TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto- In Search of Sunrise 6

• Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 161)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Z toho prvního nic neznám, ale z toho druhého chválím za Nica, Deadmau5 a Marcuse 😛

nyana
    Člen

Pre tych, ktorych naozaj zaujma ISOS 6 toto je oficialny tracklist:

01. Es Vedra – La Hacienda
    02. Glenn Morrison – Contact
    03. Andy Duguid feat. Leah – Don’t Belong
    04. Solaris Heights – Vice (Sydenham Dub)
    05. Global Experience – Madras
    06. Leonid Rudenko – Summerfish (Scandall Sunset on Ibiza Mix)
    07. Clear View feat. Jessica – Tell Me
    08. The Veil Kings – Searching for Truth
    09. Ohmna – The Sun’ll Shine (Sunrise Mix)
    10. Moonbeam – See the Difference Inside (Inside Mix)
    11. Allure feat. Julie Thompson – Somewhere Inside of Me
    12. Taxigirl – High Glow
    13. Reeves feat. Alanah – Lonely
    14. Imogen Heap – Hide And Seek (Tiësto’s In Search of Sunrise Remix)

01. Steve Forte Rio – A New Dawn
    02. Nic Chagall – What You Need (NC’s in Love With Prog Mix)
    03. Marc Marzenit – Trozitos De Navidad (Primavera Remix)
    04. John Dahlback – Don’t Speak
    05. Deadmau5 – Arguru
    06. First State feat. Anita Kelsey – Falling
    07. Jonas Steur feat. Jennifer Rene – Fall to Pieces
    08. JES – Imagination (Tiësto Remix)
    09. Tom Cloud – Mercury Room
    10. Marcus Schossow – Chase My Rabbit
    11. Maor Levi – Reflect
    12. Progression – Different Day, Different Light
    13. Jedidja – Dancing Water
    14. D’Alt Vila – Breathing

Najdete ho len na tychto 2 weboch:
    http://forum.tiestotracklists.net/viewtopic.php?t=1522
    http://forum.flux.sk/viewtopic.php?t=1870&postdays=0&postorder=asc&start=0

….mozte sa spolahnut ze toto je oficialny tracklist.
    Dufam, ze ma tu za to nikto neukamenuje 😐

M.i.k.e
    Člen

opet kvalitni diskuze…po tom co sem prelouskal tu kupu prispevku (a mezi nima hodne solidni blaboly) se podepisuju pod to co napsal Andrews…

Sq4Raa
    Člen

daywalker napsal(a):
    ——————————————————-
    a zase jsem se tu dočetl, že Tiesto
    > nic neudělá, že na to má svůj tým, pak, že pokud
    > je to dobrej set tak je to fake protože je to
    > Tiesto apod. Jo je to vtip, ale zároveň pro někoho
    > rejpání. Já jsem se chtěl dočíst něco zajímavýho a
    > ne tohle. Co se dá dělat, jdu hledat jiný téma kde
    > třeba tohle nenajdu. Ale bude to dost problém…
    > :oD

Měl jsem na mysli tohle….

daywalker
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > daywalker: Když tě neuspokojuje pravda, můžeš si
    > jít přečíst něco jiného…

Pravda? Jaka pravda? Myslis jako to ze rozumnymu cloveku nemuze nikdy Tiesto nic dat? Tak takovahle „pravda“ me opravdu neuspokoji i prestoze pro Tijse letos stejne tak jako loni hlasovat v Top 100 nebudu. Tohle neni pravda ale totalni blbost. Myslis ze treba Ten seconds before sunrise nema co nabidnout? Ja mam nazor jiny… Dneska jsem si stahnul 8h set Menna z release party k Intuition sessions a tahle vec je jedna z nejlepsich veci v setu(muj nazor)…

BoRo
    Člen

co je na tom nicku hrozneho? ni na koho nezakontratakovala a kulturne vyjadrila svuj nazor

Sq4Raa
    Člen

Já myslím, že nick nyana nemá s tiesto fans nic společného….:-|

BoRo
    Člen

rozmnozuji prenize jinym a ukazuji smer jak se k nim dostat a hospodarit,i cizincum(tzn.cechum). Rek jsem co dela Andrews,prijde a napadne cloveka ktery debatuje zde do tematu a nesmyslne obvini z tezkeho zlocinu fanouskovstvi holku (u ktere po precteni prispevku jsem nezaregistroval zadne velke „fanouskovstvi“). A tak je skoro v kazdem topicu. Je to o Tiesto-In search of Sunrise 6,tak se bavme o ocekavani z alba,jetli Tiesto je dobrej nebo ne,nebo vzkriseni.
    Rekl jsem ze nemuzu dat Tiesta dat do c..ku protoze neco dal svetu,to plati i u jinych,nechci aby to znelo tak ze kdo nic nedal svetu je na nic. Ale kdyz tak precist co o nem tu bylo psano,tak vlastne hodne promrhal a ted zhrzene napada mladsi nebo mene „hudebnevzdelane“ lidi.Taky mu nerikam ze je mi na nic z jeho nekomercializace a nake ty uspavacky a-la Sigur Ros co tu vyzdvihoval nebo co mu tam hraje v radiu,poucovaci a moudre veci ktere na TRANCE.CZ by klidne mohl vynechat.at jde do unmainstream s tim. Nepujdu do rock.neco nadavat na nekoho kdo je fanousek My Chemical Romance.Jsem tu pro zabavu,dozvedet se co kde bude,kde a jake to bylo,kouknout se na videa a zasmat se.
    Na nikoho jsem tu neutocil,krome brzdeni Collina na zacatku a neshody nazoru s Fox Mulderem,a neukazuju ty poslouchas Tiesta-jses trapak. Mam vas rad:oD

Sickboy
    Člen

BoRo: Tak to rozhodně neni. :-O To mi připomíná (dobře, trochu pozměněná) slova Forresta Gumpa: „Pro čuráka, každej čurák.“ 😉

Mně se Andrewsova slova líbí. Tim nechci lézt do prdele, ale je to prostě fakt. X[]

LIT
    Člen

:oD:oD:oD

BoRo tim co si tu prohlasil si ho udelal tak maximalne ze sebe :oD To je presne videt jakej si omezenec, kdyz dokazes neco takovyho vypustit z pusy, me je jasny ze tu mluvis za vetsina uricte, ze ti k tomu vsichni dali tvuj souhlas a mas to doma od nich podepsany, ale jako kde to sme ze jako reakce na nazor nekoho (jeste aspon nejakej normalni) (pardon, ale) vyblejes tohle?

Sq4Raa
    Člen

A nechceš to nějak rozvést? Jinak z toho příspěvku vyplývá, že kdo světu nic nedává, je ču***…Co dáváš světu, Boro? Tohle umí každej, zvláště když je schovanej doma za monitorem.

BoRo
    Člen

prominte.Andrews je curak.Tiesto preci neco svetu dava

Sq4Raa
    Člen

A taky by se lidé zde mohli naučit trošku psát. Z Borova příspěvku vůbec nechápu, kdo že má být č**** a kdo ne. No tak lidi, čárka sem, čárka tam, občas velký písmeno nebo tečka za větou. To přeci není tak hrozný.

LukaSH
    Člen

Andrews: Slovo muze! B-] Podepisuju… 🙂

BoRo
    Člen

jeste ze sem precet nazev diskuse jinak bych vubec nevedel o co jde.
    Jeden rekne ze se mu Tiesto libi,druhej rekne opak a obhaji-a pak se pripotaci mistr Paul Andrews.muj nazor ze je to curak

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 161)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.