TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Traktor Battle 2009 ?

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raduška a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Jsem pro UK školu!

DjPeroxid
    Člen

zájem jesm3

ics
    Člen

Pekny, co udelat treba jeden pohodovejsi set a druhej o neco tvrdsi? Takova trance.cz kompilacka 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja jsem zrovna pred par dny vystoural ze skrine sveho behringera 3000 (po celkem dost dlouhe dobe sm15), ze bych si jen tak z p.r.d.e.l.e neco zmastil sm15

Ale jen na Anglany bych se omezovat nechtel, ja spis tihnu k Holandanum sm15

Sickboy
    Člen

‚Summer tunes’ zní hodně dobře. Už slyšim ty kytárky, šumění moře… sm3 Ale přesně o tomhle to je, pište, jestli máte zájem, házejte nápady a nakonec se třeba zase udělají sety dva. Obstojnejch míchačů a nadšenců je tu myslim víc než dost.

Natix
    Účastník

Já bych se docela rád opět zúčastnil, ale přiznávám se dobrovolně, že trancovou scénu jsem poslední rok sledoval už jenom dost zlehka, takže na nějaký „best of this year“ mix bych si moc nevěřil, nemluvě o těch Sickboyem zmíněných Anglánech, v těch přehled nemám vůbec… Klasiky byly posledně (2007), takže ty bych nedával. Teď mě zrovna napadlo, že takové „summer tunes“ by nemusely být špatné, pokud to tu už nebylo…

Dexx
    Člen

Mně je celkem jedno jaké téma, ale určitě bych do toho šel. Kua musím si ty sety taky pustit!

Sickboy
    Člen

To je výbornej nápad. Já se sice aktivně účastnit nebudu, na mixáž si netroufam, ale rád si výsledná dílka poslechnu a [b]dobrovolně se tímto nabízím k zorganizování[/b], protože předpokládam, že matadoři jako Zooropa si na to asi čas už nenajdou. sm3 Teď bych počkal na pár reakcí, ať vidíme, jestli by tu vlastně byl zájem, což si myslim, že nebude problém, protože osazenstvo žlutýho webu se nám za poslední roky pěkně rozmixovalo. A pište i návrhy, např. jestli chcete udělat normální setík nebo třeba nějak tématicky zaměřenej (já bych osobně se třeba přimlouval za set složenej z věcí UK školy – Askew, Kearney, Activa, JOC, Frase, Maguire, Downey atd.). V případě velkýho zájmu by se daly udělat sety dva.

Raduška
    Člen

Vytáhla jsem ze stolu staré CD. Vypadla na mě jedna placka s nápisem Traktor Battle 2005 áááá modří už vědí.

Je tu odvážlivec co zorganizuje mixík?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 61. až 69. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.