TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Top party roku 2011

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Autor
    kameja
    Člen

klubovka byla letos jedina : Schulz
    halovka: ASOT 500
    festak: byl jsem jen na pleasure, kez by tu bylo vic hardstylu…

Rendolf
    Člen

Klubovka: Schulz v Sasazu
    Halovka: Trasmission
    Festival: Defqon1

sneck05
    Člen

Klubovka:Armin v Sasazu
    Halovka:Trasmission jen kvuli prostoru efektum-.lasery a projekce,ne diky vykonum djs
    Festival:Pleasure Island

D4ve
    Člen

[quote Star_Guitar]Top klubofka: Intensive s Ferry Taylem v Brně

Halofka - měla jsem konečně možnost srovnání ČR se zahraničím a vítězí ASOT 500

Festival - asi Pleasure Island (na centrifugu s Fadim a tolik sprostých slov během tří minut nelze zapomenout sm0 )

Top párty celého roku, kterou nelze nikam zařadit, protože to nebylo ani v klubu, ani v hale, ale v poušti, a aby se to dalo považovat za fesťák, to by tam muselo být více stejdží nežli jenom jedna:
    --- FUTURE SOUND OF EGYPT 200, SHARM EL SHEIKH, EGYPT!!!!!!! sm5 sm5 sm5 ---
    (to se nedá popsat, we are family)[/quote]

To verim, ze se to neda popsat, musel to byt mega zazitek sm3

Top klubofka: Intensive s Ferry Taylem v Brně

Halofka – měla jsem konečně možnost srovnání ČR se zahraničím a vítězí ASOT 500

Festival – asi Pleasure Island (na centrifugu s Fadim a tolik sprostých slov během tří minut nelze zapomenout sm0 )

Top párty celého roku, kterou nelze nikam zařadit, protože to nebylo ani v klubu, ani v hale, ale v poušti, a aby se to dalo považovat za fesťák, to by tam muselo být více stejdží nežli jenom jedna:
    — FUTURE SOUND OF EGYPT 200, SHARM EL SHEIKH, EGYPT!!!!!!! sm5 sm5 sm5 —
    (to se nedá popsat, we are family)

Halovka Trancefusion 2 a klubovka Artento Divini invites, kde mě absolutně nadchl Cliff Coenraad. Houseovej spodek tracků a krásný trancový leady, mělo to melodii a dalo se na to hejbat. Fesťák jsem dal akorát Pleasure Island, takže nemůžu hodnoti.

mareno
    Člen

Kdyby nic jiného, tak mě letos na české scéně bezesporu potěšila alespoň jedna věc-Trancefusion. Jen více takových překvapení i v budoucnu sm0
    Jinak jsem v roce 2011 nebyl na párty, která by byla výrazným propadákem.

Sunrise
    Člen

Letošek byl ze všech nejakčnější! Díky za něj!

No.1 halovka: Trancefusion 2 – a ne jenom za super lajnu a organizaci, ale hlavně za hudební výkony !!!

No.1 klubovka: In Trance v Hradci Králové sm0 – úžasná rodinná atmoška !!! (I když něco mi říká, že Cosmic Gate tuhle sobotu to překonají…:))

No.1 festival: Pleasure Island – není nad to zaprdlit si na hardstyle!

ALE každá akce má něco do sebe a na každou vzpomínám s velkou nostalgií…

Boxi
    Člen

[quote Anonymní uživatel]my absolutely top club party night Crystal with SEAN TYAS sm5 pořád vzpomínám sm5
    my hall party ... bežte do řiti češi s tim lajnapem 😉 see ya on trancefusion 2012 !
    my top open air ....jáááj chce se mi brečet Luminosity beach festival 2011 sm19 smažte ty videa s youtube prosím![/quote]

ty vole ani nemluv ..LUMINO !!!!!! nej !!!!

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj
    Tak pro mě top party roku jsou :
    Halovka : Trance Fusion 1
    Klubovka – Armin van Buuren v Sasazu

A letošní zklamání je pro mě Transmission – od té jsem očekával víc , sice na ní vzpomínám , ale pro mě byla lepší Trancefusion 2 , kterou bych taky rád vyzdvihl
    Na festival jsem se nedostal , to je tak vše , nejvíc se těšim na další Trancefusion , která už díky line upu je fenomenální a je to něco , co tu ještě v ČR neudělal
    nikdo , budem se těšit a uvidíme se tam 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

Top klubovka: Godskitchen, Birmingham, UK

Top halovka: ASOT 500 Den Bosch

Top festival: Electronic Family v Amsterdamu

Anonymní uživatel
    Host

Top klubovka – Kyau and Albert v 7. nebe sice sly tady na to kecy ale ja si to fak uzil
    Top halovka – Armin van Buuren only mirage – byl jsem letos na ctyrech a armin me dostal nejvic
    Top festival – Desperados festival v Papayi – tady taky neni z ceho vybirat jenom desperados a pleasure island…

D4ve
    Člen

Mozna jsem to mel rozdelit na party u nas a v zahranici, ale tak to uz je vedlejsi … sm3

Nulda
    Účastník

rozhodně Trancefusion, hlavně za to jak zodpovědně a se srdcem k tomu pořadatelé přistoupili, to se u nás už totiž jen tak nevidí… je vždy co zlepšovat a platí to i tady, ale start výbornej, jen tak dál…

R.I.P. Transmission R.I.P. Mácháč……….sm13

D4ve
    Člen

[quote Anonymní uživatel]my absolutely top club party night Crystal with SEAN TYAS sm5 pořád vzpomínám sm5
    my hall party ... bežte do řiti češi s tim lajnapem 😉 see ya on trancefusion 2012 !
    my top open air ....jáááj chce se mi brečet Luminosity beach festival 2011 sm19 smažte ty videa s youtube prosím![/quote]

si zabil! sm13 sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.