TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 274)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

spíš než C’Mon jeho remix Phazing nebo Faithless 😉

proč mě to ani nepřekvapuje.. ale guetta posledné dobou silí vcelku dobrý fláky.. 🙂

Paya
    Člen

C’mon! sm0

a to je na cestě singl David Guetta feat. Tiësto sm11

Sandeagle
    Člen

houska: hehe no nejsi první kdo mi to od té doby říká sm15sm15

jinak na tijse nepojedu, protože me nikdy moc nebavil, tak snad budu litovat 😛

sand…ty máš ješte zbytkáč z víkendu ne ? 😀

CRx když to nikomu nebereš tak tu porad nepiš o tom co a jak.. já teda taky nechápu proč jako každej rok musí jezdit jedny a ty samé jména ale já tam nejdu a je mi to fuk tahle „scéna “ už se stejně nikam nepohne modly jsou dány a tak at se mladí baví..

Sandeagle
    Člen

Michal? sm13 ježiš no jo vidíš, já tu čtu pár příspevků posledních a všude samý sasazu sasazu… tak sem nabyl špatný dojem, snad to dopadne teda líp jak minule no 😀

Anonymní uživatel
    Host

Sandeagle: jenze to nebude v sasazu ale v O2 Arene 🙁

Sandeagle
    Člen

to jméno s nim docela napoví v jakym duchu to bude, navíc sasazu má nějaký atmo tak by se třeba nemusel v půlce sebrat a odejít sm15

Anonymní uživatel
    Host

techniku apod by mel mit na starost Tijsuv management, a verte, kdo jste byl v Blave , ze to byla sila… Ale pravda, v Sasazu by to bylo mnohem lepsi, nejen zvuk a myslim ze i Tijs, kterej v cr nejak moc emocemi neoplyva, by mozna toto zmenil. Jinak je temer jiste ze to bude 4h set, uvidime kdo bude s nim v line-upu, chtelo by to aspon jeste 1 dobre jmeno…

Zochi
    Člen

Já byl na Tijsovi 2krát a byly to moje nejlepší party života, (akorát minulej rok to nejde hodnotit moc objektivně, to bych byl unešenej ať by tam bylo cokoliv sm15 ) takže jsem rád. Jinak jeho set z Mácháče pořád beru jako nejlepší jakej jsem kdy slyšel!

Dolikus1
    Člen

booože, další Šalamoun ,kterej nám tady chce všem ukázat, jak moc všemu rozumísm2 Přišel si s křížkem po funuse…takže mužeš zase jít, tohle už všichni známesm4

Anonymní uživatel
    Host

jo jo VIVA TIESTO sm4 já to nikomu neberu ať si to všichni užijou když jim to přijde dobrý tak jen houšť
    Dolikus:jj líbko to maji ty 15-ti letý děti,ty ale snad nepatříš mezi ně ne???to bys mě zklamal s těmi tvými dospělými názory a narážkami sm10

No nic na co to tady řešit,zase to bude narvaný,zase bude půlka co se nepoučila otrávená a druhá ho bude vychvalovat do nebes,to nemá cenu řešit.

Dolikus1
    Člen

teda, co se to o své drahé polovičce dozvídám?:D

CRx: takže se zase vrat na líbko a zanech svejch rozumů..ptz věř nevěř, tyhle moudra už tady byla řečena nesčetněkrátsm4

Hanny
    Člen

nojo, jsem hold ženská vztahovačná. 😉

A CRx chápe ironii, koukám.

Anonymní uživatel
    Host

Hanny:tak pokud nosíš rovnej kšilt a tepláky který mají rozkrok na zemi a jdeš na tiesta z toho důvodu že je to tiesto tak jsi 16-ti letý boreček co od něj zná akorát traffic a možná ,,NOVIKU“ Feel it(a tu z toho důvodu že to udělal s těžkejma gangsta rapperama) sm17 ….
    To Nexxie: jo jo a já se pořád divím že mu to ty lidi žerou…stát dvě hodiny za mixákem,dělat jak to tam hrozně kroutím a užívám si to,pak zamávat na rozloučenou a litr v pr….. fajn zážitek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.