Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Tiesto- In Search of Sunrise 6
- Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 8. 2007 v 19:25 #33627
Anonymní uživatel
NeaktivníOmlouvám se všem, které jsem urazil, ale prostě nemám rád tohle přehnané fanouškovství, kdy se řeší, jestli někdo náhodou někoho moc neurazil, přičemž v podstatě o nic nejde. Každý má svoje oblíbence, o tom žádná, ale všechny ty řeči okolo, speciálně na internetu, by se měly brát s rezervou. Plácne někdo něco na adresu zrovna toho vašeho miláčka a vám se to nelíbí? No a co, tak to prostě chodí a nejdůležitější je to, že právě vy tu svoji hudbu máte rádi. Nehledě na to, že v tomhle byznysu už je tak dost přehnaného chválení, zbožšťování a uctívání djs a já mám potřebu tohle svým způsobem nějak korigovat nebo kompenzovat, protože nemám pocit, že by to byl zdravý přístup, který by něčemu pomáhal. Právě díky tomu, že se dj dostal na party do centra dění, bylo jedním z důvodů, proč se celá taneční scéna silně zkomercionalizovala a udělala z čistě hudebního zážitku obdobu bravíčkové kultury. Chápu, že to někomu vyhovuje a respektuju to, ale já mám jiné ideály a snažím se je prosazovat.
Sorry za esej, trochu na vysvětlenou a možná offtopic.
9. 8. 2007 v 19:22 #33626LIT
ČlenSq4Raa: asi tak no, aspon nekdo to chape 😉
Kde jsou lidi kteri tu pred dvema rokama „tvorili“ tyhle fora? Chodi si to sem maximalne jen precist, ale na nazory typu „armin je nejlepsi, ostatni sou odpad“ bez rozumnyho oduvodneni, se proste neda nic rozumnyho napsat… nechci tu nikoho jmenovat, ale v ty dobe tu byli ti lidi fakt skoro vsichni uplne jini (nebo mi to tak prislo), resily se normalni veci a hlavne uplne v klidku a pohodicce. Ted je to sama hadka, ale fakt uplne vsude, protoze ti novi lide se proste neshodnou. Andrews je jeden z mala ktery se rozhodl tady „bojovat za tu starou bandu“ a i kdyz s nekterymi nazory nesouhlasim (coz by stejne nebylo normalni kdybych souhlasil se vsim, coz tu ale v soucasnosti nekteri vyborne umi) tak je pravda ze je tu z tech lidi jeden z mala rozumnych lidi kteri vedi co mluvi…
No ale dost OT, to by se na to mohlo rovnou vytvorit novy forum a tam by se to zase cely pohadalo :oD
Jo a protoze je mi jasny co by ted nasledovalo, tak to o tom tiestovi byl muj nazor, podle me proste nema z vetsi casti trancu co nabidnout, jestli si to nekdo bere osobne, tak se jeste jednou omlouvam. Oduvodneni pro to mam, pokud by to nekoho zajimalo, muzu ho sem napsat, ale myslim ze se to tu resilo uz X-krat…
9. 8. 2007 v 19:09 #33623Sq4Raa
Člendaywalker: Když tě neuspokojuje pravda, můžeš si jít přečíst něco jiného…
9. 8. 2007 v 19:07 #33622Sq4Raa
ČlenLIT napsal(a):
——————————————————-
tohle forum uz fakt ztraci posledni
> kousky soudnosti, par lidi tu nema co delat tak se
> tu rejpe ve slovech a postupne se to nabaluje tak,
> ze se vsude resi ho*no a vsichni jen ostatnim
> dokazuji ze maji pravdu zrovna oni, zamyslete se
> nad sebou trochu…Bohužel mi to tak také přijde. Velký příval nových lidí mi zrovna moc nevoní, resp. nevoní mi, co je to za lidi. Což samozřejmě může závanět diskriminací z mé strany. Jsem si toho vědom, možná to tak opravdu je. Každopádně když se nově přišlí (s komenty typu – myslím si, že o hudbě vím dost, přehled mám dost velký, bla bla bla) navážejí do Andrewse, či když dokonce někdo tvrdí, že Andrews zde vytváří dusno, tak cítím potřebu se ozvat. Už jenom proto, že jako jeden z mála právě on má nadhled a svými komenty nikoho neuráží, dokáže být objektivní a pro všechna svá tvrzení má pádné argumenty. Možná on a ostatní ,,služebně starší“ členové z tohoto fora, vnímají jako ,,plevel“ mě a já zas takhle vnímám vás. A’t je to jakkoli, můžete být rádi za jeho velkorysost, protože málokdo by na vaše komentáře dokázal odpovědět slušně. Tohle je forum a ne fanclub. Uvědomte si to prosím…
