Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Tiesto Sasazu 19.9.2010 – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 30 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 9. 2010 v 20:55 #182179
Anonymní uživatel
HostPro me osobne hraje bohuzel uz Armin mnohem hur nez treba v dobe 1. pure. Staci srovnat ty tracklisty z 1. pure a co hral v Berline na We are One. Jen muj nazor. Tak ono taky kdyz enco dela UM, je to znat, verim ze to muselo byt moc luxusni, s Durandem s tebou souhlasim, naprosta pravda, jeste ze tam byl ten Bolier a bylo hodne mista na paření 🙂 uplne jsme kulili oci ze bylo tak malo lidi , pritom vlezny bylo za hubicku
20. 9. 2010 v 20:53 #182178Hanny
ČlenMichale, třeba jaký měl Tijs spodní prádlo tě nezajímá? *tired*
20. 9. 2010 v 20:48 #182177Dolikus1
ČlenTo nejde takhle přece brát..Armin hraje pořád stejně a na první Pure byl spíš průser v prostoru..(hajzlíky,přecpáno atd). Každopádně nebejt na Durandovi celá hospoda známejch, tak ta akce pro mě osobně byla uplně zbytečná. Durand už lepší nebude…Na Tijse sem sem fakt těšil a díkybohu,že to dopadlo takhle. Myslím, že i on sám byl rozhodně radši, že tady zase nehraje v hale, ale v klubu. Nikde sem ho nezažil, ani snad na videích, že by normálně komunikoval s lidma přes sluchátka jako v sobotu Durand. A to si asi dokážeš představit, co to dělalo s lidma:D Když tak nad tím zpětně přemýšlím, tak lepší atmoška v SaSaZu snad ani nebyla (podotýkám, že sem byl na všech trencovejch PURE plus Decadence s Filou a Dashem….). Každopádně srovnávat takhle akci s Arminem asi nejde, to má každej jinak..Třeba mě Tijs včera bavil víc než před týdnem v Berlíně Armin i Dyksm11
20. 9. 2010 v 20:38 #182176Anonymní uživatel
HostJasny, v poho, ja jen zde napsal muj nazor ze mam nejradsi klubovky,tu atmosferu atd co k tomu patri. Kua ale ty vase nazory na Tijse me schizuji ze jsem dal jen isos. A co srovnani s 1. PURE – AVB 6h set? i toto tijs prekonal?
20. 9. 2010 v 20:32 #182175D4ve
ČlenMichal: vsak ja jsem nerekl, ze halovky jsou lepsi nez klubovky sm3
20. 9. 2010 v 20:31 #182174Dolikus1
ČlenTakže za mě…neskutečná pařba, srovnání s páteční ISOS akcí snad ani nemá cenu. Od projekce, zvuku, atmosféry, až po hudbu jasně vyhrává Tiesto. Nevadil mi narozdíl od většiny, už jeho set loni v Sazce, ale včerejšek jasně dokázal, že změna jeho soundu je prostě krok dopředu. To, že hrál pomalu o hodinu víc byla třešinka na dortu, mám pocit, že měl slušně našlápnuto na solo set, ptz se mu očividně nechtělo ze stage:) A nejspíš byli překvaleni všichni, ptz Tijs každou chvíli ukazoval do zákulisí, že ještě prostě nejde:D Taky byl Burák ráno při odchodu řádně nasranej:D
Nějaké to erovnání s Durandem..takže zvuk: v sobotu nehorázně přehulenej,nechápu co to mělo znamenat,ale chvílema tam vůbec nešlo bejt..Na Tijsovi supr vyváženej zvuk, zatím jeden z nej, co sem v SaSaZu zažil. Projekce: no…těžkej provar na Durandovi..s Tijsovou led stěnou a vším okolo se to nedá ani srovnat..Mazec, mazec a atmosféře to hodně přidalo. A když sem u tý atmosféry, tak jak už někdo podotknul, tak na Tijsovi pařilo celý SaSaZu..od první řady až ke zvukářům nakonci (a překvapivě nejen na jeho produkci). Narváno kupodivu nebylo tak hrozně,jak sem čekal, takže velký plus pro pořadatele. Hudba: no…Durand už Abaton nepřekoná, Bolier typickej trencovej nášup..ale prostě jen trencovej nášup no..pařilo se dobře, ale připadalo mi, že to házel až moc monotoně…každopádně lepší jak Durand. Ale zdaleka ne tak výtečnej jako v neděli Tijs. Takže u mě takhle….ISOS: 5/10
Tiesto: 9,5/10 (ten pulbod strhávám za to, že tam Tijse nenechali ještě třeba dvě hodinky:DD)20. 9. 2010 v 20:23 #182173Anonymní uživatel
HostD4ve: mozna je to jen muj nazor, ale pro me jsou vzdy klubovky o moc lepsi nez halovky. Treba takovy TM nema konkurenci v cr, ale stejne treba pro jsou nej akce letos Machac, pleasure, a klubovky v sasazu s Dah Berlin, ISOS nebo Filou. Ani ASOT 450 nebo TM nejou u me lepsi, nevim proc
20. 9. 2010 v 20:18 #182172D4ve
ČlenPartygirl: skoda ze to nebylo v hale, ale v klubu ..
20. 9. 2010 v 19:30 #182171Newman
Členiamek: +1, teď jsem to psal sm0
20. 9. 2010 v 19:29 #182170iamek
Členpeters : Asi maji v sasazu kvalitnejsi matros 😀
20. 9. 2010 v 19:25 #182169Anonymní uživatel
HostJako sorry, jste si jistí, že vám včera hrál Tiesto, protože takovýho jsem ho nezažil u nás nejmíň tři roky a nedovedu si vysvětlit, proč by se najednou tak změnil.
20. 9. 2010 v 19:22 #182168Partygirl
Členvsechny si nevybavuju treba Dash Berlin v Sasazu, Pleasure Island, ASOT 450 Bratislava apod
20. 9. 2010 v 19:01 #182167Anonymní uživatel
HostPartygirl: A kdes vsude letos byla na akcích? 🙂
20. 9. 2010 v 18:45 #182166Partygirl
Člensouhlas sm3 takovou komunikaci sem u nej v CR jeste nezazila.. nevim jestli ho to tak bavilo nebo se mu tam tak libilo,ale takhle ja si predstavuju mistra DJe,takhle ma vypadat party! trdloval tam neskutecne,ruce nahore v jednom kuse,skakal,hala jasala az do poslednich radsm3 C´mon na zacatku me rozsekal nehoraznym zpusobem,slzicky stesti na krajicku sm2 pak sem zaslechla i par opravdu luxusnich tracku,ktery sem nikdy neslysela a uplne me dostaly takze doufam,ze dame dohromady tracklist
20. 9. 2010 v 18:39 #182165iamek
ČlenTiesto byl uzasny, uzasny a zase uzasny. Co ten chlap predvadel jsem v clubu nezazil. Prekonal i Kearneyho na Flede. Ta komunikace s publikem no comment … Skakal, delal letadylka, hecoval to pres mikrak, zpival, roztleskal si cele sasazu, kazdy jeho pohyb cely parket kopiroval. Fakt neuveritelne. Az na 4 gay vocal tracky naprosta reznicina. A hned na zacatku Cmon no comment 🙂 … Snad nekdy uslysim tak naslapany set … A sasazu mi zase tak extra neprislo 🙂 … A trosku mi to pripominalo Asia slapka fest 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.