TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Traktor Battle 2009 ?

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raduška a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Cago. Tak zatim mame vsehovsudy 10 ucastniku, coz vyda na pekny setik. Tak do vecera jeste 5 mist zbyva.

Stylove to zatim vyzera tak pul na Proggressive a pul Trance s tim ze vetsina z vas klido umicha cokoliv, takze to v podstate asi necham v tom poradi, jak
    mi chodili mejly.

Takze dneska mezi 20-21h posilam prvnimu zacatek setu.

zooropa
    Člen

Tak maily uz mi vesele chodi – sorry vcera za ten preklep, samo jsem myslel ode dneska utery do stredy. Ale vsichni co mi zatim napsali tak tam jsou a mista jsou jeste volna.

Natix
    Účastník

[quote Andrews]Já bych klidně byl i pro technodechovky a podobný, aspoň to bude zajímavější a míchat se dá imho skoro všechno. Ale určitě dostanu nějakej ASOT trance, se kterym nenadělám nic. I když... :-)[/quote]

No, znám věci, které nesmíchá snad nikdo, ale taky bych byl pro menší frýstajl. sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já bych klidně byl i pro technodechovky a podobný, aspoň to bude zajímavější a míchat se dá imho skoro všechno. Ale určitě dostanu nějakej ASOT trance, se kterym nenadělám nic. I když… 🙂

zooropa
    Člen

Zdravicko – uplnou nahodou jdu kolem a koukam ze se vam Traktor Battlu zachtelo.
    Ok, organizace je tak jednoducha, ze pokud se nyni Sick Boy neurazi, tak ja to spustim HNED.
    Je pravda ze Licenci na Traktor Battle si ode mne vypujcili s mym svolenim DJz.cz nicmene, jelikoz se povazuji za autora tehle srandy, tak zase po dlouhe dobe udelame mistni kolo.

[b][size=large]Traktor Battle 2009[/size][/b]
    Od [b]utery 29.9 20h do stredy 30.9 do 20h[/b] mi zacnete posilat prihlasovaci mejl na adresu: [b]traktorbattleATseznam.cz[/b] (pro neznale spamove tematiky – AT znamena @ )
    [b]limit je 15 lidi[/b]. V mejlu mi napiste akorat jmeno nebo nick a co hrajete za styl.
    kdo to posle driv, nebo pozdejc tak ma smulu at je to fer.
    Podle stylu udelam poradi, a nebo pokud to bude velkej mishmash, tak ho udelam podle poradi, jak mi budou chodit mejly.

Info:
    – Dostanete email, kde bude odkaz na zippyshare nebo neco podobneho s mp3
    – Stahnete si mp3
    – Primichate jednu skladbu za pomoci ceho chcete (Traktor, ableton, CD whatever. . . )
    – vyexportujete mp3 a zachovate kompresi 320Kbs
    – hodite to na nejaky Zippy Share, Uloz to nebo jine a poslete mi na email zpet odkaz a nazev tracku.

Vzdy vam prijde jen predesla skladba, a ja nakonec cely set slepym dohromady.
    samozrejme musite vyexportovat i tu puvodni skladbu celou a s tou vasi novou mi to poslat zpet.
    Nechavejte skladby dohrat do konce at se to da zmixnout.

Pravidla:
    Pravidlo je pouze to, ze jakmile dostanete email, mate 24 hodin na to mp3 umichat a poslat zpet.
    Pokud to stihnete rychlejc, tim lepe a cela akce se hodne urychli.
    Je otazka zda posilat ucastnikum celej tracklist, nebo to nechat na slepo – ja se klonim k tomu nechat to naslepo – at je vetsi sranda.
    Nekteri lidi stejne nemaj vkus, takze je jedno jestli bude mit set vyvoj ci ne.

Styl -nechci to omezovat ale davejte rozumne tracky at ten po vas ma sanci nejak michat. Davejte Trance, Elektro, House apod, zadny Drum n Base, Technodechovku apod.- proste rozume no

No a kdyby se chtel SickBoy nastvat ze sem mu za pet dvanact vyfoukl organizaci, tak pokud bude chtit, ma tam misto jiste a navic si muze vybrat i poradi pro sebe at ma radost.

[b]Tak zitra se budu tesit.[/b]

PS: Dovolim si poslat svuj prvni mix a zakoncit to posledni skladbou – tak jako jsem to udelal u prvniho TraktorBattlu

DjDkD@ve
    Člen

to houska:

Sickboy byl asi tak napranej, ze si nepamatuje ani to, ze sem neco psal o tom, ze sem neco napise, tak po nem preci nemuzes chtit heslo sm15

a to si sickboy nepamatuje heslo když přijde z hokeje ??

Anonymní uživatel
    Host

Jestli teda nenamítáte nic proti mojí organizaci, tak si to ještě necham trochu projít hlavou, připravim to a zítra sem nahodim nějaký to info ohledně registrací apod. Teď si ovšem jdu ožrat držku. A votre santé!

Natix
    Účastník

Andrews:
    Jestli to umícháš v Traktoru, Virtualu, Abletonu nebo na CDJích, je víceméně jedno. Celá „pravidla“ jsou jenom to, že každý dostane mp3ku s trackem, který míchal jeho předchůdce, včetně jím umixovaného přechodu (čili znáš 2 předcházející skladby), a k němu přidá jeden další track a výsledný soubor v pokud možno stejné kvalitě a hlasitosti a plus-minus i rychlosti předá dál. Nakonec se z těchhle fragmentů slepí výsledný set. Toť vše… sm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Už si nepamatuju, jaký byly pravidla, hlavně i z toho důvodu, že jsem se toho nikdy nezúčastnil. Je potřeba mít vyloženě Traktor?

Natix
    Účastník

Raduška:
    Hudební styl klidně může být tak nějak volný, ale aspoň nějaké téma je podle mě potřeba, jinak každý přimíchá svůj aktuální oblíbený track a ve výsledku vznikne „yet another ordinary trance set, not distinguishable from hundreds of those that every second DJ playes…“

Raduška
    Člen

Není to jedno „v jakým stylu to bude“? Dobrej DJ umí namixovat všechno do všeho, no ne?

Co takhle „téma“ KAŽDEJ PES JINÁ VES?

fLaT.ERic
    Člen

2 DjDkD@ve: no tak mail ma v profile, nie? :)) a styl setu neviem – necital som to vsetko… ale asi letne tracky, by som to tak tipoval. takze kto co? sickboy? (a nie, ja sa neprihlasim, nemal by som na to cas)

DjDkD@ve
    Člen

to fLaT.ERic:

Ty ses ted sickboyuv tiskovej mluvci? sm15

Hlavne by me zajimalo jaky set(y) tedy nakonec budeme tvorit?

Asi by to chtelo i nejaky email na nej, ne kazdy ho ma 😉

fLaT.ERic
    Člen

takze teraz sa asi patri zorganizovat poradie. hlaste sa na mail sickovi, on sem napise, az bude mat 15 ludi (12-13 + 2 nahradnici). potom prvy dostane slovo, ak sa neozve do 7 dni, ide dalsi a tak dalej, az kym sa nezlepsi cely set dohromady. sickboy medzitym bude rozdavat v mp3 vzdy len track ‚pred‘ dalsim clenom a tracklist ostane utajeny pre obecenstvo az do samotneho konca (pre ucastnikov prirodzene nie).
    nejake doplnujuce otazky?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.