Úvod › Fóra › Playlisty, Tracklisty › TRACKLIST: Paul van Dyk Live @ T-Mobile Arena Prague 14-09-2007
- Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 9. 2007 v 7:44 #40247
PePe
Člendik moc hosi ste kapacityB-] aspon ted mam co poslouchat:-) jeste jednou thx
19. 9. 2007 v 18:00 #40191Paya
ČlenFugaz: tak ja jsem s tebou nikdy nemel problem 🙂
ok, pisu tam jeden ID, o dvou mluvil Sq4Raa, ja tam mel napsany taky jenom jeden 😉
vyborne, dekuji za dalsi vylepseni 😉
19. 9. 2007 v 0:28 #40115FUGAZ
ČlenPaya : tak hlavně že je mír :oD
na tranceaddict taky chodim x-krat za den ale radši věřím tomu co je officialně vydané 🙂
btw. mezi Atlantis City a Spice & Time byla jen jedna songa.. (podle mého, vic jsem jich tam neslyšel – mam to v poznámkách)
10. Paul van Dyk feat. Rea Garvey – Let Go (PvD dub mix)
(pro potvrzení Paul van Dyk – Live @ Maximal from Berlin (09-07-2007) 35.minuta)15. Paul van Dyk feat. Second Sun – Crush (Vandit Club Mix) (Paul van Dyk Rework)
16. ID
17. Jes – Ghost (Phynn Remix) (Paul van Dyk Rework)
18. DJ Tatana – I Can (Duderstadt remix) ženský vokál „So Free“ – projekce: ruce v poutech
19. Tylor Michaud – Vibrate
20. Kay D. Smith & Marc Tall pres. Passive Resistance – Praiseworthy Tunes (Hoipoloi Mix)
(pro potvrzení Paul van Dyk – Live @ Maximal from Berlin (09-07-2007) 67. a 72. minuta)18. 9. 2007 v 21:35 #40089Paya
ČlenFugaz: důkaz mě přesvědčil 😉 k tomu Born Slippy – název remixu jsem čerpal odtud: tranceaddict
jj, jak Sabotage, tak Talk In Grey jsem vzal zpět 😉
18. 9. 2007 v 17:50 #40025sandkicker
ČlenGreat Job, sorry for the english but I dont speak Czech although I do live in a village outside Prague, Does anyone know where I can download the live set from Paul van Dyk Live @ T-Mobile Arena Prague 14-09-2007 I was there loved it want to remember it? If you could help it would be great
18. 9. 2007 v 11:53 #39955Dexx
ČlenHoši možná kecám nesmysly, ale nehrál nááhodou Julian Jeweil – Air conditionne ? Vím že mě tam zaujal jeden track a furt nemůžu přijít na to kterej to byl a nesem si jist jestli to nebylo tohle.
EDIT: Aha, on to hrál Pacific.17. 9. 2007 v 22:33 #39917FUGAZ
ČlenPaya:
ano s tim Space & Time jsem si jist, zaparil jsem na to 🙂
k těm Underworld – kouknu na discogs.com a zjistim ze Born Slippy 2007 (Joe K Remix) existuje, avšak Born Slippy (DJ Wandy & Patrick M Remix) nikolivěk… navíc mám to doma, takže ještě že tak 😀
Talk In Grey i Sabotage bych poznal, jsem dykovec od malička.. :oD
17. 9. 2007 v 20:20 #39893Paya
ČlenFUGAZ: wery nice, thx a lot!!!
