TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto- In Search of Sunrise 6

• Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 161)
  • Autor
    LukaSH
    Člen

Andrews: Myslim, ze tentokrat jsi to uplne nepochopil. Nyane vadi, ze nekdo pise „tiesto nema rozumnymu cloveku (kterej ma aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) co nabidnout“. Ze to vnucuje ostatnim… Kdyby napsal „tiesto mne (kterej mam aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) nema co nabidnout „, tak je to ok…

Je to tu uz moc o emocich a slovickareni… Mne osobne ted Tiesto od jara spolu s Club Life zase zacal bavit, prijde mi, ze se vratil na zem, ale uplne se to bojim napsat, aby me vsichni nerozcupovali, ze „nemam aspon minimalni prehled v tyhle hudbe“… 😀 Domnivam se, ze prehled mam vetsi nez maly… 😀

daywalker
    Člen

Andrewsi, nejdřív si pořádně přečti co tu padlo a pak poučuj. Píšeš o tom, že nyaně vadí když někdo řekne o Tiestovi něco i trochu negativního, ale pokud jsem já dobře pochopil tak collin narážel na rozumnost lidí co si ho rádi poslechnou, cituju „tiesto nema rozumnymu cloveku (kterej ma aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) co nabidnout „. Chci říct že nejsem zarytej fanoušek Tiesta, ale trancu rozhodně jo, to jen abys tady zase neryl do toho čí je nebo není člověk fanouškem. To co collin napsal je pěkná blbost – jak může tvrdit, že někdo komu prostě Tijsova hudba něco dává je nerozumnej? Prostě blbost na n-tou, spíš by se tady dalo mluvit o tom, že on je zarytej odpůrce Tiesta. Toť vše, píšu tady skoro poprvý, ale nedalo mi to protože tvoje příspěvky na různějch fórech jsou opravdu neuvěřitelný. Bye byeB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jedinej, kdo se tady chová nepřátelsky jste vy, Tiestovi zarytí fanoušci. Pořád nechápeš, že nikomu nevadí tvůj názor na Tiesta, ale že tobě vadí, když o něm kdokoli řekne cokoli byť jen trochu negativního. Get over yourself.

nyana
    Člen

Pozeram, ze toto je velmi priatelske forum 😐 asi tu nepotrebujete ludi, ktori maju odlisne nazory.
    Tesilo ma dovidenia, majte sa tu dobre a ja idem spat do toho Maroka kde su sami Madari a romovia (ani to nebola urazka, ze?)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jako provokaci si to bereš jenom ty, protože jsi fanynka, která nesnese, aby se o jejím miláčkovi mluvilo špatně. Problém je ve vás, ne v lidech, který jenom mají jinej názor než vy a dovolí si ho kultivovaně říct. Kdo tady koho uráží? Na co vlastně reagujete těma sáhodlouhejma cirátama? Na tu Karlovu zprávu, kde úplně normálně okomentoval, co si on o Tiestovi myslí?

nyana
    Člen

Jasne ze ma kazdy pravo na svoj nazor a myslim, ze zrovna to som povedala aj ja.
    A prave preto mi pridu reci ako „tiesto nema rozumnymu cloveku (kterej ma aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) co nabidnout“ nie ako nazor, ale ako konstatovanie a zbytocna provokacia.
    Naco vobec spomenul zase Collina, chceli ste, aby vam sem nepisal tak nepise, preco treba provokovat a urazat? 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nyana napsal(a):
    ——————————————————-
    > Kazdy ma pravo na svoju hudbu.

