Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Top 10 Trance Icons
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Paya a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 10. 2007 v 23:08 #44693
Star_Guitar
Členkruci, Klub Sráčů, no jo :oD
23. 10. 2007 v 23:05 #44690BoRo
Člen1.Paul van Dyk
2.Tiesto s techy tracks
3.Acid trance a era Kai Tracid
4.Ibiza
5.Zlata Praha
6.Gourryela-Ligaya
7.Cosmic Gate
uz cucam z prstu23. 10. 2007 v 23:05 #44689Sickboy
ČlenOk, ok, takže…
1. Amnesia Ibiza + Ostrov Ibiza
klub – To se prostě musí zažít…2. Tiësto
DJ a ikona – Jojo, taky jsem si prožil svou tiëstománii.3. David Forbes – Questions Must Be Asked (Magica Remix)
track – Ještě jako žáka prvního stupně základní školy mě díky němu učaroval jeden překrásný žánr, který mne, ačkoliv prošel pro mnohé neskousnutelným vývojem, stále dosyta naplňuje.4. A State Of Trance
radioshow – Pořad, který určuje trendy světové trance scény. Za ta léta Armin odvedl nesmírný kus práce.5. Nu NRG – Free Fall
track – Pro mě snad nejlepší skladba všech dob, která se mi nikdy neoposlouchala a neoposlouchá.6. Ferry Corsten
DJ a producent – skutečná legenda7. Sensation White
party – Zkrátka pojem… Rád bych místo ní uvedl TE, ale zatím jsem neměl tu čest. Snad příští rok8. Klub Sráčů
film – Pro většinu populace a filmových kritků odpad, pro mě zásobiště nesmrtelných hlášek.9. TSP, TGX, WAV etc.
Skupiny nadšenců, kteří na fóra umisťují aktuální releasy. Nejsem ani DJ ani pracháč a desky nebo mp3ky nenakupuju, takže asi tak…10. Anjunathings
label, radioshow, DJs, producenti – A nakonec si neodpustím svou srdeční záležitost.23. 10. 2007 v 23:00 #44686Star_Guitar
ČlenAndrews: jj viz edit, asi jsem trošku jinak pochopila Payův dotaz 🙂 tímto se omlouvám..
23. 10. 2007 v 23:00 #44685Anonymní uživatel
Neaktivnípaya to trochu probral, tak já to zkusim jinak 🙂
osobnosti:
tiesto/armin van buuren/ferry corsten
m.i.k.e.
destinace:
holandsko
amnesia ibiza
party stuff:
extáze, kostýmky, lightsticky
tracky:
binary finary – 1998
gouryella – ligaya
bt – flaming june
paul van dyk – for an angel
svenson & gielen – twisted23. 10. 2007 v 22:59 #44684Anonymní uživatel
NeaktivníStar_Guitar napsal(a):
——————————————————-
> 9. http://www.discogs.com
> (server pro vyhledávání releasů, obsáhlý a velmi
> přehledný)Souhlasím s tebou, že je to perfektní stránka, těžko ale ikona tranceu. Stejně jako di.fm.
23. 10. 2007 v 22:57 #44683Star_Guitar
Člen1. Laurent Véronnez aka Airwave aka Lolo aka L-Vee atd.
(pan umělec, nic víc nelze dodat)2. E-Motion party
(pro mě vždy naprostá trance extáze, ještě jsem neodcházela zklamaná a z různých (nejen hudebních) důvodů si velmi cením, že vůbec existuje)3. ASOT
(ačkoli je poslední dobou – dá se říct – nemastný neslaný, je to přece jen startovací půda pro nový věci / talenty / atd.)4. di.fm
(v podstatě největší internetový rádio s nejširším žánrovým okruhem)5. For an Angel
(první trance track, díky kterýmu jsem si uvědomila, že něco jako trance vůbec existuje)6. Anjunabeats
(label s velice kvalitními releasy)7. Michael Dow – Ascent
(track s neskutečnou energií, takhle by měl podle mě trance vypadat)8. Aly & Fila
(někdy v minulosti bych je práskla na první místo, ale poslední dobou mi nedělají radost, snad se polepší, kluci ušatí, každopádně jim fandím a doufám že ty úlety z poslední doby jsou jen přechodný)9. http://www.discogs.com
(server pro vyhledávání releasů, obsáhlý a velmi přehledný)10. Elles de Graaf
(pro mě ikona mezi vokalistkami, tak nádherně melancholický a plačtivý hlas má jen ona)je to takový dost osobní hodnocení vyloženě z mýho pohledu, takže nevím, jestli jsem nestřelila vedle, ale myslím že takový hodnocení je vždycky hodně subjektivní, pro mě jsou teda nejvějšími ikonami výše zmínění
23. 10. 2007 v 22:56 #44682K1aptcha
Členspíš takovej narychlo zbastlenej (plus po několika editech) a lehce crazy žebříček ikon z obecnějšího hlediska:
01. Armin van Buuren (DJ, producent)
02. PvD (DJ, producent, aktivista :oD)
03. Nu-NRG (projekt)
04. ASOT (radioshow)
05. Anthem :oD (track, případně nejhorší track)
06. Adagio for Strings (melodie)
07. Tiësto (DJ, producent)
08. tranceaddict.com (web, fórum)
09. M.I.K.E. (DJ, producent)
10. Sean Tyas (za neúnavnost :oD)23. 10. 2007 v 22:48 #44679Anonymní uživatel
Neaktivní23. 10. 2007 v 22:44 #44676Paya
ČlenSq4Raa: to mě těší, ale třeba se dá diskutovat o pořadí … btw je M.I.K.E. tranceovou ikonou? resp. Push!
jinak Sensation tam samozřejmě není právě z toho důvodu, že to v tuto chvíli opravdu není tranceová akce (bohužel), souhlasím s tebou23. 10. 2007 v 22:38 #44670Sq4Raa
ČlenPaya všechno vyžral :oD. Jako dalo by se polemizovat o labelu a možná by se tam dal vměstnat třeba takovej M.I.K.E. anebo SW z let dřívějších, ale jinak k tomu nemám žádné připomínky….
23. 10. 2007 v 22:32 #44666Nulda
Účastníkzítra sem zkusím něco postnout, zajímavej topic, ale už dopředu koukám že se v lecčems shodnu s Payou…
23. 10. 2007 v 22:31 #44665Anonymní uživatel
Neaktivníhezký, no du smolit 🙂
23. 10. 2007 v 22:26 #44663Paya
ČlenZkouším založit toto fórum nikoliv proto, abych tu exhiboval se svou pofidérní desítkou, ale proto, aby si každý zkusil sestavit žebříčet 10 pojmů (DJs, tracků, klubů, parties, labelů, radioshow, fantazii se meze nekladou) souvisejících se současnou trance music, které by nejlépe vyhovovaly pojmu ikona (třeba tak, jak ho vidí slovník cizích slov: ikona = náboženský obraz, svatý obrázek ;o) …
no a ta profláknutá top ten:
TRANCEOVÉ IKONY ATM
01. Paul van Dyk (DJ)
02. Tiësto (DJ)
03. Armin van Buuren (DJ)
04. Paul van Dyk – For An Angel (track)
05. Amnesia Ibiza (klub)
06. Vandit Berlin (label)
07. A State Of Trance (show)
08. Tiësto – Traffic (track)
09. Trance Energy (party)
10. Ferry Corsten (DJ)P.S. Pro zajímavost, strávil jsem jejím sestavováním dvě odpoledne 😀 ono to slovo „ikona“ je trošku ošidné a musel jsem to pořádně promyslet 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.