TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 274)
  • Autor
    Collin
    Člen

Ved koli tlacenke v starej t-mobilke to konecne dali do O2 … A stale tu frflete o tlacenke. Ja osobne neverim ze sa vypreda ked to bude one man show,Ak bude zaujimavy support ako napr. v HU..Robbie Riviera + Virtual Vault …Tak verim aj ja na tu tlacenku.

DjDkD@ve
    Člen

Hlášení školního rozhlasu!!!

Všichni kdož se chtějí této párty zůčastnit, nechť neprodleně zahájí drastickou dietu! Abychom se tam všichni vlezli, tak do arény nebudou vpuštěni jedinci větších rozměrů, pouze za předpokladu, že si koupí 2 – 3 lístky!!!! sm15

Aneb, hala se bohužel nafouknout nedá, ale kapacita prý ano (viz 17000 lidí v T-Mobile aréně loni)……

Ať žije sardinkárna GABO!!!! sm13

Ragny
    Člen

Uffff uz len Burak by tam chybal ….

*_Marek_*
    Člen

ics: tj pravda já zase na Devil Toy než na nějakou Big Sky sm11

iamek
    Člen

ics : Chalalaka …

ics
    Člen

*_Marek_* : odkdy se uroven trencare posuzuje podle toho, kolik pozna tracku? Ja osobne si radsi zaparim na nejakou me neznamou pecku nez dokola hranou Chakalaku sm11

*_Marek_*
    Člen

Použiju citat,že trance je pro děti a proto zajdu na Tiesta,pač už v poslední době nehraje tak trancově jako jeho kolegové z Top…Už se těším až tam budou ty rádoby trancaři a poznají jen par tracku,či diskanti,za ten pohled mi to stoji, i když v klubu by to bylo úplně o jiném :)) Snad tam nebude Burian a Laydee Jane …

Binary
    Člen

SHP: mno 9 šatnářů tam nebylo ani omylem, byli max. 3, z čehož 2 se dloubali v nose a 1 makal. A ikdyž jsem na tvoji radu předběhl celou frontu, trvalo cca 20 minut než se mě uráčili odbavit.
    btw. na Tijsovi jsem byl poprvé 2004 v T-Mobilce, což byla jediná akce v ČR kdy na něj dorazil přiměřenej počet lidí…

Flash2001
    Účastník

Pravdepodobne se tam taky objevim (v zavislosti na cene lupenu), ale spis ze zvedavosti. Tijs me muze uz jen prekvapit. Tezko rict, kolik tam budou chtit narvat lidi…

Asi s Buchťákem půjdeme a snad to nebude tak hrozný jako v T-mobile aréně,kde jsem se mačkala jak sardinka,ale bude určitě vyprodánosm6

Před čtyřmi lety by mi to potrhalo žíly, dneska jaksi nic…. sm2

SHP
    Člen

Binary: Myslíš tu frontu, kterou si stál u prvního šatnáře zbytečně, protože si vocas
    a dalších 9 šatnářů bylo volnejch? sm11
    Si měl bejt na Tiëstovi 07 v Tesle, to byl hukot. Šatna na hodinu a ještě si
    neměl jistotu, že si někam dáš bundu.

Jinak Tiësto tady nezahraje dobře. Nejsme v NL, kde hraje opravdu úplně jinak.

andre
    Člen

tak u tohodle eventu zůstavám úplně klidný, kor když si představím jak to tam asi bude vypadat… sm6

ics
    Člen

a to ja si tijse dam rad 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Óóóó , budu plakat . Těsto a znovu u nás ?! Jasně , Těsto bude na oko točit deskama a přitom mu bude hrát s podpódia Faithles . Těsto je nicka . To bych šel radši na Kozlovku . Cha…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.