rada tych ludi ktori vykrikuju ze Tiesto je Boh a poznaju tak maximalne Adagio a Traffic. Prave tieto skladby su pre mna na Tiestovych parties prilezitost utekat na toaletu alebo k baru :oD , ale viem, ze za tym vsetkym je aj kvalitny Dj ktoreho to pohltilo a sam hladal cestu posledne 2 roky ako z toho von.
Ked hral naposledy v Bratislave, rozpravali sme sa s nim teste pred party. Chris mu povedal ze dufa, ze to bude kvalitny set a nie dalsi Adagio/ Traffic set, on na to vtedy povedal, ze sa pokusi. Stali sme pod podiom ked nakoniec zahral Adagio a dav sa isiel zblaznit, prisiel k nam a povedal „You see the reaction? I have to play it, what can i do?“.
Chapem vas, ktori vidite len toto, ale pochopte aj tych, ktori stoja pri Tiestovi uz vela rokov v dobrom aj zlom proste len preto, ze ich jeho hudba naplna. Nie vsetci sme Adagio-traffic fans ;-).Tod vsjo… kokso dalsi dlhokansky post – Pardoooon 😉 :oD
P.S. Andrews ano, som jeho priatelka.
15. 8. 2007 v 12:50 #34547Sq4Raa
ČlenDJ se hodnotí podle produkce? Vždy ta věta sama o sobě nedává smysl 🙂 .
Collin: nepoukazuj furt na Armina, kdo nemá rád Tijse, Armin mu určitě taky dvakrát nevoní.
PS: Divil by ses, jak jsem Tijse kdysi opravdu žral. Už jen proto jdu na Elements Of Life – z nostalgie. Ovšem kvůli tomu ostatnímu výběru tracků, které předvádí, a ne jeho albu, ne kvůli In The Dark 🙂 .Když se Tiestovi něco povede, tak to prostě ocením(naposledy remix ke Crosses), ale když ne, tak to zase kritizuji. Jednoduché ne?
Jenže většina jeho fans vyzdvihuje jak Suburban Train, tak i He’s A Pirate. Jak je to vůbec možné?15. 8. 2007 v 12:27 #34538Collin
Člen2 ceero…..
Pocuvaj ja som kritizoval Arminov Asot a jeho produkciu asi takym stylom ako vy na Tiesta…..
Porovnaj si reakcie vase a moje ked ste kritizovali Tiesta…. vsetko ma svoj zmysel a umysel,len treba rozmyslat.15. 8. 2007 v 11:23 #34523ceero
Účastníknyana : tiestovi fanusikovia nie su medzi trancermi moc vitani z toho dovodu ze 90% z nich nema sajn co je to trance, myslia si ze dj sa hodnoti podla proukcie a tiesta povazuju za techno ….. to ze ho mas rada to je uplne bv pohode pokial to nevezmes takym stylom ako collin, ze budes nadavat arminovi, svd a neviem komu vsetkemu este lebo sa pacia ludom ktori tiesta nemaju radi. co sa mi vsak nepaci a aj to priznavam je pristup k hudbe ze napriklad milujem len jedneho dja, ostatni su druhoradi ….. ako v pohode, je to vasa vec ale mne to pride trocha absurdne sa viazat len na jedneho dja ked existuje kvantum dalsich kvalitnych djov/producentov.
ja si myslim ze najlepsie by bolo uznavat tiesta, ale nevykrikovat hned na fore ze si jeho ultrafan alebo nieco podobne ;-). ja osobne mam tiesta celkom rad ale nemyslim si o sebe ze by som mal byt nejaky jeho extra fanusik B-] ako pises ze ked tiesto mal dva roki prestavku tak si nevedela koho mas pocuvat, to je podla mna tiez hlupost : ved pozri, napriklad ja pocuvam okolo 30 djov, preco sa upinat len na jedneho ?
nemyslim to v zlom, len som chcel napisat moj nazor na vec :´-))15. 8. 2007 v 8:40 #34471Anonymní uživatel
Neaktivnínyana: lololol, ty jsi přítelkyně MichaelaBoogerda z TA?
