TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy TMF 2007 Yearmix

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    SH3PP1
    Člen

Nuld@:
    zkus mi napsat na mail, pošlu ti link sm4

Nulda
    Účastník

btw. dá se někde nulajednička sosnout?

SH3PP1
    Člen

právě se dívám na 2003, parádní tracky, víceméně klasiky dneska už….bohužel od 2005 to jde dolů a poslední 2007 jsem radši ani nestahoval, když jsem viděl tracklist sm17

andre
    Člen

souhlas – 2007 byla za poslední to nejslabší, co šlo vyplodit… už jen to, že se tam hned několik interpretů opakovalo 2x i 3x…. i způsob mixování těch klipů byl letos slabučký… loni to bylo propracovanější…. to vypadá jak kdyby letos to bylo šité horkou jehlou….
    jediné plus byl na konci ten videoklip s panáčky Lego, to mě fakt dostalo (jen ten klip, hudba ne) :oD

Marty_86
    Člen

S tím naprosto souhlasím. 2005 ještě šlo a 2001 bezkonkurenční. 🙂 A u ’05 a ’06 bylo ještě super intro, ale to celej sestřih těžko zachrání.:-!

Lange
    Člen

pravda, 2001 byla naprosto bezkonkurenční, ty trancové klasiky co se tam objevily, radost se na to dívat i po těch letech 🙂 Jinak ještě snesitelný je 2005, ale poslední dva už děs 🙁

Ruuda
    Člen

to jo letos docela hodne velka slabota

Marty_86
    Člen

Možná to sem nepatří (ale když tady může být Maduar, tak proč ne tohle). Trance a house se v yearmixech ale vždycky našel. No a moje hodnocení…sračky sračky sračky. 2/10 za outro. Mám pocit, že to všechno jde do p***. Zlatej rok 2001. Doufám, že to není mnou:oD.

A teď si běžím dát pořádnou trancefuzi, protože tohle mě fakt otrávilo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.