TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto Sasazu 19.9.2010 – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 30 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

cus, nevite, jestli je nekde moznost stahnuti celyho setu ze sasazu? rad bych si to dal znovu, bylo to famozni. diky

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím lidi,
    no Tijs je prostě bůh,netřeba k tomu dlaší komentáře,k skvěle show nepotřeboval ani tolik efekty mám Na mysli (prskavky a mlhu:D :D) jinak zvuk.ten mě zklamal…jak šly některé tracky do výšek tak se to pomalu nedalo vydržet,hluchy jsem byl ještě 3 dny po akci:D :D….doufám že mistr přijede do ČR zas co nejdříve a ukáže že je pořád DJ nb 1!!!a k tracklistu není co vytknout snad jen chybělo Louder than boom Feel it, In the dark, Adagio, Lets get bleeped tonight jinak hrál sáme povedené věcičkY…

osobně jsem se neúčastnil bohužel ani jedný akce..byli jiný věci na práci sm17 ae jen co se týče agentur co pořádaly tyto párty…UM je záruka kvality a ISOS teď nevim kdo pořádá jestli decadance..s těma nemam dobre zkušenosti..dalo se to čekat..

TIGI
    Člen

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,178245]zde[/url]

Jedna z nejleších akcí roku!!!
    Nejlépe to zhodnotil Dolikus. Trance je mrtvej. At žije Tiesto :o)

Určitě obrovské plus UM, lidí bylo akorát. Což se na akci takového typu cení.
    Co je ale velké mínus je zvuk. V tom sasazu je to dáno asi tím prostorem. Nikdy jsem tam neslyšel zvuk, který by byl OK.
    Jinak díky všem které jsem potkal.

mich0lin
    Člen

[b]Videa z akce Tiësto – Kaleidoscope World Tour 2010 Praha[/b]

[url=http://techno.cz/party/67131/videa-z-akce-tiesto-kaleidoscope-world-tour-2010-praha?open=35175&show=report#cl35175]http://techno.cz/party/67131/videa-z-akce-tiesto-kaleidoscope-world-tour-2010-praha?open=35175&show=report#cl35175[/url]

mich0lin
    Člen

[quote iamek]Hectic : Technocz pise - Zavzpomínejte teď spolu se mnou na famózní vystoupení Tijse Verwesta, který zahral snad nejlepší set, jaký jsem za poslední dobu slyšel! Slavný Holanďan předčil zřejmě i legendární vystoupeni Paula na Citadele - až takový to byl masakr spojený s neskutečným pařením.[/quote]

je totak asi sm3

andre
    Člen

naprostý souhlas s karlem

Nulda
    Účastník

karel +1 sm2

Anonymní uživatel
    Host

nebyl by aspon castecny tracklist?

iamek
    Člen

Hectic : Technocz pise – Zavzpomínejte teď spolu se mnou na famózní vystoupení Tijse Verwesta, který zahral snad nejlepší set, jaký jsem za poslední dobu slyšel! Slavný Holanďan předčil zřejmě i legendární vystoupeni Paula na Citadele – až takový to byl masakr spojený s neskutečným pařením.

hectic
    Člen

souhlasim s Karlem

každopádně, docela vám začínám závidět když to čtu sm0

Partygirl
    Člen

D4ve: ja osobne taky radsi klubonvky,tam je takovy komornejsi prostredi,dostanes se bliz k Djs,lip se tam komunikuje nez v precpany hale

jinak naprostej souhlas s Dolikusem,spokojenost jak s organizaci,tak s poctem navstevniku,nebylo narvano k nehnuti za coz dekuji UM, zvuk super i kdyz na konci setu uz sem nemohla vepredu vydrzet tak sem si aspon prohlidla efekty ze zadni rady 🙂 projekce luxusni a to,ze Tijs skoncil temer o hodinu pozdeji me zas az tolik neprekvapilo kdyz sem videla jak ho to tam bavi a jak se mu nechce ze stage 🙂 proste nejlepsi akce pro me za posledni dobu

Anonymní uživatel
    Host

Po posledním vystoupení Tiesta v O2 aréně, které ve většině nezanechalo příliš pozitivní pocity, ukázal v Sasazu, že patří mezi TOP. Klubovka v jeho podání včetně výběru daného klubu byla dokonalá kombinace!!! Celá party byla skvělá!!!

iamek
    Člen

♥♥♥

iamek
    Člen

Mistri chodi naostro !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.