Toto téma obsahuje celkem 129 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy-Gellar a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)
Cesta je uplně bezproblémová, TL je mezi Antwerpama a Bruselem za městem Boom a je to velmi dobře značený, hned po příjezdu hlavní komunikací do Boomu. Parkovišť je u kempů dostatek a stojí(stálo) na pět dnů 10 eur. Dostaneš samolepku na čelní sklo. (tzn. že si můžeš kdykoliv během tich pěti dnů někam odjet třeba nakoupit, a bezplatně se vrátit na pakroviště.) My jsme třeba auto používali jako dobíjecí stanici na mobily 😀 nějak se nám nechtělo platit i za dobíjení telefonů.. Jinak good luck při nákupu vstupenek sm4
Letos mám v plánu si pořídít lístek na tuto akci. Chtěl bych se tam dopravit automobilem, máte s tím někdo zkušenosti?(parkovné a cesta ) Případně, kdyby se chtěl někdo k nám (já a přítelkyně) přidat, ať mě kontaktuje na mailu sevcikmarti@gmail.com a mohli by jsme něco vymyslet, pokuď by jsme měli stejné plány.
same videa,ale nejaky reportik by se hodil,nebo aspon jak to vypada na festivalu,info pro ty,kdo by chtel jet co vychytat atd,tech lidi je tam opravdu hoodnee sm15
nejaky reportik by se hodil,Guetta pry zase perlil jak se mu neco seklo a prestal hrat,asi na dost dlouho nevim jestli to opet rozjel,ale na videu je videt,ze ma pauzu nejmene 5.minut
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)