TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Top Trance Energy 23.12. Ceske Budejovice

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Autor
    ics
    Člen

ty jsi tam byl? sm15 50 se da brat jako uspech sm15

Anonymní uživatel
    Host

velice vtipna party:-)jeden z nejvetsich prostoru v cb a na akci je 50 lidism13

DjDkD@ve
    Člen

Tak jake to bylo? sm15

Boxi
    Člen

[quote Honzin]Nejsem si jist s tím kamarádíčkováním v tomto případě !!!sm18[/quote]

…tim vetsi pruser to dneska bude….

Boxi
    Člen

[quote Honzin]Nejsem si jist s tím kamarádíčkováním v tomto případě !!!sm18[/quote]

…tim vetsi pruser to dneska bude….

Honzin
    Člen

Nejsem si jist s tím kamarádíčkováním v tomto případě !!!sm18

Zochi: I kdyby reklama byla, budou jí mít za hubičku. Na Kiss Jížní Čechy dělá Honza Průcha, což je bejvalej kolega Jirky Panajotise z Dance radia,
    když bejvaj takovýhle akce a lidi jsou spřátelený, nasazujou se reklamy buď za hubičku nebo grátis komplet.

Boxi
    Člen

[quote DjDkD@ve]no comment...[/quote]

zájezd zájezd,zájezd,zájezd,zájezd,zájezd,zájezd,…my chceme zajezd !!! sm19sm15sm15

Boxi
    Člen

Skoda ze jsem musel odjet na moravu jinak bychom si to dali se Zochinem sami klido :D…. soukroma 3D laserova show by nebyla spatna 😀

Nechci byt sejcek ale vse spatne …..

Boxi

Zochi
    Člen

Styk: Vim, že peníze z lístků jdou pořadateli akce a ne majiteli prostoru. Jen to porovnávám s jinejma akcema tam.

Ona je reklama v radiu? To jsem netušil. Asi to bude tim, že rádio neposlouchám. sm2 Jsem myslel, že reklama na to je skoro nulová, protože jsem se o tom dozvěděl akorát tady. Tak třeba tam bude o kousek víc lidí než jsem předpokládal sm2

ics
    Člen

tak to jsou kaskaderi sm15

Honzin
    Člen

+1
    no reklama na radiu se asi musí z něčeho zaplatiti, ten pronájem KD taky asi nebude zadara a aparaturu si asi taky pujčují 🙂 Jinak bych si rozumně nedokázal vysvětlit vstup 150 Kč.
    Jinak CTF mně tu nepodceňujte !Je dost nákladová akce (zařídit klub, zařídit DJ, zařídit občerstvení..to není jen tak..kde na to máme brát :D) :D:D:D (myšleno víte jak…)

[quote Hustey]trance energy za sto pade a vy si i tak dokazete stezovat ^^[/quote] sm0

Zochi: Já si navíc nemyslím, že by v těhle typech podniků šlo vstupný do majitele, co já vím, tak ten se většinou spokojí s tržbou na barech a pro djs bejvá do kapsy to, co si vydělají na vstupným.. No a jestliže to takhle je i v tomhle případě, myslím si, že je to docela úsměvná sranda vydělat si na Ježíška.. sm4

Sq4Raa
    Člen

Zrovna včera jsem viděl plakát a ta cena mi přijde fakt ujetá.

Zochi
    Člen

Gerbera je kulturák, kam se vejde asi 600 lidí. Na tekkno akce tam bejvá vždycky plno, ale tam jsou za 150 Kč zahraniční hvězdy. Na tomhle budou asi rádi za 20 platících 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.