TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty TRACKLIST: Paul van Dyk Live @ T-Mobile Arena Prague 14-09-2007

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Autor
    PePe
    Člen

dik moc hosi ste kapacityB-] aspon ted mam co poslouchat:-) jeste jednou thx

Paya
    Člen

Fugaz: tak ja jsem s tebou nikdy nemel problem 🙂

ok, pisu tam jeden ID, o dvou mluvil Sq4Raa, ja tam mel napsany taky jenom jeden 😉

vyborne, dekuji za dalsi vylepseni 😉

FUGAZ
    Člen

Paya : tak hlavně že je mír :oD

na tranceaddict taky chodim x-krat za den ale radši věřím tomu co je officialně vydané 🙂

btw. mezi Atlantis City a Spice & Time byla jen jedna songa.. (podle mého, vic jsem jich tam neslyšel – mam to v poznámkách)

10. Paul van Dyk feat. Rea Garvey – Let Go (PvD dub mix)
    (pro potvrzení Paul van Dyk – Live @ Maximal from Berlin (09-07-2007) 35.minuta)

15. Paul van Dyk feat. Second Sun – Crush (Vandit Club Mix) (Paul van Dyk Rework)
    16. ID
    17. Jes – Ghost (Phynn Remix) (Paul van Dyk Rework)
    18. DJ Tatana – I Can (Duderstadt remix) ženský vokál „So Free“ – projekce: ruce v poutech
    19. Tylor Michaud – Vibrate
    20. Kay D. Smith & Marc Tall pres. Passive Resistance – Praiseworthy Tunes (Hoipoloi Mix)
    (pro potvrzení Paul van Dyk – Live @ Maximal from Berlin (09-07-2007) 67. a 72. minuta)

Paya
    Člen

Fugaz: důkaz mě přesvědčil 😉 k tomu Born Slippy – název remixu jsem čerpal odtud: tranceaddict

jj, jak Sabotage, tak Talk In Grey jsem vzal zpět 😉

sandkicker
    Člen

Great Job, sorry for the english but I dont speak Czech although I do live in a village outside Prague, Does anyone know where I can download the live set from Paul van Dyk Live @ T-Mobile Arena Prague 14-09-2007 I was there loved it want to remember it? If you could help it would be great

Dexx
    Člen

Hoši možná kecám nesmysly, ale nehrál nááhodou Julian Jeweil – Air conditionne ? Vím že mě tam zaujal jeden track a furt nemůžu přijít na to kterej to byl a nesem si jist jestli to nebylo tohle.
    EDIT: Aha, on to hrál Pacific.

FUGAZ
    Člen

Paya:

ano s tim Space & Time jsem si jist, zaparil jsem na to 🙂

k těm Underworld – kouknu na discogs.com a zjistim ze Born Slippy 2007 (Joe K Remix) existuje, avšak Born Slippy (DJ Wandy & Patrick M Remix) nikolivěk… navíc mám to doma, takže ještě že tak 😀

Talk In Grey i Sabotage bych poznal, jsem dykovec od malička.. :oD

Paya
    Člen

FUGAZ: wery nice, thx a lot!!!

všechny připomínky jsem zapracoval

btw tím Space & Time jsi si jist? já jsem se na to těšil celou dobu a nezaznamenal jsem to, což ovšem neznamená, že jsem to nepřeslechnul nebo jsem ten track neprokecal na tribuně …

k těm Underworld, já tyhle dvě nový verze ještě neumím řádně rozlišit, takže jsem automaticky uvedl to, co Dyk hrál na Nature One …

to, že nebyla Sabotage, také respect, sám mám v mobilu poznámku sabotageID ;o)))

mno a Talk In Grey vs. Let Go … … tak jsem to tady půl hodiny na CDčku poslouchal a asi máš pravdu, chyba na mojí a Honzinově straně … v tom případě omluvte reporty vycházející z toho, že Talk In Grey v podobě 60 sek. instrumentálního úseku bylo, už je to v nich zapracováno, díky za pochopení

