TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto- In Search of Sunrise 6

• Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 161)
  • Autor
    Collin
    Člen

2 Sq4Raa

jasne ja ved skoro som zabudol
    ze sa drzite prislovia,ze kazdy moze mat vlastny nazor,okrem Collina

bye

Sq4Raa
    Člen

Collin napsal(a):
    ——————————————————-…
    >
    > Za to mozete vy sami….vela ludi ste odhnali
    > svojimi povyseneckymi prispevkami…
    > Mate tu koho ste chceli…

Jenže problém není v tom, že by někdo odcházel, ale spíš v tom, jací lidé přichází, například ty…

Collin
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Já spíš brečet. Fakt mě mrzí, co se z tohoto dříve
    > (pro mě) tak skvělého fora stalo…

ty sa to este pytas?

Za to mozete vy sami….vela ludi ste odhnali svojimi povyseneckymi prispevkami…
    Mate tu koho ste chceli…

Mne osobne sa tracklist velmi paci…
    Az som prekvapeny z niektorych trackov… ale najviac sa tesim asi na Allure a Clear View 😛

trancer
    Člen

2 M.i.k.e

Jestli to byla narážka na mě „Je vidět jací lidé jsem chodí“ tak to beru.Ale já nepsal jen o této diskuzi,to jsem pochopil,že to byla sranda,ale narážím na jiné diskuze,kde se řeší tyto věci trochu vážněji.Ale to je jedno,jen už mě to štve:-(

Sq4Raa
    Člen

Já spíš brečet. Fakt mě mrzí, co se z tohoto dříve (pro mě) tak skvělého fora stalo…

Showman
    Člen

:oD:oD:oD:oD:oD já už se musim jenom smát………….:oD:oD:oD

DanYjel
    Člen

haha -((

allue
    Člen

ja si myslím, že Freezerov TL si nikto ani nevšimol…

a ide tu o TL čo sem dala Nya….

…ale ako pozerám to je fakt tu bieda!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nemám nic proti Tiestovi a náhodou ten pravej tracklist vypadá zajímavě, to jen tak pro urovnání 🙂

Ruuda
    Člen

opravdu jsem neveril, ze to nekdo muze vzit vazne , ale jak je videt, tak asi muze, posledni dobou se tady na foru docela bavim:-)

M.i.k.e
    Člen

hm,na Freezrove tracklistu je nejlegracnejsi to,ze se tu nasli taci,kteri mu uverili…neni na tom ani tak videt jaky ma Tiesto fanousky,ale spis to,jaky „znalci“ sem v posledni dobe chodi…pak to tu nema jit do kopru…

BoRo
    Člen

mno,prca.Co dela Gigi Dag mimochodem?

Natix
    Účastník

trancer:
    Tohle není žádné pomlouvání, Freezer si akorát trochu udělal srandu, neber to tak vážně. 😉

trancer
    Člen

2 Freezer,2 All

Hale…..Ty „Vy“ se asi po pondělku nudíš „nudíte“ co,že zase kritzuješ „kritizujete“.Jasný,každej má právo říct svůj názor.Tak proto taky píšu.Nechápu,že zase pomlouváš,“pomlouváte“ Tiesta…….Tak ho neposlouchej „te“………………………………………..
    Tím nechci říct,že ho nějak aktivně poslouchám,ale jen ho chci taky trochu hájit,že si nezaslouží takovou kritiku,co tu dostává.To je Vaše věc,tak pomlouvejte dál,ať máte o čem psát.
    Už se ale těšim,až tady bude po jeho vystoupení plno nepopsatelnejch dojmů,nebo že jste tam byli a jaký to tam bylo úžasný.:oDNa to se těšim úplně nejvíc:oD

Showman
    Člen

Freezer – :oD:oD:oD

jinak myslim, že na Taneční Lize (teda jestli ještě vůbec vychází) jsou ještě větší sračky.. třeba Verona 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 161)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.