TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 274)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

exrate: díky, žes to tak vzal.. myslel sem to i obecně na ty příspěvky, co padly před tebou, ale holt tomu se asi zabránit nedá

Newman
    Člen

eXrate: na velikosti nezáleží, ať se kámoš chvíli neholí a jde sm0

eXrate
    Člen

Hellman: ok, příště se to pokusim formulovat nějak jinak..

2sexy: kámoš kterýmu je 17, ovšem ten má nějakejch 165cm takže holt smůla no:o

Anonymní uživatel
    Neaktivní

exrate: já neříkal, že něco píšeš proti tiestovi, jen mi prostě nepřijde normální číst na každý stránce topicu zprávy podobný tý tvojí div ne několikrát.. furt a furt dokola

2sexy: jedna kámoška.. ale vzhledem k počtu puštěnejch je to minizlomek 🙂

2Sexy
    Člen

Podle me to tam je napsany jen tak, aby se nejakej organ nebouril, ze se tam jdou deti opijet.. by the way, vy znate nekoho v okoli, co nebyl diky svymu veku < 18 vpusten na party typu Sensation, Transmission?

eXrate
    Člen

Psal jsem snad něco proti tiestovi? Nepatřím k tý skupině lidí co na něj nadává při každý příležitosti..jen pochybuju o tom že se najde nějakejch 17k lidí co jsou v trancu aspoň natolik zběhlí aby si našli nějakej set od něj na úrovni jeho hraní z minulý TE, natož aby pak za něj dávali nějakejch 800..toť vše.)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proboha přestaňte s těma trapnejma výkřikama.. jednou sme se zasmáli, dobrý, ale myslim, že už je čas se přes to přenýst..
    z mýho pohledu má tiesto svoje fanoušky mezi daleko širšim věkovym spektrem než 13-16 let, navíc jeho sety maj poslední dobou hlavu a patu, takže přijdou lidi jak na jméno a značku tiesto, tak na docela obstojnej výběr hudby (byť doplněnej o nezbytný odrhovačky)

eXrate
    Člen

Vstup na akci pouze osobám starším 18 let. // WTF? Jak chtěj zaplnit teda halu když to bude bez třináctek co tam jdou jen protože jim zahraje traffica, adagio a piráty a řvou vám do ucha „Tiesto je nejlepší“ ??

*_Marek_*
    Člen

Jules : si mě celkem rozesmal,já byl na Tiestovi 3x a jdu znova,ale takhle to tam hold chodi 🙂 a Tiesto už se snaží kombinovat,což je dobře,že nehraje trance jen,když nemůže nabídnout tolik kvalitnich tracku,jak v minulosti….A Duplex byl o housu více spíš…

Anonymní uživatel
    Host

Je vtipné sledovat ty některé názory, že Tiësto je komerční atd. Zajímalo by mě co dotiční myslí slovem komeční a komerce? Co v dnešní době není komerční. Všechno je komerce. Není nic co by byl undeground a to díky internetu a mediím vůbec.

D4ve
    Člen

GiGiDAGia
    sm15sm15sm15

seven
    Účastník

lístek už se mi hřeje doma ve vytríně a povedlo se koupit za 790sm3

GiGiDAGia
    Člen

kreeki: Měl všem hodit sluchátka a ještě jednou pustit piráty ?!

kreeki
    Člen

Madaros: podle mě ani jedno z toho co jsi vyjmenoval neni plus sm6

Madaros
    Člen

tak pro mě bych řek že dobrá zpráva.. 🙂 protože po EOL v Tmobile arene se na nej zase těšim, když pominu ty lidi a hrouznou arenu,tak mejdan dobrej a slyšet tijsovy pecky supr.. co ale bylo nejlepší, tak když celá hala,všech těch 17k lidí skandovaly TIESTO,TIESTO !! úžasnej pocit 🙂

takže já to vidim na účast.. sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.