FUGAZ
    Člen

2 Paya:

ID 4 – to i,a, ia iaia = Alex Bartlett feat. Anthya – Touch The Sun (XB & Guess Dub)
    >(pro potvrzení VONYC session 53 (30-08-2007) hned prvni track) 😛 (rapture hral Burian)

08. John O’Callaghan – Space & Time
    09. Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix) w/ Plasticman – Spastik !!! na to si moc dobře pamatuju 😛

18. Jes – Ghost (Phynn Remix) (Paul van Dyk Rework) 😉

27. Marcos – Just for A Day (Marc Van Linden Remix) 😛

ta melodie z Feels like home je přesně toto :
    28. Francesco Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Thomas Gold & FD’s Club Mix)
    (pro potvrzení VONYC session 53 (30-08-2007) 93.minuta)

30. Underworld – Born Slippy 2007 (Joe K Rmx) = shodli jsme se na tom s Lukashem (z danceradia)
    (pro potvrzeni Paul van Dyk – Vonyc Sessions #052 (23-08-2007) 67. minuta)

35. Viator – Rangiroa (Octagen Remix)
    (Sabotage tam nezaznela… pro potvrzeni Tomorowland 2007 první songa)

docela mne pak dostalo to ze hral 2 stejny tracky hned za sebou… 🙂
    36. ID
    37. Daniel Kandi – Make Me Believe
    38. ID #36
    39. Daniel Kandi – Make Me Believe (PvD Live Paino Edit)
    40. FKN feat Jahala – Why (Aly&Fila Remix)

45. Paul van Dyk feat. Ryan Merchant – Talk In Grey (Paul van Dyk Rework) = tak toto tam vubec nehral

konec vypada přesně takto (jde to postupně za sebou ):
    FKN feat Jahala – Why (Aly&Fila Remix)
    Paul van Dyk – For An Angel (Paul van Dyk 2007 Mix – PvD Live Paino Edit)
    Paul van Dyk feat Jessica Sutta – White Lies (Berlin Vocal Mix)
    Paul van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Far Away
    Paul van Dyk – Nothing But You (Paul van Dyk Rework Live Paino Edit)
    Paul van Dyk feat Rea – Let Go
    ————— BONUS——————
    Paul van Dyk feat Ashley Tomberlin – New York City
    White Stripe – Seven Nation Army (PvD Live Paino Edit)

pak ještě písnu, taky dělám na tracklistu…:-D

TIGI
    Člen

Dexx napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jo jo, To Feels like home tam bylo, jde o to
    > jestli to byl remix nebo jen použitek sample. A
    > ten track za tím je kterej? Mohlo by to pomoct
    > zařadit mezi ty ID.
    > http://www.youtube.com/watch?v=DPs5ZGfi1v8

Tak je to tenhle track: Gold, Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Dave Spoon Mix)
    ale v nejakym Paul van Dyk reworku.

Dexx
    Člen

Jo jo, To Feels like home tam bylo, jde o to jestli to byl remix nebo jen použitek sample. A ten track za tím je kterej? Mohlo by to pomoct zařadit mezi ty ID. http://www.youtube.com/watch?v=DPs5ZGfi1v8

Paya
    Člen

Tigi: myslím, že trefa 😉
    BoRo: myslím, že Rapture hrál Burian
    ondrab: viz Tigiho post

ondrab
    Člen

co ted tak koukamna videa, tak tam opravdu feels like home bylo…ale jestli to je jen sample nebo celej track nevim…:´-))
    EDIT:urcite to je celej track..

BoRo
    Člen

Rapture tam urcite byl na zacatku

TIGI
    Člen

Ta 28ka. Neni to nahodou tohle ? Gold, Diaz & Young Rebels – Don’t You Want Me (Dave Spoon Mix)
    Ja jsem ten track neslysel kdyz ho hral Dyk ale tohle se vyznacuje poradnym electro narezem 😀
    A je tam jeste vysamplovany zvuk z tracku Meck – feels like home (Marco V remix)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.