TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 274)
  • Autor
    nexxie
    Člen

CRx : Tiesto a v klubu? takový ponížení by nepřekousl, on přece už deset let vyprodává haly a stadiony.. když prezentace nejlepšího alba všech dob, tak pro všechny sm13

BTW: tady jsou lidi vztahovační, to je strašný.. viď, Hanny

Hanny
    Člen

Aha, tak jsem se po dnešním, už tak velice zajímavém dni, o sobě dozvěděla, že jsem šestnáctiletý hip hoper.

Těší mě!

Btw. tyhle kecy skutečně miluji. Věřte, nebo ne, ale skutečně jsou i lidé /neposlouchající hiphop/ , kterým se jeho produkce a hudba líbí. I když .. asi si kvůli pár chytrým hlavám z trance.cz, kteří to odsuzují, podřežu žíly.
    Kromě toho, nikdo Vás na nějnenutí, tak si ty kecy typu ‚proč ho sem zase vozí‘ nechte od cesty. Jako by vám nebylo jasné, proč se sem vozí – je to tahák, lidi na něj půjdoou a prostě na něm vydělaj.

Anonymní uživatel
    Host

Proč????? to Vám nestačila ty dvě fiaska loni a předloni??vždyť je to tragický ho tahat furt do O2…diskotéka pro 16-ti letý hopery kteří řeknou JOOO BYL JSEM NA TIESTOVI HÉÉÉÉČ…kdyby ho dali do klubu,kde bude kapacita 1000 lidí tak by to bylo fajn.neříkám úžasný ale fajn,Tiesto v klubu by mohl trošku rozsekat a tyhleti puberťáci vám do klubu jako sasazu nepůjdou.a byla by to jízda a i pan DJ by konečně na sobě při tom hraní ukázal nějaké emoce…snad…

Dolikus1
    Člen

paráda!!sm3 C´monsm5

Hanny
    Člen

Musím i přes vaše blbé, negativní a rozumné kecy zakřiet: juchůůůůůů!!! 😀

kreeki
    Člen

já myslim že letos by s nim mohli přijet i negři sm4

prochi
    Člen

Mee fascinuje jen jak vždycky hlásí,že je to jeho poslední turné a pak se rozmyslí a udělá další 😀

Anonymní uživatel
    Host

nechci se ho zastavat, nemluvim ted o jeho soucasne produkci ale aspon me se teda jeho sety libi a pokud to bude na takove urovni jako v Blave , muzete se tesit, neda se to srovnat s lonskou akci v o2, ta byla otřes proti tomuto… No arminova soucasna produkce je ted taky pekne uboha full focus mluvi za vše…Album rozhodne

nexxie
    Člen

ježíš.. jak ještě dlouho bude tenhle popelář se svym odpadem objíždět svět sm11

Anonymní uživatel
    Host

Tiesto Kaleidoscope World Tou r- O2 Arena Praha – říjen 2010… more info soon. Pořádá Pinkdot and G-production

Anonymní uživatel
    Host

myslím, že to bylo gaia – tuvan takže armin docela frčel ale nesjem si jistej

Anonymní uživatel
    Host

Tiesto nuda občas vyčníval jeden track ale pak dlouho nic, marcus schossow ten si to dával hodně luxusně na toho jsem nejvíc zapařil. Intro žádný, takže docela odfláknutý. Jinak marcus hrál jeden track dvakrát a pak ho zahrál i tiesto dvakrát, takže docela provar

Anonymní uživatel
    Host

A hura na Markuse uz je cas

snek
    Člen

E-lite je skvělá ženská…teším se na ni

D4ve
    Člen

[quote 2Sexy]Tady je ticho, jak kdyby vsichni sli uz na zacatek ... jde se az na Schossowa, ne? :)[/quote]

kazdy neni z Praglu jak ty sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.