Toto téma obsahuje celkem 264 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dance-event a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 274)
CRx když to nikomu nebereš tak tu porad nepiš o tom co a jak.. já teda taky nechápu proč jako každej rok musí jezdit jedny a ty samé jména ale já tam nejdu a je mi to fuk tahle „scéna “ už se stejně nikam nepohne modly jsou dány a tak at se mladí baví..
Michal? sm13 ježiš no jo vidíš, já tu čtu pár příspevků posledních a všude samý sasazu sasazu… tak sem nabyl špatný dojem, snad to dopadne teda líp jak minule no 😀
techniku apod by mel mit na starost Tijsuv management, a verte, kdo jste byl v Blave , ze to byla sila… Ale pravda, v Sasazu by to bylo mnohem lepsi, nejen zvuk a myslim ze i Tijs, kterej v cr nejak moc emocemi neoplyva, by mozna toto zmenil. Jinak je temer jiste ze to bude 4h set, uvidime kdo bude s nim v line-upu, chtelo by to aspon jeste 1 dobre jmeno…
Já byl na Tijsovi 2krát a byly to moje nejlepší party života, (akorát minulej rok to nejde hodnotit moc objektivně, to bych byl unešenej ať by tam bylo cokoliv sm15 ) takže jsem rád. Jinak jeho set z Mácháče pořád beru jako nejlepší jakej jsem kdy slyšel!
booože, další Šalamoun ,kterej nám tady chce všem ukázat, jak moc všemu rozumísm2 Přišel si s křížkem po funuse…takže mužeš zase jít, tohle už všichni známesm4
jo jo VIVA TIESTO sm4 já to nikomu neberu ať si to všichni užijou když jim to přijde dobrý tak jen houšť
Dolikus:jj líbko to maji ty 15-ti letý děti,ty ale snad nepatříš mezi ně ne???to bys mě zklamal s těmi tvými dospělými názory a narážkami sm10
No nic na co to tady řešit,zase to bude narvaný,zase bude půlka co se nepoučila otrávená a druhá ho bude vychvalovat do nebes,to nemá cenu řešit.
Hanny:tak pokud nosíš rovnej kšilt a tepláky který mají rozkrok na zemi a jdeš na tiesta z toho důvodu že je to tiesto tak jsi 16-ti letý boreček co od něj zná akorát traffic a možná ,,NOVIKU“ Feel it(a tu z toho důvodu že to udělal s těžkejma gangsta rapperama) sm17 ….
To Nexxie: jo jo a já se pořád divím že mu to ty lidi žerou…stát dvě hodiny za mixákem,dělat jak to tam hrozně kroutím a užívám si to,pak zamávat na rozloučenou a litr v pr….. fajn zážitek
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 274)