——————————————————-
> …teraz k tomu prehnanemu obhajovaniu Tiesta, my
> Tiestovi fansikovia, sme ako „zidia“. Par rokov
> sme pocuvali z kazdej strany ze nas „Boh“ nie je
> ten pravy a my sme „necisti, sprosti, hudobne
> nevzdelani….“ tak sme si vybudovali taku
> barieru ako „zidia“ a na kazdu kritiku reagujeme
> prehnane – to priznavam. Ale vy, co kritizujete,
> nenavidite, odcudzujete Tiesta a kazdeho kto ho
> pocuva ste nas k tomu dohnali. Kazdy, kto je
> zahnany do kuta sa po case zacne agresivne branit
> alebo sa vzda.´Předně, celej tenhle přístup je přesně ten, co nemám rád a co podle mě zabíjí music a taneční scénu. Proč vůbec používat slova jako ‚bůh‘ v souvislosti s djem a přirovnávat jeho fanoušky k židům? To mi přijde vážně docela moc. Jako kdybyste byli nějaký vyvolený národ a všichni ostatní nevěřící. Do téhle pozice jste se dostali sami; dostal vás tam propracovaný marketing Tiëstova týmu a vlastní fanouškovství až za hrob. Nemám vám to za zlé a je mi to úplně jedno, co děláte a koho ‚uctíváte‘, ale proboha, nesnažte se hodit odpovědnost na ty, co Tiesta kritizují. Upřímně si myslím, že slovo ‚nenávidí‘ je dost přehnané, protože snad nikdo normální nemůže mít s jedním člověkem, kterého ani nezná, takový problém.
Chápu, že fankluby budou pořád stejné a proto něco řešit mi přijde jako házet hrách na stěnu. Spíš mi to přijde trochu nepochopitelné a ve vztahu k taneční hudbě absurdní, protože ta o tom nikdy nebyla. Taneční hudba je všechno – člověk, co hraje desku, člověk, který tu skladbu vytvořil, lidi na parketu. Dnes je to jeden člověk na pódiu, nasvícený bílým světlem a ostatní ve tmě. Z toho plyne všechno, o čem se teď bavíme a proto mám pocit, že je to špatně.
15. 8. 2007 v 3:12 #34466Tracid
ČlenTiesto – In My Memory album, kde jsou ty časy?:-|
15. 8. 2007 v 0:09 #34464nyana
ČlenP.S. Na Andrewsa nemam tazke srdce, uplne ho chapem a respektujem, nakolko som si na nho utvorila svoj nazor na tranceaddict.com. O to viac sa ma jeho kritika dotkla.
@Andrews: aj ja mam rada minimal a moc ;-)…. to, ze som Tiesto fan este neznamena, ze nepocuvam nic ine 😉
14. 8. 2007 v 23:55 #34463nyana
ČlenOk, tak som sa rozhodla, ze skocim do „levovej klietky“ este raz, aby som vysvetlila svoj pohlad na vec.
Vsetko v uplnej ucte ku kazdemu, kto to bude citat.Patrim medzi „die hard fans“ Tiesta a bez hanby si to priznavam.
Jeho hudbu pocuvam od roku 1998, par krat som sa s Tijsom osobne stretla a moj priatel je majitelom stranky http://www.tiestotracklists.net…. takze mam trosku aky taky prehlad.
Na tejto stranke tiez nie som nova sledujem ju asi tak 3 roky, aj ked uprimne, vyberam si len niektore temy ktore citam.
Som clenkou viacerym (vacsinou anglicky hovoriacich) for, preto viem uplne presne ako sa citite tu, ked vam sem chodia novy ludia.
Nepatrim medzi tiestovych fanusikov ktori nie su absolutne kriricki a klanaju sa vsetkemu co kedy Tijs chytil do ruky…. kto ma trosku pozna, tak vie, ze viem byt velmi kriticka ak sa mi nieco nepaci a aj Tijsovi do oci som povedala ze ISOS 5 bol namixovany strasne a nemala som s tym problem. Precitajte si moj report o tiestovych gigoch v Madarsku a pochopite, ze viem byt voci Tiestovi velmi krititcka. Vela krat cestujem daleko, aby som pocula jeho set a ak zahra „shit set“ tak nemam problem vykricat do sveta, ze hral horsie ako zle……na druhej strane, rok 2005 a 2006 boli roky, ked som myslela, ze Tiesto skoncil. Pokusala som sa najst si niekoho ineho. kto by ma zaujal tak ako Tijs, isla som na Dekaya niekolko krat lebo jeho sound mi v tom obdoby vela hovoril, ale zistila som, ze mi proste „live“ nevie dat to, co Tiesto.
