TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 274)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

zruda: Nic nemaj rozbitý. Prostě si nějaký lidi lístky zarezervovali, ale do dalšího dne si je nevyzvedli, tak ty lístky byly opět na chvíli v prodeji, ale teď už jsou úplně pryč a budou prodávat dalších 2000 za 890 kč. Samozřejmě lístek mám od soboty doma. sm3

zruda
    Člen

seven: Divné… V neděli večer se mi povedlo lístek zarezervovat a včera odpoledne na pokladně vyzvednout. Verzi za 790 Kč. Mají to rozbitý.

Jules
    Člen

*_Marek_* – o co se tady snažíš?
    ja jsem na tiestovi byl a žádný holčičiky tam ani nahodou nebyly.
    Právě naopak tam převazovali nasterojdovaný chlapi a spoře oděný dívky a těm rozhodně nebylo 13.
    A hlavně to že je tiesto komerčně znamej neznamená že neumí zahrát trance set jako ostatní djs. viz si pamatuju duplex tušim 3-4 roky zpátky nebo loni jak hrál na mácháči. žádná diskotéka se ani nahodou nekonala.

seven
    Účastník

zruda2: na webu sazkaticket, vstupenky zarezervovat taky nejdou, u všech akcí je pole kde je napsáno: Rezervace vstupenek, datum a hodina začátku akce, id akce a pak tlačítko vstupenky, tohle tlačítko u všech akcí je, jen u tiesta chybí, což potřebuji ktomu abych si vstupenku zarezervovalsm7

Anonymní uživatel
    Host

seven: To se mi stalo v neděli, akce tam byla, ale nedalo se kupovat. Nevím, možná to třeba bylo tím, že to není přímo na sedačky, ale na plochu. Anebo to fakt nešlo. V každém případě je možné rezervovat přes stránky Sazky a pak na terminálu říct číslo rezervace.

PS: A to jsem to chtěl koupit v době, kdy prý bylo ještě 200 lístků za 790 Kč.

ondrab
    Člen

jj, jak jsem rekl, nemam strach ze by se tadleta akce nevyprodala a nepreplnila se kapacita haly, jak se tu nekteri snazili avizovat, ze urcite ne…

seven
    Účastník

Dnes jsem byl na dvouch benzínkách a nikde mi lístek neprodali stím že jim to neumožňuje terminál, že tam ta akce je ale lístek není možné zarezervovat a koupit. Proč? to jsou mezi jednotlivými vlnami pauzy?sm3

2Sexy
    Člen

Ja na to vcera upozornoval =)

Chelseaplayer
    Účastník

Tak podle stranek sazky je prvni vlna listku sold out…sm10

ondrab
    Člen

[quote Muff]
    Stage by mela byt stejna jako tomu bylo jinde (napr. polsko, nemecko)[/quote]

Pochybuju, ze bude v hokejovym stadionu stejna stage jako v Nemecku na fotbalovym stadionu. Kdesi sem cetl, ze Nemecko je jedna z mala destinaci, kde je stage tak jak byla v Holandsku…vsude jinde jsou to jen zmenseniny..

zruda
    Člen

V 18:02 200 lístků? Divný… Před hodinou jsem byl na třech terminálech Sazky a prej nikde nic… A taky jsem zjistil, že na některých stáncích jde platit kartou, ale ne věci z terminálu Sazky.

Edit: Nikde nic ve smyslu, že prý je celá akce vyprodaná. No teď jsem si přes stránky rezervoval 2 lístky.

2Sexy
    Člen

Vypada to opet na velkej zajem o Tiesta… v tuhle chvili hlasi SazkaTicket zbyvajicich 220listku za tech 790,-… Pokud teda systém zase nekecá.

kameja
    Člen

no su zvedavej na tylistky,penize budu mit tak za 2 mesice tak snad se to moc nezvedne

*_Marek_*
    Člen

Chelseaplayer: kdybys četl mezi řádky,tak je tam dovětek,co vyloučuje tyto normální fans,od výše zmíněnýchsm4

Muff
    Člen

[quote ondrab]prochi:btw, u nas ta stage bude vyrazne zmensena...osobne ocekavam pouze stred a mozna naky kratky 5ti metrovy mustky do stran..vic ani tuk[/quote]

Stage by mela byt stejna jako tomu bylo jinde (napr. polsko, nemecko)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.