TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tomorrowland , 27 – 29.7.2012, Boom, Belgie

• Toto téma obsahuje celkem 129 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy-Gellar a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, také bych rád na Tomorrowland jel, kdyžtak poprosím o info do mailu – michal.kossuth@seznam.cz Děkuji

sheva
    Člen

Cesta je uplně bezproblémová, TL je mezi Antwerpama a Bruselem za městem Boom a je to velmi dobře značený, hned po příjezdu hlavní komunikací do Boomu. Parkovišť je u kempů dostatek a stojí(stálo) na pět dnů 10 eur. Dostaneš samolepku na čelní sklo. (tzn. že si můžeš kdykoliv během tich pěti dnů někam odjet třeba nakoupit, a bezplatně se vrátit na pakroviště.) My jsme třeba auto používali jako dobíjecí stanici na mobily 😀 nějak se nám nechtělo platit i za dobíjení telefonů.. Jinak good luck při nákupu vstupenek sm4

Martiosso
    Člen

Ahoj,

Letos mám v plánu si pořídít lístek na tuto akci. Chtěl bych se tam dopravit automobilem, máte s tím někdo zkušenosti?(parkovné a cesta ) Případně, kdyby se chtěl někdo k nám (já a přítelkyně) přidat, ať mě kontaktuje na mailu sevcikmarti@gmail.com a mohli by jsme něco vymyslet, pokuď by jsme měli stejné plány.

Anonymní uživatel
    Host

Nechceš to info hodit rovnou sem? Dík.

Anonymní uživatel
    Host

ahoj pokud budeš organizovat zajezd na tomorrowland posli me info do emailu meserle@email.cz diky moc

Anonymní uživatel
    Host

Zdarec pokud budeš organizovat zájezd tak mi posím pošlí mail sem bdv@seznam.cz Předem dík

Anonymní uživatel
    Host

budeš organizovat zájezd na tomorrowlnad 2013? kdyžtak mi pošli mail ohledně předběžného infa na lukaspt7@seznam.cz

DjDkD@ve
    Člen

Letos budu dělat zájezd taky, cena zatím není stanovana…

Jimmy-Gellar
    Účastník

já měl zájezd od partybusu za 8500 (lupen, kemp , doprava ), jinak lupen + kempo něco přes 5tis

Anonymní uživatel
    Host

Kolik stojí lístky a pobyt vše zvlášť díky….

mich0lin
    Člen

ten bageta pry 10.min nehral

mich0lin
    Člen

same videa,ale nejaky reportik by se hodil,nebo aspon jak to vypada na festivalu,info pro ty,kdo by chtel jet co vychytat atd,tech lidi je tam opravdu hoodnee sm15

mich0lin
    Člen
    Jimmy-Gellar
    Účastník

tak tady komplet moje videa, byla to super akce 🙂

Friday:

Saturday:

Sunday:

mich0lin
    Člen

nejaky reportik by se hodil,Guetta pry zase perlil jak se mu neco seklo a prestal hrat,asi na dost dlouho nevim jestli to opet rozjel,ale na videu je videt,ze ma pauzu nejmene 5.minut

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.