Tak nejak som cakala kedy sa stary dobry Tiesto vrati a to sa stalo tento rok . Som strasne stastna, ze sa to vobec stalo lebo koncom roku 2006 som uz ani neverila, ze to niekedy pride.…teraz k tomu prehnanemu obhajovaniu Tiesta, my Tiestovi fansikovia, sme ako „zidia“. Par rokov sme pocuvali z kazdej strany ze nas „Boh“ nie je ten pravy a my sme „necisti, sprosti, hudobne nevzdelani….“ tak sme si vybudovali taku barieru ako „zidia“ a na kazdu kritiku reagujeme prehnane – to priznavam. Ale vy, co kritizujete, nenavidite, odcudzujete Tiesta a kazdeho kto ho pocuva ste nas k tomu dohnali. Kazdy, kto je zahnany do kuta sa po case zacne agresivne branit alebo sa vzda.
Necham na vas, ako tento moj dlhy post zoberiete… ale mozno sa aspon zamyslite nad tym, ako to my – Tiesto fanusikovia, na druhej strane barikady, vnimame.
Ospravedlnujem sa za dlhy post a dufam, ze to vyvola debatu na kulturenej urovni… ved ide „iba“ o tu hudbu ktoru si branime.
PEACE
14. 8. 2007 v 23:01 #34457M.i.k.e
ČlenAndrews : beztak te obdivuju,ze mas este silu a naladu na to tady neustale reagovat na mnohdy dementni prispevky s klidem a nadhledem…
14. 8. 2007 v 22:59 #34456M.i.k.e
ČlenAndrews : to je pravda…hodne mi to pripomina dobu,kdy sem chodil na zakladku:oD…ja osobne mel Tiesta (kdyz uz tu je opet forum o nem) vzdycky rad,ale zhruba od TIC2 se mi neuveritelne zrpotivil…sety ve kterejch sem vzdycky nasel nejakou pecku co sem neznal byly razem ta tam,najednou tu byly sety bez invence,ve kterejch se neustale dokola tocilo Forever Today,Adagio,Traffic,…jenze pak prisel zlom,kdy sety opet zacaly nabirat na kvalite (zhruba od lonskeho Museumplein)a tudiz sem se rozhod dat Tiestovi este sanci aby me nakonec uplne rozebral svym setem na TIC3(EOL)…zase tu bylo zpatky to co sem zazival pri prvnim zkouknuti TIC…tolik za me…ale tady je to stejne jedno,urciti jedinci si neustale budou mlit to svoje a kdyz jim dojdou argumenty (v pripade,ze vubec kdy nejaky mely),tak proste napisou,ze pokud poslouchas to ci ono ses idiot…koneckoncu jit do dusledky,tak ono tolik vychvalovane In Between by se dalo s klidem srovnavat s Elements Of Life
14. 8. 2007 v 22:20 #34453Anonymní uživatel
NeaktivníM.i.k.e: Problém je, že plno lidí mezi kritikou, která na něčem stojí, a tou bezhlavou, jaks ji popsal, nerozeznávají. Obvykle reagují na jakékoli křivé slovo vůči umělci/djovi, kterého mají sami rádi. Upřímně řečeno nechápu tuhle přehnanou citlivost vůči tomu, co si o hudbě myslí někdo jiný. Úplně je to cítit nejistotou v tom, že pokud všichni nechválí mého miláčka, neposlouchám zřejmě ‚tu správnou hudbu‘. Důrazu na tuhle sociální pseudo-akceptovatelnost je až příliš.
Jinak ISOS 6 si asi poslechnu, Tiesto má nepochybně v konkurenci Buurena, Ferryho nebo už dnes bohužel i Dyka navrch v zajímavosti tracklistů, s mixem je to už tradičně horší, takže těžko říct, jak to dopadne. Každopádně od toho moc nečekám.
14. 8. 2007 v 21:15 #34442M.i.k.e
Členja z tech tracku znam asi tak 10 a libi se mi vsechny…naopak sem radsi,ze je tam vic neznamejch veci…aspon bude co objevovat…
trancer : ne,na tebe sem nenarazel (spis bych s tebou v urcitejch vecech souhlasil)…ja mam Tiesta taky rad,ale neni pro me problem prijmout kritiku,ktera je necim podlozena…bohuzel to tu dokaze jen par lidi…nejlip Andrews…a ackoliv ze s nim neshoduju v mnoha vecech,rad jeho prispevky ctu,pac maj hlavu a patu a casto vedou k zamysleni…radoby kritiku typu : „kdo posloucha Tiesta je idiot“,nebo „Tiestova hudba neni pro ozumny lidi“ (schvalne zveliceno) neberu…14. 8. 2007 v 19:22 #34427Star_Guitar
Členlidi proboha nehádejte se… :-/
mně dnes výše zmíněný tracklist přišel mejlem a jsem, upřímně řečeno, velmi zvědavá
docela mě potěšil, protože z těch tracků znám jen minimum
takové kompilace mám nejradši, těším se na ni 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.