Stejně jako má každý právo na svůj názor.

nyana
    Člen

Ja sledujem EDM scenu od roku 1994.
    Najlepsie roky trancu 1998-2000 som stravila v Israely (kto ma prehlad ten viem, ze po Ibize to bolo v tom case pre trancera „the place to be“).
    Dovolim si povedat, ze prehlad v EDM mam celkom dobry a aj napriek tomu Tiesto mi ma co ponuknut este stale.
    Mozno produkcia je poslabsia na albume Just be a aj EOL oproti In my memory, ale stale ma co ponuknut.
    Ja mam z toho taky pocit, ze Tiesto v poslednych 3 rokoch niekam „uletel“ ale prisiel na to a tento rok sa stary dobry Tiesto vratil.
    Ja som velmi zvedava na reakcie poniektorych odporcov Tiesta po vydani ISOS 6, je tam totiz niekolko trackov z jeho produkcie, ale pod roznymi aliasmi. Mozno sa ti bude pacit prave track, ktory bude z jeho produkcie a ani o tom nebudes vediet.
    Netreba mat silne reci ako „tiesto nema rozumnymu cloveku (kterej ma aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) co nabidnout “ pretoze kolko ludi tolko chuti a nie kazdy ma rad „vepro knedlo zelo“.
    Mne napr. Armin tym svojim ASOTom a zastaralym trancovym soundom nema absolutne co ponuknut, ale nechdim teraz na vsetky fora a nevykrikujem tam ze podla mna sa Armin niekolko rokov nepohol z miesta…. (dokonca je to asi prvy krat co som to vobec niekde napisala) nechavam Arminovych alebo akehokolvek ineho DJa fanusikov, nech si pocuvaju co chcu a co sa im paci. Nesudim ich za to a vy uz konecne nechajte tych, co maju Tiesta radi, nech si tiez pocuvaju co sa im paci, prestante uz konecne sudit a radsej si sledujte to co sa vam paci a nemrhajte svojim casom a energiou na kritiku niekho kto sa zrovna vam nepaci.
    Kazdy ma pravo na svoju hudbu.

PEACE 🙂

LIT
    Člen

Collin: a nemyslis ze neco z toho je pravda? v tomhle s karlem musim souhlasit, tiesto nema rozumnymu cloveku (kterej ma aspon minimalni prehled v tyhle hudbe) co nabidnout (produkcne rozhodne ne, tim si sam kope hrob)

versusio
    Člen

heh tak zatím byly všechny ISOS 6 na který jsem narazil falešný ale však já se dočkám :oD

nyana
    Člen

@Collin: Kasli uz na to! :oD

Nechapem, preco za tym vobec nieco hladate? 😐
    Urcite to neni vypocitavost alebo snaha ovplyvnit hlasovanie do Top 100 kedze vysledky budu uz myslim vyhlasene 31.10.
    Je milion veci, ktore mozu byt dovodom preco to je naplanovane, tak ako je.
    Hlavny dovod bude asi toto:
    http://www.tiesto.com/content/tpl_events.asp?pid=100&mid=100&fi=/swf/images/top3.jpg
    Tiesto je totiz cely september a oktober mimo Europu.
    Tiez je mozne, ze album vyde neskor ako je ohlasene, co sa stava celkom bezne alebo HMH nemala volny termin skor, ktory by Tiestovi vyhovoval.
    Okrem toho sa koncom Septembra vrati do Holandska aby odohral klubovku v Matrixxe.

Takze, netreba zase zbytocne upodozrievat a vyrabat nejake podozrenia a skumat, ze preco to ten Tiesto zase urobil tak alebo tak a co tym vlastne sleduje….. mozno to neznamena vobec nic a proste to tak vyslo. 😐 😉

iamek
    Člen

Tracid : Ano je to Southern Sun :-P:-P:-P

Collin
    Člen

Karel moc dobra antikampan,ako ty by si mal len informovat a nie kritizovat nemyslis?

ako nic v zlom,len mam taky pocit…ze to nieje spravne :-!,kritizuje sa na fore nie na informacnom webe.
    to je moj nazor…

Tracid
    Člen

iamek: teď si nejsem jist, ale jestli je to Southern Sun, tak na 100%, tu skladbu jsem slyšel poprvé až na téhle kompilaci a totálně mě dostala, vlastně stále dostává:-P…mimochodem těch „vrcholů“ je tam mnohem víc:-) ale nejlepší na tom je ta úžasná gradace celé kompilace…

Nulda
    Účastník

EDIT: the file(s) have been deleted… sorry… :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 161)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.