všechny připomínky jsem zapracoval
btw tím Space & Time jsi si jist? já jsem se na to těšil celou dobu a nezaznamenal jsem to, což ovšem neznamená, že jsem to nepřeslechnul nebo jsem ten track neprokecal na tribuně …
k těm Underworld, já tyhle dvě nový verze ještě neumím řádně rozlišit, takže jsem automaticky uvedl to, co Dyk hrál na Nature One …
to, že nebyla Sabotage, také respect, sám mám v mobilu poznámku sabotageID ;o)))
mno a Talk In Grey vs. Let Go … … tak jsem to tady půl hodiny na CDčku poslouchal a asi máš pravdu, chyba na mojí a Honzinově straně … v tom případě omluvte reporty vycházející z toho, že Talk In Grey v podobě 60 sek. instrumentálního úseku bylo, už je to v nich zapracováno, díky za pochopení
17. 9. 2007 v 11:23 #39823FUGAZ
Člen2 Paya:
ID 4 – to i,a, ia iaia = Alex Bartlett feat. Anthya – Touch The Sun (XB & Guess Dub)
>(pro potvrzení VONYC session 53 (30-08-2007) hned prvni track) 😛 (rapture hral Burian)08. John O’Callaghan – Space & Time
09. Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix) w/ Plasticman – Spastik !!! na to si moc dobře pamatuju 😛18. Jes – Ghost (Phynn Remix) (Paul van Dyk Rework) 😉
27. Marcos – Just for A Day (Marc Van Linden Remix) 😛
ta melodie z Feels like home je přesně toto :
28. Francesco Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Thomas Gold & FD’s Club Mix)
(pro potvrzení VONYC session 53 (30-08-2007) 93.minuta)30. Underworld – Born Slippy 2007 (Joe K Rmx) = shodli jsme se na tom s Lukashem (z danceradia)
(pro potvrzeni Paul van Dyk – Vonyc Sessions #052 (23-08-2007) 67. minuta)35. Viator – Rangiroa (Octagen Remix)
(Sabotage tam nezaznela… pro potvrzeni Tomorowland 2007 první songa)docela mne pak dostalo to ze hral 2 stejny tracky hned za sebou… 🙂
36. ID
37. Daniel Kandi – Make Me Believe
38. ID #36
39. Daniel Kandi – Make Me Believe (PvD Live Paino Edit)
40. FKN feat Jahala – Why (Aly&Fila Remix)45. Paul van Dyk feat. Ryan Merchant – Talk In Grey (Paul van Dyk Rework) = tak toto tam vubec nehral
konec vypada přesně takto (jde to postupně za sebou ):
FKN feat Jahala – Why (Aly&Fila Remix)
Paul van Dyk – For An Angel (Paul van Dyk 2007 Mix – PvD Live Paino Edit)
Paul van Dyk feat Jessica Sutta – White Lies (Berlin Vocal Mix)
Paul van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Far Away
Paul van Dyk – Nothing But You (Paul van Dyk Rework Live Paino Edit)
Paul van Dyk feat Rea – Let Go
————— BONUS——————
Paul van Dyk feat Ashley Tomberlin – New York City
White Stripe – Seven Nation Army (PvD Live Paino Edit)pak ještě písnu, taky dělám na tracklistu…:-D
16. 9. 2007 v 17:37 #39702TIGI
ČlenDexx napsal(a):
——————————————————-
> Jo jo, To Feels like home tam bylo, jde o to
> jestli to byl remix nebo jen použitek sample. A
> ten track za tím je kterej? Mohlo by to pomoct
> zařadit mezi ty ID.
> http://www.youtube.com/watch?v=DPs5ZGfi1v8Tak je to tenhle track: Gold, Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Dave Spoon Mix)
ale v nejakym Paul van Dyk reworku.16. 9. 2007 v 15:17 #39689Dexx
ČlenJo jo, To Feels like home tam bylo, jde o to jestli to byl remix nebo jen použitek sample. A ten track za tím je kterej? Mohlo by to pomoct zařadit mezi ty ID. http://www.youtube.com/watch?v=DPs5ZGfi1v8
16. 9. 2007 v 14:01 #39682Paya
ČlenTigi: myslím, že trefa 😉
BoRo: myslím, že Rapture hrál Burian
ondrab: viz Tigiho post16. 9. 2007 v 10:34 #39657ondrab
Členco ted tak koukamna videa, tak tam opravdu feels like home bylo…ale jestli to je jen sample nebo celej track nevim…:´-))
EDIT:urcite to je celej track..16. 9. 2007 v 10:23 #39656BoRo
ČlenRapture tam urcite byl na zacatku
16. 9. 2007 v 6:11 #39652TIGI
ČlenTa 28ka. Neni to nahodou tohle ? Gold, Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Dave Spoon Mix)
Ja jsem ten track neslysel kdyz ho hral Dyk ale tohle se vyznacuje poradnym electro narezem 😀
A je tam jeste vysamplovany zvuk z tracku Meck – feels like home (Marco V remix) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.