Btw. Kdyby měl Armin zastaralý sound, poslouchal bych ho s nadšením. Spíš mi přijde jako problém, že se drží ‚trendů‘ …9. 8. 2007 v 19:03 #33621daywalker
Člento lit: No jo člověče, ale nemůžeš čekat, že když tady ale i kdekoliv jinde napíšeš nebo řekneš, že ty a ty lidi jsou nerozumný(nebo cokoliv jinýho), že s tebou budou všichni souhlasit a nikdo se neozve s názorem, že se mu tohle nařčení nelíbí. Já třeba úplně nesnášim když vlezu do fóra s nějakym názvem ať už je to o Tiestovi, Arminovi, Mennovi atd. a první co se dočtu je že kdo to poslouchá je „magor“, „nerozumí hudbě“, „neví co je dobrý“. To prostě pro mě nejsou názory, ale rejpání a provokování s cílem rozpoutat dohady. :-/ A to je třeba tohle téma do kterýho jsem vlezl z toho důvodu abych si přečetl něco novýho o tomhle albu a zase jsem se tu dočetl, že Tiesto nic neudělá, že na to má svůj tým, pak, že pokud je to dobrej set tak je to fake protože je to Tiesto apod. Jo je to vtip, ale zároveň pro někoho rejpání. Já jsem se chtěl dočíst něco zajímavýho a ne tohle. Co se dá dělat, jdu hledat jiný téma kde třeba tohle nenajdu. Ale bude to dost problém… :oD
9. 8. 2007 v 18:18 #33617ceero
Účastník2 daywalker : collina si nevsimaj, je to curak a vie o tom kazdy
9. 8. 2007 v 17:31 #33609LIT
Členjezis to je fakt moc :oD:oD:oD sem zase po dlouhy dobe neco napsal a uz se tu na me sypou lidi :oD:oD:oD sem doufal ze to pojmete trochu s nadhledem, ale ted to vypada ze sem se tu vsech dotknul ze nejsou normalni lidi kdyz se jim tiesto libi… nic, beru to zpatky, hadejte se dal, jako bych tu nebyl, tohle forum uz fakt ztraci posledni kousky soudnosti, par lidi tu nema co delat tak se tu rejpe ve slovech a postupne se to nabaluje tak, ze se vsude resi ho*no a vsichni jen ostatnim dokazuji ze maji pravdu zrovna oni, zamyslete se nad sebou trochu… jen sem rekl svuj nazor a jako svuj nazor sem to myslel, to se tu uz ale vlastne nesmi… a ne aby se ted na me zase vsichni sesypali ze sem vas tu z neceho narknul, me uz to nezajima, jak rika nyana „Tesilo ma dovidenia, majte sa tu dobre a ja idem…“ :_)
9. 8. 2007 v 16:57 #33603daywalker
ČlenTo collin: Sooooráč…já blbec jsem se špatně podíval. Zastřelte mě… :_) :oD
9. 8. 2007 v 16:37 #33601Sanchez
Člento se to tady musi uz hadat w kazdym topicu:oD???
9. 8. 2007 v 16:36 #33599LukaSH
ČlenNyana: Klid, Andrews je v pohode… 🙂
Andrews: Rukou tady mavam dnes a denne… 😀 Mimochodem, mas dost dobrej blog! B-]
9. 8. 2007 v 16:10 #33597Collin
ČlenAndrews napsal
Stejně jako má každý právo na svůj názor.
– okrem Collina si zabudol dopisat,lebo ja tu svoj nazor napisat nemozem,bez toho ze by sa polka fora do mna nepustila.
daywalker : Takze ja som odpurce Tiesta? :oD
tak ako nyana pise to napisal LIT.9. 8. 2007 v 16:06 #33596Sonique
ČlenMám takovej pocit, že dusno tady dělá zejména Andrews……
9. 8. 2007 v 15:57 #33595becksjay
ČlenNeresite to trosku az moc?:o)) Chytani se za kazde slovo?… Peace:´-))
9. 8. 2007 v 15:36 #33593nyana
ČlenTak asi netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca na tomto fore.
Dakujem, ze ste nasli odvahu a vobec sa ozvali a som rada, ze ste pochopili co som chcela povedat.
Naozaj som sa sem neprisla hadat a vobec som nemala v umysle tu vyvolavat nejake hadky, ale tie reakcie Paula Andrewsa ma fakt zaskocili.
@daywalker: to nenapisla Collin ale LIT 😉@ Andrews: tak preco si nad tym nemavol rukou aj ty? Fakt sa tu s tebou nechcem hadat, nie som hadava povaha tak dufam, ze sa budes vediet bavit aj bez toho aby si vyvolaval hadku. Veci sa daju povedat aj inak.
9. 8. 2007 v 15:34 #33592Anonymní uživatel
NeaktivníMyslim, že slovíčkaření je to především ze strany lidí, co si v tom chtějí hledat něco, co se jich týká a vztahovat to na sebe. Rozumnej člověk by nad tím předně mávnul rukou.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.