TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 274)
  • Autor
    Collin
    Člen

Ja dufam,ze im support bude robit Virtual Vault….tak ako je naplanovane Madarsko a Belgicko

milan
    Člen

collin – hádámsm15

Collin
    Člen

Milna

To mas odkial ze tam bude hrat Burian ???

iamek
    Člen

muff : Jak hral na trance energy minule ( rok 08 ) tak pokud se nepletu byli jen 3 lasery. Letos snad 12-15 ? 🙂

Partygirl
    Člen

co? Tijs v Praze? nebudu chybet sm5

Muff
    Člen

to milan: snad mi nechces tlouct do hlavy blbost jako ze ID&T vzala na minulou Trance Energy mene svetla protoze Tijs ho nemusi… lol se divim ze teda nerozdavaji svicky u vchodu 😀
    tohle vubec nezalezi na nem ale na agenture. na svem prvnim vystoupeni tady v t-mobile mel laser a dokonce i vodni stenu a jeho manazeri se z toho mohli pos…. a nevsiml sem si ze by treba na svem dvd co mel k poslednimu turne mel tmu jako v t-mobile. u nas slo jen o to, aby se poradajici agentura co nejvice napakovala a usetrila kde mohla.

A trance energy ma urcite vice jak 5 laseru a navic hral i na sensation.

milan
    Člen

Muff – Neviděl jsem akci, kde hrál Tiesto a bylo by tam víc jak 5 laserů…Tijs prostě nemusí světlo..srovnej si třeba letošní a loňskou trance energy s Tiestem a bez.
    edit – nevím jestli se mě chce na akci, kde do jedné bude hrát burian, kterýho neuslyším protože budu stát frontu na šatnu a od jedné bude tiesto, na kterýho potom lidi budou nadávat co to hrál za vrz…

Marden
    Člen

Tak Tijse si poslechnu tak maximálně na CD nebo na rádiu, páč se nechci dočkat toho, že by mě tam lid ušlapal, kdyby náhodou házely něco z pódia zadarmo – jako nedávno v ČB na náměstísm17

Půjdu na něj až tehdy, když bude zaručena kvalita party – to zn. omezená kapacita na tolik, aby byli všichni spokojený (hlavně návštěvníci)sm0
    Třeba na PVD loni to bylo tak akorát.

mareno
    Člen

Osobně už ne, protože přišel, viděl, ale nezvítězil.

Muff
    Člen

No vzhledem k tomu ze to porada stejna agentura jako minule tak tam nema smysl ani chodit. Minule halu nacpali jen aby vydelali co nejvice penez a to jak se tam vsichni vlezou uz je nezajimalo. Navic druha polovina haly byla prazdna protoze to uz bylo za jinou cenu.
    Kdyby alespon cena odpovidala kvalite, ale svetla (tech par bludicek tam bylo) nikde, lasery nikde. Ani bych se nedivil kdyby tam fakt chteli nacpat 25tis lidi.

Chelseaplayer
    Účastník

No jsem zvedavy..Neumim si predstavit vice lidi nez co bylo sensationu loni..to uz bych asi nerozdychal..ale urcite pujdu Tijs se mi zase letos zacina libit..a tusim ze tou dobou uz bude venku nove album..

nexxie
    Člen

hlavne to bude party na hovno.. jako na pvd.. tuny lidi co tam dou protoze tiesto ne protoze trance party 🙁
    I kdyz tiesta nemam rad tak bych na nej i sel pac sety na party ma obcas klavitni.. ale lupen bude urcite drahej

prochi
    Člen

[quote Chelseaplayer]Ja si myslim ze pres 17 000 nepujdou..i kdyz i to uz je mazec..sm6[/quote]

Hele logicky…jak jinak by se jim vyplatil presun do nekolikanasobne drazsi O2 areny? Jestlize se jim podarilo narvat 17 tis lidi do T-mobile tak by trochu ztracelo smysl dat stejny pocet lidi do O2…..a myslim ze pinkdot si na konceptu a reputaci prilis nezaklada….takze bud se to promitne ve vyraznem navyseni vstupneho,zvysene kapacite nebo obou dohromady….

Jinak jak už tady bylo řečeno s TM bych to nesrovnaval,páč to je nějaky koncept a nezakládá se na jednom hlavním jméně neustále dokola(aspon tak neberu Schulze)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

z mýho pohledu se tm dostala do situace onoho koncertu, akorát pro trochu jiný publikum

kreeki
    Člen

rozdíl je ten, že TM je taneční party a Tiesto je jak koncert madonny z pohledu většiny návštěvníků…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.