TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiësto v Praze – 18.09.09 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 274)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

Kuchtajz: jo,ta je naprosto luxusni!!! sm5 skoda…

tak vecer v 1.lajne! sm2

kuchtajz
    Člen

dyt ty Sneaky systémy maj s Tiestem docela povedenou písničku

Sunrise
    Člen

Wow, tak to je příjemná zprávička na poslední chvíli…sm3 Sice mi ten projekt nic neříká, ale pořád lepší než ty disco šašci, že???

Anonymní uživatel
    Host

Tak už jsem to našel na tiesto.cz 🙂

SkyWalker
    Účastník

třeba na ravu

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]tak uz me ti sneaky nevadej looooooooool

Sneaky Sound System na Tiësto party nebudou

Za důvod absence kapely, kterou nahradí v live setu projekt Virtual Vault, označili pořadatelé "závažné zdravotní důvody zpěvačky Connie".[/quote]

A to je jako fakt??? Kde se o tom dočtu???

sompet
    Člen

Schossow – Tone Diary:

“ This week you can actually catch me in Prague together with dj Tiesto in O2 arena. Its gonna be absolutely insain, Im gonna play really dirty, really tekky and really fucking filthy…..“

moc se těším na toho kluka sm5

Anonymní uživatel
    Host

tak uz me ti sneaky nevadej looooooooool

Sneaky Sound System na Tiësto party nebudou

Za důvod absence kapely, kterou nahradí v live setu projekt Virtual Vault, označili pořadatelé „závažné zdravotní důvody zpěvačky Connie“.

Anonymní uživatel
    Host

[quote snek]jestli se dám aspon trochu dohromady tak dorazím, nevím teda co od něj po těch 2letech čekat, doufám že nás aspoň trochu rozhybe a set bude mít nějaký vývoj a ne hloupá diskotéka....takže po své první taneční akci v T-mobilce uvidím jak na mě bude působit po 2letech hudebních zkušeností:))[/quote]

no hej to sme na tom stejně…taky jeho elementy pro mě byly první akcí (a jednou z nej….az na ty masy lidí)…..a za ty dva roky chodím co dva měsíce :-D….btw byl jsem na něm vloni v létě ve vídni a eště hrál luxusně…ale co teď slyším ty sety tak se fakt přeorientoval…pokud by zahrál tak jako na creamfields tak se to eště dá až na ty redhoty tam 😀
    ne že by panák nedokázal zahrát kvalitně a tvrdě…ale holt současnost si žádá komerci… 🙁 nejvíc mě děsí ty sneaky…. 😀 nehledě na to že 3/4 areny se na schossovi povzbudí vším možným a popáci sneaky to tam ráno zazděj 😀

Anonymní uživatel
    Host

Jo díky ICS, už jsem si vytiskl vzevrubný plán metra a snad tam trefím sm3

ics
    Člen

na florenc, tam prestup, vystup na ceskomoravsky a nemuzes nevidet halu

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, jak se prosím nejlépe dostat z vlakového hl.n. k O2 Areně ??? Metrem ?

snek
    Člen

jestli se dám aspon trochu dohromady tak dorazím, nevím teda co od něj po těch 2letech čekat, doufám že nás aspoň trochu rozhybe a set bude mít nějaký vývoj a ne hloupá diskotéka….takže po své první taneční akci v T-mobilce uvidím jak na mě bude působit po 2letech hudebních zkušeností:))

tanenber
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Odpadlo pár lidi a nějak sem zustal sam co jde na koncert. Mužu se kněkomu přidat? sm3[/quote]
    U mě podobný případ, tak jestli chceš, tak se ozvi. Zdarec

tanenber
    Člen

Zdarec! taky jsem tak nějak podobně dopadl. Tak když se Ti bude chtít, tak se ozvi. Zdár Honza

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 274)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.