Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Top 10 Trance Icons
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Paya a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 10. 2007 v 17:06 #44800
Dexx
ČlenCelkem bez dlouhého vybírání střílím….
Paul van Dyk
Ibiza
ID&T
Sex
MayDay
ASOT
di.fm
Netherlands
Rank 1 – Airwave
Vandit24. 10. 2007 v 15:15 #44789Jamie
ČlenMe asociace se sloven TRANCE (beru to malinko z jinyho hlediska)
1.Trafic (track) – diky nemu sem se dostal na trance
2.Tiesto (ktereho jiz momentalne tolik nemusim)
3.Paul van Dyk – co dodat, ze Payo :´-))
4.ASOT a Armin
5.For an angel, Silence, Dreamland, Southern Sun, Without you, Ascent
6.Klub sracu (soundtrack)
7.Holandsko
8.Creamfields,Sensation,Trance Energy, Transmission,TiC,Armin Only
9.Vandit,Armada
10. trance.cz24. 10. 2007 v 14:38 #44787andre
ČlenPaya:
– na české poměry s tou E-motion (Sound of Ibiza) to je taky pravda! :o)
– o tom, že takový gigant, jakým je ID&T, může ovlivnit směřování poslouchatelnosti, taky souhlasím…
– Paul van Dyk Praha 2004 jsem myslel tak, že to byl právě první velký event, kde se objevilo velké tranceové jméno (nemluvím o návštěvách Paula předtím,ptže to ještě žádná trance boom tady nebyl)….ale teď tak vzpomínám, že vlastně už na Creamfields 2003 v Roudnici byl trance zastoupen v čele s Tijsem, takže bych to možná měl poopravit…. a když už jsem u tom začátku trance boomu u nás, tak to vlastně začínaly klubovky s Petrem Holmanem a LayDee Jane, takže asi to by v tom českém měřítku tam mělo být….24. 10. 2007 v 14:22 #44786Paya
Členhellman: původně samozřejmě ano … jen jsem trochu reagoval na další příspěvky
andrews: jistě, zacházím příliš daleko od smyslu té top ten … ten track je derivát jiné ikony, máš pravdu24. 10. 2007 v 14:14 #44783LIT
ČlenStarf: jestli myslis me tak to neni dalsi drama, to jen jedno pokracuje… deivis me opravuje v kazdym threadu, to je v pohode, to my se tak skadlime :oD
24. 10. 2007 v 14:11 #44782Starf
Členkoukam, ze se nam tu rysuje dalsi drama 😐
Freezer: to ja se radim spis do ty druhy pulky lidi, co ma radsi Dreamland 😮
24. 10. 2007 v 14:07 #44781Anonymní uživatel
Neaktivní2 Starf: hehe nj měl to být Dreamland 🙂 i když Freefal považuji za ještě lepší track, ale ten už vznikl v době kdy byl uplifting v rozpuku 🙂
24. 10. 2007 v 14:02 #44780LIT
Člendeivis: přesně tak, paranoia – trpíš paranoiou že cokoliv napíšu, je zákonitě něco, na co je třeba reagovat… třeba v tomhle foru reaguješ až na mě… ukaž mi někajej příspěvek, na kterej si nereagoval… jak říkám, seru na tebe, nebudu s tebou ztrácet čas, spacebossovi (kterej má určitě mnohem větší rozhled než ty) ses taky jenom vysmál… máš zřejmě komplex ze svého nižšího rozhledového horizontu tak si ho kompenzuješ na někom, kdo vypadá, že by mohl v názorech vypadat líp než ty, a tím ti tak asi znevážit celou tvou podstatu bytí… a jestli na tohle budeš reagovat tak se ti vysměju protože se budeš opět opakovat, že reaguješ jen na mě… nezajímá mě co si o mě myslíš tak mi to prosím nesděluj… čau
24. 10. 2007 v 13:57 #44779Starf
ČlenFreezer: tak ted nevim jestli myslis Dreamland nebo Free fall 🙂
24. 10. 2007 v 13:56 #44778deivis
ČlenAutor: LIT (IP zapsáno) – paranoia. podivej se kolik mam prispevku. ty tve se v tom absolutne ztraci B-]
24. 10. 2007 v 13:53 #44777Anonymní uživatel
Neaktivnítak takhle to vidím já:
1. MIKE – Největší trance legenda, desítky klasik, stovky producentů se jeho stylem nechávají inspirovat a napodobují ho
2. Push – Universal Nation – největší tranceová klasika všech dob
3. ASOT – nejlepší radio show současnosti, ani si pořádně nikdo neuvědomuje o co by trance byl ochuzen nebýt ttéto show
4. L-Vee – současný nejlešpí trance producent
5. Push – Strange World – další klasika, která byla snad tisíckrát napodobena a vykradena
6. http://www.trance.nu – největší trance portal, řekl bych že je významější než TA, spousta producentů diskutuje v diskuzi
7. Oliver Lieb – ikona tranceu 90 let
8. Trance Energy – jedna z prvních velkých trance party
9. Paul Van Dyk – dávám ho sem především za jeho klasiky z konce 90 let, navíc je to dobrý DJ
10. Nu Nrg – Dreamland – zlomový track pro styl uplifting24. 10. 2007 v 13:45 #44773LIT
Člendeivisi můžeš mi konečně vysvětlit, proč na cokoliv co napíšu MUSÍŠ reagovat? už asi dva měsíce si nepamatuju, že bys na něco nereagoval…
já s tebou nebudu ztrácet čas, jestli to nechápeš tak šoupej nohama a dělej že ti je po tom prd… doufal sem že i ty pochopíš, že ten spodní výpis je úplně mimo toho horního…
24. 10. 2007 v 13:37 #44771deivis
ČlenTož v tom, případě se neorientuješ protože Ibizu a Klub sráčů tam maš také.
24. 10. 2007 v 13:36 #44770Anonymní uživatel
NeaktivníPaya napsal(a):
——————————————————-
> v Holandsku mají za maximální ikonu nepochybně
> také track Cygnus X – Superstring (Rank 1 Remix)A jakpak se tohle stalo…?
Zvrhává se to dle očekávání do vyjmenovávání všeho, co s trancem aspoň trochu souvisí, ale pak to tak trochu ztrácí smysl, že…?
24. 10. 2007 v 13:26 #44769LIT
Členstačí vám to tučně zvýražněný? nebo to chcete většim písmem?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.